PDA

View Full Version : Искам да ги убия!! _|_

uBuTo
02-10-2010, 15:29
Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват. Така ли не осъзнаха тия хора, че като ми кажат нещо 1 път и аз не го направя, няма да го направя и в следващите 100 пъти в които ми го повторят. Постоянно ме ядосват и викат за най-малкото, а после ме питат защо съм ядосана и защо им крещя. Искам да ги убия, ама после няма кой да ми дава пари :o .. нямам търпение да се махна от тях другата година, което няма да стане ако шибаната ми майка не ми намери училище, защото ме отписа от предишното с оправданието, че там не съм научавала нищо и че много са ни били отпуснали .. щяла да ми търси училище чак на есен, защото сега не й се занимавало. не искам заради нея да изпусна годината и да повтарям .. :o

KpucmuHa
02-10-2010, 15:34
да бе, на майка ти училището и виновно, не вижда дъщеря си ква е тъпа кифла...

uBuTo
02-10-2010, 15:39
ами душицо златна на майка ми това й беше оправданието .. и не ме наричай тъпа кифла .. нито ме познаваш нито нищо .. не съм написала темата за да ме нападат разни комплексирани и ограничени момиченца, а за да получа смислено мнение или съвет ;) :-o

terrrs
02-10-2010, 15:39

Какъв съвет искаш !? Имаш късмет с родители, които ги е грижа за теб. С това си държание показваш само, че си супер невъзпитана. Нали за това да си родители - да те контролират. Е все пак в граници де. Ако те "задушават" прекалено много поговори с тях. :?

uBuTo
02-10-2010, 15:43

Какъв съвет искаш !? Имаш късмет с родители, които ги е грижа за теб. С това си държание показваш само, че си супер невъзпитана. Нали за това да си родители - да те контролират. Е все пак в граници де. Ако те "задушават" прекалено много поговори с тях. :?
то 1 път да е било да се опитвам да говоря с тях .. те не ме контролират и не ги е грижа за мен .. те просто ми досаждат!! .. как така в тези 14 години 1 път не са се сетили за мен, а точно сега решиха да се правят на добрички :-o

terrrs
02-10-2010, 15:44
На колко си 1-во !?

uBuTo
02-10-2010, 15:45
На колко си 1-во !?
на 14

lubomirky
02-10-2010, 15:50
може да са прекалено заети, сигурно работят като ненормални да ти осигурят всичко, което имаш. ама може би наистина са тъпи вашите - те се трепят по цял ден, а неблагодарната им дъщеря ги псува по форумите.

6okolad4ety95
02-10-2010, 15:53

+1

Naasko
02-10-2010, 16:07
Искрено се надявам след време да осъзнаеш какви глупости си писала и мислила за твойте родители. Прочети това "Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват" Та ти си на 14 и аз да съм ти родител ще се притеснявам за тебе с кого дружиш и пр.

KpucmuHa
02-10-2010, 16:12
едит: много тъпа кифла...

uBuTo
02-10-2010, 16:20
Искрено се надявам след време да осъзнаеш какви глупости си писала и мислила за твойте родители. Прочети това "Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват" Та ти си на 14 и аз да съм ти родител ще се притеснявам за тебе с кого дружиш и пр.
но те не се притесняват разбираш ли?? никога не им е пукало с кого дружа и с кого не .. просто в скоро време нещо им е прищракало

mArMaLaDkA
02-10-2010, 16:21
никога не им е пукало с кого дружа и с кого не .. просто в скоро време нещо им е прищракало

Следеейки изцепките ти из форума, вЕрно бая безотговорни са били. сетили са се кога да затягат контрола... "след дъжд качулка" са казали хората.

SkyEatsAirplane
02-10-2010, 16:29
1. на 14 си и си мислиш че владееш света и можеш да правиш каквото си поискаш. Ай на бас, че ако не ти обръщат това внимание ще всършиш друсана и на*бана в някоя дискотека
2. аз не виждам никакъв проблем в това майка ти и баща ти да се интересуват от теб. вярно родителите ни само ни говорят и ни учат, но не ни изслушват, но опне се опитай да се всушаш в това което ти говорят.
3. ще дойде един такъв момент, когато ако продължиш да се правиш на велика и да им отговаряш, ще разбереш колко си грешала и ще бъде късно!
4. никоя ама никоя майка не би прекъснала обучението на детето си... явно си имала проблеми в даскалото си...
5. темата ти е изключително тъпа и аз си губя времето тук!

