View Full Version : ВСЯКАКВИ снимки
Понеже някой потребители се издразниха че има тема за всяка част от тялото ви или за външен вид ето нова тема.
Тук може да слагате снимки от тип(а) :
- вашите очи
- вашите устни
- вашите снимки с грим
- ваши снимки БЕЗ грим
и е.т.ц. :)
- :arrow: -
SuperBadSuperFresh
02-09-2010, 20:27
И какъв е смисъла,при положение че си има отделна тема за всяко от изброените?
Темата е лапетата да се правят на умни.
Да, разбирам, че е глупаво да има тема за устните, очите, дупетата и нз си кво, НО няма лошо да са разделени. Ако харесваш очите си, ги постваш в темата, ако харесваш устните си - ги постваш в темата и се обсъждат само тези определени части.
Не мога да разбера какъв е проблемът.
Harum_Scarum
02-10-2010, 09:19
Понеже някой потребители се издразниха че има тема за всяка част от тялото ви или за външен вид ето нова тема.
Не мислиш ли,че ти ще издразниш останалите потребители,с глупавата си тема,, :-D
П.С. Темата е за КЛЮЧ! :)
SmilezZz
02-10-2010, 10:08
Ами когато пуснат тема,например снимки на вашите очи и започвате "не ви ли омръзна с тези теми.."
Сега момичето пусна една обща тема и пак :? ..Пък аз мисля,че тази тема ще помогне да не се трупат теми /от всякакви видове :?
Ами когато пуснат тема,например снимки на вашите очи и започвате "не ви ли омръзна с тези теми.."
Сега момичето пусна една обща тема и пак :? ..Пък аз мисля,че тази тема ще помогне да не се трупат теми /от всякакви видове :?
съгласна ++
Harum_Scarum
02-12-2010, 19:19
Темите вече ги има и хората си пишат в тях.Тя задръства форума с ненужна тема. :)
Inn0cenCe
02-13-2010, 15:28
+ : )
Inn0cenCe
02-13-2010, 15:30
Темите вече ги има и хората си пишат в тях.Тя задръства форума с ненужна тема. :)
Да, но те вече да много стари и трудно се намират. Ако са на 60та страница (примерно) кой ще си играе да ги търси :)
Само такава тема либсваше... има тема за всяко от изброените по-горе ако не се лъжа . Писнало ми е дори от теми като " вашите гривни, обеци.. и други" ама в тях поне има някакъв смисъл. Според мен, това дет го правиш е напълно ненужно. Вече се препълни с такива теми и мисля, че тази трябва да се заключи. :) ( нищо лично)