View Full Version : Дайте идея как да закачиме белезниците на матрака... ;)
pavelvasilev
02-10-2010, 08:02
Приятелката ми открай време си мечтае да ме закопчае с белезници в леглото..., проблема е че в спалнята има само един голям матрак и нищо друго около него за където да се закачат белезниците, дайте идеи без варианта пробиване на стената с дюбели и халки че ще има много въпроси :D идеи от вас?
smirnoffgreen
02-10-2010, 08:14
заваржи едно веже за матркара и си готов
или най - добре да си смениш матрака или направо леглото :D :D :D
ръцете за врата и готово :Д
кажи й да те закопчае в банята за душа и готово :Д
smirnoffgreen
02-10-2010, 08:27
сложи матрака в банята и няма да имаш проблеми :D
хахах и това идея или направо един дюшек :Д 8-) 8-)
http://911.bg/mebelinikol/pi/si_4221702.jpg
Матраци Дормео,защото са удобни!!! :D
smirnoffgreen
02-10-2010, 08:36
хахах и това идея или направо един дюшек :Д 8-) 8-)
http://911.bg/mebelinikol/pi/si_4221702.jpg
Матраци Дормео,защото са удобни!!! :D
е това с дюшек може да земи да си помисли че е на море и там на плажа са го закопчала с белезници и ще е още по романтично
така ще и хареса повече на твоита приятелка
Две халки от долната страна на матрака-отзад и две никелирани вериги, които да могат да се показват достатъчно. Препоръчвам две отделни халки на разстояние, така че да не можеш да доближиш с ръце главата си. Подразбира се и - два чифта белезници. Едната причина е да не си строшиш носа, ако приятелката ти е достатъчно добра в това, което прави. Халките закрепете надеждно, за да не хукнат с летящ старт я към носа на приятелката ти, я към тила ти...
Абе много брутални сте станали това поколение... Къде е финесът? По наше време ползвахме копринени шалове за целта. Ама като искате синини, то си е ваша работа...
Емилене на колко си душо? :lol: :lol: :lol:
а по темата-не е нужно да си къртиш спалнята и да сменяш легла заради единия секс-може и без белезници да се мине пфффф
На първия въпрос няма да ти отговоря, че като си сравня постъпките с възрастта и излизам бавно(не)развиващ се... :lol:
Ама той не пита може ли без, а КАК... Нека опита. Струва си, според мен. Ама тия железа много груба работа, бе... Да вземе колани или нещо подобно. Ама то на човек главата можеш да счупиш, ама мераците-не бива...
На първия въпрос няма да ти отговоря, че като си сравня постъпките с възрастта и излизам бавно(не)развиващ се... :lol:
Ама той не пита може ли без, а КАК... Нека опита. Струва си, според мен. Ама тия железа много груба работа, бе... Да вземе колани или нещо подобно. Ама то на човек главата можеш да счупиш, ама мераците-не бива...
хаха точно,след като разруши стаята,ще види,че аджеба не става,но да както каза-да опита
playboyche
02-10-2010, 15:48
Ами няма как .... просто не ми идват никфи идеи ..... ](*,)
bqsna_teenagerka
02-10-2010, 16:19
сядаш на един стол и тя ти закопчава ръцете отзад яхва те и дерзай!
сложете 1 закачалка до матрака и се закопчавайте там :D :D
промушете някъв синджир под матрака и в двата края сложи по чифт белезници.. гледай синджира да не е много дълъг, че иначе ще имаш повечко свобода...а не това е целта 8)