Forest_girl
02-10-2010, 16:31
Мале, дано нямам дете като теб...
Да кажеш, че искаш да ги убиеш... не мога да повярвам

uBuTo
02-10-2010, 16:35
Ай на бас, че ако не ти обръщат това внимание ще всършиш друсана и на*бана в някоя дискотека
за пореден път казвам - те никога до сега не са ми обръщали внимание!! и не съм свършила така както ти казваш!! .. а това тяхното съм сигурна че е някаква временна прищявка!! а по темата за училището: прекъснаха защото по тяхното мнение "училището в което уча не ми давало добра подготовка и трябвало да ми намерят друго" иначе съм нямала никакви проблеми там... :x

SkyEatsAirplane
02-10-2010, 16:38
знчи първо казваш, че ти подслушват разговорите и ти натякват и не знам си какво и после не са ти обръщали внимание...

Shadowsogirl
02-10-2010, 16:55
Ти тъпа ли си? Искаш да убиеш баща си? майка си? Абе толкова ли си проста колкото звучиш или аз съм недоразбралата? Абе момиченце ти имаш ли идея какво е да растеш без баща, без майка? Нямаш нали? Защото мама и тати винаги са били до тебе, колкото и да твърдиш обратното... Ти представяш ли си каквото ще ти е, ако един ден се събудиш и майка ти и баща ти ги няма? Знаеш ли, че докато ти пишеш глупости един куп деца се чудят с какво са заслужили да нямат майка или баща, или и двамата да ги няма, да са мъртви? Вземи се осъзнай малко. Ако бях на тях и имах най-бегла представа какви глупости дрънкаш нямаше да имаш телефон, който да подслушвам..

ImmortalSportFreak
02-10-2010, 17:14
в бъдеще може би ще съжалавяш за глупавите думи които приказваш сега..... :?
вашите правят всичко това от загриженост а не да ти досаждат... но някой ден ще го разбереш................... :) и естествено ще бъде късничко .... ;)

Harum_Scarum
02-10-2010, 17:33
Ти тъпа ли си? Искаш да убиеш баща си? майка си? Абе толкова ли си проста колкото звучиш или аз съм недоразбралата? Абе момиченце ти имаш ли идея какво е да растеш без баща, без майка? Нямаш нали? Защото мама и тати винаги са били до тебе, колкото и да твърдиш обратното... Ти представяш ли си каквото ще ти е, ако един ден се събудиш и майка ти и баща ти ги няма? Знаеш ли, че докато ти пишеш глупости един куп деца се чудят с какво са заслужили да нямат майка или баща, или и двамата да ги няма, да са мъртви? Вземи се осъзнай малко. Ако бях на тях и имах най-бегла представа какви глупости дрънкаш нямаше да имаш телефон, който да подслушвам..
+1000.Поредната депресирана тинейджърка... :?

KpucmuHa
02-10-2010, 17:40

чувствам се добре като го напомням

terrrs
02-10-2010, 17:56

евала за мнението!

Shadowsogirl
02-10-2010, 18:01

евала за мнението!
И аз съм се депресирала.. И в момента не ми е весело, била съм ядосана на баща ми. Олбаче нито за миг не съм си мислила, че искам да гоняма, камоли да го убия.. Напротив. Сега като гледам условията по пътищата и всеки път като пътува или ходи някъде с колата кое ли не ми трепери от страх да не му се случи нещо.. Сигурно, защото знам какво е да изгубиш родител. Но искам да кажа, че много тъжни и депресирани хора има, ама не искат да си убиват родителите. :|

danibebi
02-10-2010, 18:03
:shock: Ако имах такава дъщеря,по-скоро аз щях да я убия :? И какво..лошо ли е,че се интересуват от теб? :? Сигурно,както каза един съфорумник по-горе, сигурно се трепят от раУта да ти осигурят всичко което имаш за да си доволна,а ти ги обиждаш по форумите,като простачка :? Отстрани е жалко ;)

Rotate95
02-10-2010, 18:04
Мнението ти е толкова изчерпателно, че наистина няма какво да се добави.

Авторке на темата-вземи наистина си помисли колко деца по детските домове или направо по кофите за боклук МЕЧТАЯТ проблемите им да са като твоите. Вземи се в ръце и се опитай да поговориш с вашите спокойно.

bloodyF
02-10-2010, 18:08

+1

помисли малко..кой те е създал? кой те е отгледал...или те не са работили и не работят за тебе,не те гледат,не ти помагат когато имаш нужда?!!?
оф аман от тъпизми и грешки на природата като теб... :o

Christine
02-10-2010, 19:11

Какъв съвет искаш !? Имаш късмет с родители, които ги е грижа за теб.
Нима има такива родители?

...което няма да стане ако шибаната ми майка не ми намери училище, защото ме отписа от предишното с оправданието, че там не съм научавала нищо и че много са ни били отпуснали .. щяла да ми търси училище чак на есен, защото сега не й се занимавало. не искам заради нея да изпусна годината и да повтарям .. :o

Мене това ме втрещи? Как няма да й търси училище?!
И не бързайте да търсите вината веднага у момичето, на тези години няма каква да е при тази незаинтересованост на родителите. Това, че сега проявяват прекалено внимание не означава, че винаги са били така. Наскоро нещо им е прищракало, момичето го повтори милион пъти.
Това, че е казала, че ска да ги убие? Хахаха, вие сериозно ли? Не сте ли го използвали като израз бе хора. Това, че то казва, не значи, че е готова да хукне да им прерязва гърлата.
Поредната депресирана тийнейджърка може и да е, ама като й го заявявате май и вие не сте по-различни.
Не казвам, че я харесвам или съм съгласна с нея, дори напротив, просто как можете да гледате толкова еднострачниво на нещата?!

onestar
02-10-2010, 19:26
Искам да ги убия, ама после няма кой да ми дава пари :o ..
Брутално!
Затова ли ти са? Нямаш никаква поне малко смислена причина, за да говориш така. Създали са те, отгледали са те, трепят се по 8-12 часа на ден, за да не те лишават от храна и дрешки... а ти ги възприемаш просто като някакви хора, които ти трябват, за да ти дават пари ?? :? Ще ти кажа нещо, без да ми се обиждаш... Толкова неблагодарно същество не бях виждала.

Радвай се, че има кой да ти виси над главата, радвай се, че има кой да ти "досажда" - някои деца са лишени от тези екстри.

Untitled
02-10-2010, 19:34

Надявам се да се почустваш още по-добре когато те подкрепя 8-)
+1 :-D

Xeon
02-10-2010, 19:50
Кухнята, ножа, банята, вените - край на проблемите.

Naasko
02-10-2010, 19:59
uBuTo помисли няма идеални родители и всички си имаме кусури и както знаеш те не се избират, но толкова хора ти казаха че може би има и в тебе някаква вина. Рядко си давам мнението, но на твойто изказване просто не можах да се сдържа Всички сме минали пубертета и е имало моменти когато сме си мислели, че света се върти около нас. Ще пораснеш и ще осмислиш а това което аз мога да те посъветвам предполагам и другите е да говориш с родителите си. Твоя инат само ги провокира да са по строги и раздразнени и може би точно защото им лазиш по нервите са станали както казваш от скоро такива и разбери с твоя инат няма да ги промениш а напротив ще обтегнеш още вашите отношения. И не се ли почувства някак си сама в този спор хората бяха крайни и то с право нарекоха те кифла и пр. може би защото отношението и към познатите ти е такова. Опитай се да се промениш какъв ти е ангажимента на тази възраст та толкова омраза и негативизъм да има в тебе. Ти си противоречиш не може да твърдиш, че на майка ти не и пука за тебе и в същото време да казваш, че не получаваш необходимото знание в училището в което учиш според нея. Та помисли може би иска да успееш да станеш човек с самочувствие покрито от култура.

xXTOXiCXx
02-10-2010, 20:02

Айде и аз се включвам..!

----
p.s. Момиче ти не си добре! Родителите ти... как.. как.. ох o.O

KpucmuHa
02-10-2010, 20:11

Айде и аз се включвам..!

много много добре се чувствам сега
и пак да кажа на авторката: тъпа си =]
всеки път ми става все по - яко :)

FuCkInBuBbLeGuM
02-10-2010, 21:07
Леле някои деца и това нямат, а ти си толкова неблагодарна ... Нямам кво да кажа.

Violenza
02-11-2010, 04:52
Малък идол мой! :-)

roadrunner
02-11-2010, 05:20
Много ограничено мислене имаш за момиче на тези години. От известно време ти следя постовете и не оставам с добро впечатление.. Правиш някакви елементарни изказвания, пишеш неграмотно и т.н. Не, че се заяждам, но виж проблема може да е в теб, не в родителите ти.. С това мислене далеч няма да стигнеш ;)
Както и да е.. Все си мисля, че не искаш наистина да ги убиеш, просто отново са те ядосали и няма къде др-де да си излееш яда или може би по какъв начин :) Ако е така дишай, премисли ситуацията и ако имаш по-голяма част от вината по-добре се извини..
Ако пък наистина искаш да ги убиеш :shock: За мен човек, който може да убие майка си или баща си , или въобще да отнеме човешки живот, не е човек и има някакви заболявания.. Ако мислиш, че наистина искаш да ги убиеш, иди на лекар :-o

ameli
02-11-2010, 11:19
а представи си, че и те искат да те убият .. к'во прайм :o знаеш ли колко деца мечтаят да бъдат на твое място - да имат родители, семейство, внимание, грижи и любов(макар и малко...)

замисли се :?

sasheto0o
02-11-2010, 12:16

Айде и аз се включвам..!

много много добре се чувствам сега
и пак да кажа на авторката: тъпа си =]
всеки път ми става все по - яко :)

и аз се влючвам :D

П.П - Не тези,които ти дават съвет и ти се чудят на акъла са тъпи и ограничени. Напротив - ти си тъпата и ограничена :wink:

metaxa
02-11-2010, 12:48
ОФФТОПИК:
Впечатленията ми от теб:
Изрусена кифла на 14, която обича бира и се целува с момичета. При това смята, че това е супер готино и си пуска снимките в нета. Прави си устните на пилешки анус и като цяло е това.
Сега по темата:
Родителите ти явно забелязват в какво си се превърнала и се опитват да те превъзпитат доколкото е възможно. И изявления от рода на искам да ги убия са най-малкото тъжни, уважавай родителите си поне защото са ти дали живот.
ЕДИТ: И мечтата ти е да изрежеш като свиня на Трифон Зарезан.
Евала!

BeezyJey
02-11-2010, 13:42
Толкова си тъпа, че нямам думи просто .. :lol: (то не е за смях, а за съжаление)

shmurkam
02-11-2010, 16:51
но те не се притесняват разбираш ли?? никога не им е пукало с кого дружа и с кого не .. просто в скоро време нещо им е прищракало
Я си виж подписа, муЦкЪ, и пак говори :lol:

shmurkam
02-11-2010, 16:55
а представи си, че и те искат да те убият .. к'во прайм :o знаеш ли колко деца мечтаят да бъдат на твое място - да имат родители, семейство, внимание, грижи и любов(макар и малко...)

замисли се :?
Например аз :D
Как ми се ще нашите да си отделят малко време и да ми се развикат или да ми мърморят. Ама уви, криза е и по цял ден са на работа да бачкат като луди, прибират се смазани и се тръшват на леглото...колко съм плакала, не е истина, :(

vesinka899
02-11-2010, 16:55
:shock: :shock: :shock: :shock:

danibebi
02-11-2010, 19:39
Според мен, не говори сериозно,че иска да ги убие а иска да си излее яда..но пак не е права..докато родителите й се трепят от работа [предполагам] за да и осигурят всичко,тя ги обижда по форумите :( Това е НЕЧУВАНО :shock: Да обиждаш познат или друг-да,но родител?! :shock: Според мен е трябвало да помислиш преди да напишеш "Искам да ги убия" , защото те са тези които те гледат и ако не дай си боже,стане някакъв сериозен проблем с тебе само те могат да ти помогнат.. ;)

elitoy11
02-12-2010, 07:20
Според мен, просто не си свикнала да са около теб ,защото досега не са ти обръщали внимание и изведнъж ти се качват на главата и това те дразни.Но след време ще свикнеш, сигурно не понасяш промени или поне не свикваш веднага :-o правят го за твое добро макар и да не мислиш така :P

bori96
02-12-2010, 07:38
Със сигурност си им дала причина да се държат така с теб!Нищо лично, но това, което си написала е просто потресаващо :shock: . Не искам да цитирам части от текста, още по-малко да ги коментирам... Не искай помощ, защото в твоя полза няма да получиш, освен ако ти самата не се поправиш.

TheOnee
02-12-2010, 09:07
Плюя на теб и на всички като теб. :)

xXTOXiCXx
02-12-2010, 10:43
Плюя на теб и на всички като теб. :)

++1

iiordanova
02-12-2010, 11:03
:? Родителите никога не мислят лошо на децата си. Бъди сигурна това е моментно. На 14 си .. един тийн! Нормално е да се дразниш от всичко. :wink: Но никога не им пожелавай злото ! Никога! :wink:

KpbCTHuKbT
02-12-2010, 11:48
Щом си на 14, научи се как да говориш, преговаряш и да искаш нещо от родителите си. Забелязах, че и материалното е взело страна в твоето изказване и никак не си права, че родителите са само за едните пари. Ами по тази логика, можеш да имаш много пари и никакви родители. Е, кое ще избереш? Леко е клиширано това, като "Парите или живота?" ама излиза точно така. Не за първи път чувам такива думи. Хората са се оправяли, но стига да имаш желанието да си промениш мисленето.

alittlerunaway
02-12-2010, 12:19
Хора, какъв е смисъла да й повтаряте колко е тъпа? Просто 90% от връстниците й са такива.Защо тя да се отличава от стадото?
По темата: Говориш така в яда си, но съвсем скоро ще ти се струват най-невероятните родители :) При всички ни го има момента, в който си казваме "Само един път да се махна..", но в крайна сметка те са ни създали и дълбоко в себе си осъзнаваме, че винаги ще ги обичаме :)

KpucmuHa
02-12-2010, 17:59
тъпа си :---)

Petrow
02-12-2010, 18:02
омг... това тази тема по безинтересна и от "Листопад" по бтв :?

uBuTo
02-13-2010, 14:12
ако искащ още 200 пъти ми кажи колко съм тъпа, не ми пука за мнението на няква мазна метълка която сигурно не се е къпала от раждането си .. така че предпочитам да съм "тъпа изрусена кифла (нищо че си махнах русото :D )" .. отколкото да съм метълка, забравила къде се намира банята и за какво се използва :)

KpucmuHa
02-13-2010, 14:55
мега тъпа си :---)

ospower
02-13-2010, 15:20
Затапи ли се, че взе да повтаряш едно и също нещо? Като си казала нещо - казала си го. Ако нямаш друго за казване, поне не повтаряй. :lol:

uBuTo
02-13-2010, 15:21
Затапи ли се, че взе да повтаряш едно и също нещо? Като си казала нещо - казала си го. Ако нямаш друго за казване, поне не повтаряй. :lol:
стига стига! тя се чувствала добре като ми го припомняла :D .. явно тя е тъпата и просто като ми го натяква забравя за тъпотията си :D

Unendlich
02-13-2010, 15:32
ако искащ още 200 пъти ми кажи колко съм тъпа, не ми пука за мнението на няква мазна метълка която сигурно не се е къпала от раждането си .. така че предпочитам да съм "тъпа изрусена кифла (нищо че си махнах русото :D )" .. отколкото да съм метълка, забравила къде се намира банята и за какво се използва :)

Много грешна представа имаш за нещата около теб.

1. Научи се да зачиташ най-вече семейните ценности. Както казаха много хора - деца, които са без родители, мечтаят за такова отношение към тях и загриженост, но когато изгубиш нещо, чак тогава го оценяваш. Или може би когато изгубиш родител, ще оцениш само това, че си загубила парите ?! Айде стига бе ..
2. Противоречиш си - научи се да се изразяваш правилно, за да не се получават двусмислици. Един път ти подслушват разговорите, преди това пък не се интересували от теб. Всеки родител е загрижен за детето си, не знам как са те възпитавали, но си личи, че първите 7 години ти липсват.
3. Когато искаш съвет, не значи, че непременно всеки трябва да взима твоята позиция. Не само съм сигурна, а направо съм убедена, че ти имаш по-голямата вина за скандалите между теб и родителите ти.
4. Научи се да внинкваш в мненията на другите, току виж ти влезне нещо в главата.
5. Научи се да приемаш критиката, защото повечето тук е градивна и всеки се е обосновал, а ти не си защитила позициите си с нищо съществено, а само тъпизми.
6. Хвани се стегни малко, че до никъде няма да стигнеш.
7. Ако знаеше поне малко за метъл културата, нямаше да говориш селските приказки, че не знаят къде е баня и така нататък. :)

KpucmuHa
02-13-2010, 16:04
страхотно се чувствам като ти го напомням, жалкото е, че никога няма да ти дойде акъла в главата, с махането на русото от косата си изглежда си махнала и последните си останали мозъчни клетки...

п.п. тъпа си :---)

ysmivka
02-13-2010, 16:13
Не си свикнала с тях. Може да не те следят (както ти явно си мислиш). Може би просто са загрижени за тебе и искат да разберат с какво се занимаваш.

Как може да си помислиш че искаш да ги убиеш :x ..и да мислиш само за парите?

Успокой се! И опитай да им кажеш че не ти е приятно това което правят!

Айде Успех :)

AutomatiC
02-13-2010, 16:20
колкото и родителите ми да ми досаждат,никога не бих казала,че желая смъртта им и че майка ми е шибана..май ти е станало нещо в гънките на мозъка.вашите явно показват заинтересуваност за бъдещето ти,а ти като 7 годишно,неблагодарно момиченце им се правиш на интересна.на тяхно място,ако видя какво си писала,такъв шамар щях да ти ударя..абе както и да е,трябва да се засрамиш,на 14 години си.

pitbullxx
02-13-2010, 16:38
и ти кат мен.. :?

Burn94
02-13-2010, 16:45
Е аз само искам да те попитам ти вярваш ли си като казваш : "Искам да ги убия" и "нямам търпение да се махна" . Говориш абсолютни глупости. Аз съм момче на 16 почти и съм с две глави над баща ми пък за майка ми да не говорим ... не съм си помислял да им посягам а ти няква 14 годишна пикла за убииства говориш :-x И мойте родители ми слушат разговорите по телефона и ми четат хронологията в скайп ама като си поговоря с тях спират. Само мога да ти кажа не си оставала без родители да видиш тогава какво ще ти е. Вярно че може да се каже ами ти оставал ли си? - И отговора е не и се радвам за това защото колкото и да ме изнервят понякога не мога и да си помисля какво ще ми е без тях :)

liim0nka
02-13-2010, 19:17

то 1 път да е било да се опитвам да говоря с тях .. те не ме контролират и не ги е грижа за мен .. те просто ми досаждат!! .. как така в тези 14 години 1 път не са се сетили за мен, а точно сега решиха да се правят на добрички :-o
а помисли, че някои дори нямат родители.

nicolepcd
02-13-2010, 20:24
А да си се замисляла СЛУЧАЙНО, че проблема може да е в теб? :-o Като гледам си далеч от дъщерята-мечта :lol: Изглежда родителите ти ти нямат доверие и затова става така. Сама си си виновна. :-|

amk933
02-13-2010, 20:40
Ах леле, колко обичам такива теми...ще бъда максимално мек, надявам се.

Абе, мойто момиче, кой ти изпи мозъка? Ти наясно ли си що за простотии пишеш? Това са МАЙКА ти и БАЩА ти. Това са хората, които дават всичко за теб, дават от собствения си залък, за да имаш ти каквото искаш. Това са хората, които правят всичко на тоя свят, за да бъде детето им добре. Естествено, че ще ти влизат в стаята...какъв е проблемът? Тоя апартамент да не е твой случайно? На колко години си? 14 сигурно!? Ми естествено, че ще те проверят, нали се притесняват за теб. Нали искат да си добре и гледат да те опазят. Ти, ако нямаш какво да криеш, какво толкова пищиш? Какво толкова ще видят в този компютър? Да не мислиш, че ги интересува какво си си писала с най-добрата приятелка? Хората полагат толкова много грижи за теб. Най-малкото фактът, че си в този форум, показва, че имаш компютър, а него мноооого ме съмнява да си си го купила ти. А ти как им се отблагодаряваш за всико? Искаш да ги "убиеш"? Абе ти чуваш ли се? Това са ти родителите, това не са ти кварталните другарчета или приятелките от училище...това са родителите ти, хората, които са ти дали живот. Без да ги имаше тях, нямаше да те има и теб. Без тях си едно нищо. Това са хората, които са те изградили като личност и като човек. Що за плитка кофа трябва да имаш дори да си мислиш такива идиотщини? И какво е това искам да ги убия, ама няма кой да ми дава пари...това да не ти е някакъв банкомат? Колко тъпа и безмозъчна може да си, за да виждаш майка си и баща си в зелено? И що за език е това "шибаната ми майка"? Тая жена, която е отгледала такава неблагодарна и повърхностна щерка толкова много години, такова отношение ли заслужава? Шибаният в случая май е друг, и си заслужаваш един здрав бой, защото си толкова лигава и заблудена, че някой ден животът ще ти зашлеви такъв звучен шамар, че ще се чудиш откъде ти е дошло.

Някой ден, ако не си от онези неблагодарни мижитурки, ще оцениш колко много дължиш на тези хора и има да си сипеш пепел по главата за тези си думи...мисли малко с тая тиква преди да изпуснеш някой екскремент. Тя не ти е само за украса и координация на движенията... :?

ПП: Мисля, че е крайно време някой модератор да сложи ключ на тази тема...Не виждам какво може да се развие повече, освен някои хора да си допокажат съвсем незавидната дегенерация. :?

6okolad4ety95
02-13-2010, 20:53

Абе, мойто момиче, кой ти изпи мозъка? Ти наясно ли си що за простотии пишеш? Това са МАЙКА ти и БАЩА ти. Това са хората, които дават всичко за теб, дават от собствения си залък, за да имаш ти каквото искаш. Това са хората, които правят всичко на тоя свят, за да бъде детето им добре. Естествено, че ще ти влизат в стаята...какъв е проблемът? Тоя апартамент да не е твой случайно? На колко години си? 14 сигурно!? Ми естествено, че ще те проверят, нали се притесняват за теб. Нали искат да си добре и гледат да те опазят. Ти, ако нямаш какво да криеш, какво толкова пищиш? Какво толкова ще видят в този компютър? Да не мислиш, че ги интересува какво си си писала с най-добрата приятелка? Хората полагат толкова много грижи за теб. Най-малкото фактът, че си в този форум, показва, че имаш компютър, а него мноооого ме съмнява да си си го купила ти. А ти как им се отблагодаряваш за всико? Искаш да ги "убиеш"? Абе ти чуваш ли се? Това са ти родителите, това не са ти кварталните другарчета или приятелките от училище...това са родителите ти, хората, които са ти дали живот. Без да ги имаше тях, нямаше да те има и теб. Без тях си едно нищо. Това са хората, които са те изградили като личност и като човек. Що за плитка кофа трябва да имаш дори да си мислиш такива идиотщини? И какво е това искам да ги убия, ама няма кой да ми дава пари...това да не ти е някакъв банкомат? Колко тъпа и безмозъчна може да си, за да виждаш майка си и баща си в зелено? И що за език е това "шибаната ми майка"? Тая жена, която е отгледала такава неблагодарна и повърхностна щерка толкова много години, такова отношение ли заслужава? Шибаният в случая май е друг, и си заслужаваш един здрав бой, защото си толкова лигава и заблудена, че някой ден животът ще ти зашлеви такъв звучен шамар, че ще се чудиш откъде ти е дошло.

Някой ден, ако не си от онези неблагодарни мижитурки, ще оцениш колко много дължиш на тези хора и има да си сипеш пепел по главата за тези си думи...мисли малко с тая тиква преди да изпуснеш някой екскремент. Тя не ти е само за украса и координация на движенията... :?

ПП: Мисля, че е крайно време някой модератор да сложи ключ на тази тема...Не виждам какво може да се развие повече, освен някои хора да си допокажат съвсем незавидната дегенерация. :?

ЕВАЛА!!!

nymphadora
02-13-2010, 21:06
яко тъпа си,ама ЯКОООООООО

Monkata154
02-13-2010, 21:15
Евала на amk933 казаха ти сичко точно са можеш да се замислиш (ако има с кво) писна ми от тъпи кифли като тебе които си мислят че владеят света и сички са им в краката... :? :-x
И както каза някой преди мен.. научи поне малко за метъл кълтурата преди да сипеш простотии на ляво и на дясно :-x тва че някой не слуша това което слушаш ти, тва че не си дига косата на 1км над главата.. тва че не си прави устата на кокоши задник (както пак каза някой) не те прави по важна.. даже мисля че си най изпадналото същество което мове да съществува :-x ... мога само да кажа горките ти родители не заслужават такава дъщеря ... :x

krasaveca
02-13-2010, 23:46
:lol: :lol: Какво нападате момичето бе, нито я познавате, нито познавате родителите й, има родители, които доста късно се сещат, че имат деца и си мислят, че като почнат да ги задушат с вниманието си всичко ще се оправи не казвам, че те са такива и аз не ги познавам, но тя пита за мнение, като нямате поне не пишете, ко я нападате, а отностно това "убиване" на родителите, за което всички се хванахте е само метафора, надали наистина го мисли ](*,)

Lucksy
02-14-2010, 07:59
Може би проблемът ти е сериозен, а може би не. Аз останах потресена от това, че искаш да ги убиеш, а няма кой да ти дава пари после... :x Баси това са хората, които са те създали, отгледали. Това ли заслужават? Колкото и да са незаинтересовани поне едно уважение им дължиш. Дано да ти видят поста и да разберат що за дъщеря имат... :( :? :?

iwii
02-14-2010, 11:19
В пубертета си , нормално е да се дразниш от това че искат да те контролират ..
Такаче проблема е в теб , не в тях. :(

KpucmuHa
02-14-2010, 11:44
мега тъпа си :---) ти си 1 лайно , шо обиждаш момичето като си споделя проблемите бе, и аз иам ткъв проблем и аз ли сам тъп? ДА Та ЕА в майката дет нете е учила да уважаваш мнението на другите :-x
ти си неграмотен :---)

KpucmuHa
02-14-2010, 11:48
мега тъпа си :---) ти си 1 лайно , шо обиждаш момичето като си споделя проблемите бе, и аз иам ткъв проблем и аз ли сам тъп? ДА Та ЕА в майката дет нете е учила да уважаваш мнението на другите :-x
ти си неграмотен :---)

п.п. а авторката е тъпа :---)

hiphopy0
02-14-2010, 11:59
ахахаххахахахаххахахахахх ахах
Искаш ли съвет как да ги убийш ?
:)

amk933
02-14-2010, 15:53

ЕВАЛА!!!

Мерси. :)

Какво нападате момичето бе, нито я познавате, нито познавате родителите й, има родители, които доста късно се сещат, че имат деца и си мислят, че като почнат да ги задушат с вниманието си всичко ще се оправи не казвам, че те са такива и аз не ги познавам, но тя пита за мнение, като нямате поне не пишете, ко я нападате, а отностно това "убиване" на родителите, за което всички се хванахте е само метафора, надали наистина го мисли

Ти зарежи това с убиването...а ще ми обясниш ли кое му е нормалното да вижда майка си и баща си във финикийски значи, че не ми е ясно? Това като гледам, не само си го мисли, ми май е единственото нещо, което я държи у тях? Кое му е нормалното? Значи е куха използвачка, която няма грам уважение към родителите си. Що за език е това "шибаната ми майка"... Изобщо не се хващаме за убиването. То от тая авторка и тоя първи пост струи простотия и елементаризъм. Струва ми се, че май трябва да си поизбистрите що е то родител, кой е този човек и какво прави за вас, че май не сте много наясно. Разбирам да ви бият и да ви тормозят (наистина), че да говори така, ама езика на някои хора по адрес на родителите им на нищо не прилича... :?

nicolepcd
02-14-2010, 17:11

Абе, мойто момиче, кой ти изпи мозъка? Ти наясно ли си що за простотии пишеш? Това са МАЙКА ти и БАЩА ти. Това са хората, които дават всичко за теб, дават от собствения си залък, за да имаш ти каквото искаш. Това са хората, които правят всичко на тоя свят, за да бъде детето им добре. Естествено, че ще ти влизат в стаята...какъв е проблемът? Тоя апартамент да не е твой случайно? На колко години си? 14 сигурно!? Ми естествено, че ще те проверят, нали се притесняват за теб. Нали искат да си добре и гледат да те опазят. Ти, ако нямаш какво да криеш, какво толкова пищиш? Какво толкова ще видят в този компютър? Да не мислиш, че ги интересува какво си си писала с най-добрата приятелка? Хората полагат толкова много грижи за теб. Най-малкото фактът, че си в този форум, показва, че имаш компютър, а него мноооого ме съмнява да си си го купила ти. А ти как им се отблагодаряваш за всико? Искаш да ги "убиеш"? Абе ти чуваш ли се? Това са ти родителите, това не са ти кварталните другарчета или приятелките от училище...това са родителите ти, хората, които са ти дали живот. Без да ги имаше тях, нямаше да те има и теб. Без тях си едно нищо. Това са хората, които са те изградили като личност и като човек. Що за плитка кофа трябва да имаш дори да си мислиш такива идиотщини?

Бе не са успяли още да я изградят като личност 8-) иначе с другото съм съгласна (:

edelweiss96
02-18-2010, 19:51

Така е. Пък и израза "ш**аната ми майка" ми дойде малко в повече...Никога няма да нарека така собствената си майка...

anna93
02-19-2010, 02:50
Съгласна съм с amk933 и iwii, но има родители, които наистина, които са вманиячение да конторолират всяка стъпка на детето си. Но май твоят проблем ти е само, че ти подслушват и т.н.

ANTIHUMAN
02-19-2010, 09:51
Съгласна съм с amk933 и iwii, но има родители, които наистина, които са вманиячение да конторолират всяка стъпка на детето си. Но май твоят проблем ти е само, че ти подслушват и т.н.

В интерес на истината, майка и е тъпа. Как ще я изключи и чак другата година ще я запише? Това е много глупава постъпка. Не се печели доверието на дете само и единствено с финикийските знаци, нали се сещате? Явно не ги интересува за нея. Мислят си, че като й дават пари момичето има всичко, да ама не.

Родителите не разбират и няма да разберат.

MrUnnamed
02-19-2010, 10:05
малеее как искаш да убиеш родителите си ти ненормална ли си ? Тея хора са ти дали живот а ти искаш да ги обиеш ... мисля , че малко тъпо от твоя страна (не малко доста тъпо)

darrie
03-07-2010, 15:42

+1

+2 :?

awesomesheepy
03-07-2010, 16:49
о.o , ебати неблагодарницата дето си.
глезли колкото искаш..

SceneGirl
03-07-2010, 17:07
И аз съм така и понякога ми е идвало да искам да ги убия, но друг път съжелявам за всичко защото знам ,че някой ден наистина няма да ги има и ще бъда сама на този свят.И аз съм на 14 и много се дразня когато почнат да гледат по тв-то как са убили някво момиче кат мен и 100 % аз съм следващата.Също като почнат да повтарят нещо по 1000 пъти (ми няма да го направя не го разбраха).Тъй ,че не си единствена, но както казах някой ден няма да ги има а ще искаш да им се извиниш за всичко (въпреки ,че в този момент нито на мен нито на теб ти се вярва) :smt051

Barrmana
03-07-2010, 20:14
Защо не хванеш да убиеш себе си няма да си голяма загуба,Ще ГИ УБИЯ ОБАЧЕ ПОСЛЕ НЯМА КОЙ ДА МИ ДАВА ПАРИ " .. неблагодарна идиотка с голямо самочуствие,хвани се самоубий и тва е , няма да си голяма загуба

Anonimen05
08-31-2010, 09:37
На 14 си. Разбира се, че ще ги слушаш. Ако ти кажат да изчистиш, да учиш или нещо др веднага ще го направиш. Ти си една разглезена пикла. Не те ли е срам да казваш, че майка ти е шибана и, че искаш да ги убиеш. Май ти трябва здрав бой, въпреки, че си голяма и боя не е решение, но ако имах такава дъщеря нз какво щях да я правя... Както хората казват бий малко дупе да не биеш голям гъз. Едно такова момиче като теб трябва да бъде изискана дама. Да говори красиви думи, а не да псува така. Много си разглезена и невъзпитана, ама един ден ще си чукаш главата в стената , като ваще вече ги няма. Стегни се и се дръж по - добре с ваще. На 14 си, ако вече си кандидаствала трябва да си в ново училище. После ти предстои више, работа накрая семейство. Така ли ще възпитаваш децата си да псуват като хамалини. Или смяташ да събираш боклука. Стегни се и не бъди такава разглезена лигла. Това е защото всичко ти се предоставя наготово. Не се ли срамуваш от себе си. Родителите ти са загрижени за теб и твоето бъдеще. Покажи им обичта ти и им помагай повече. Съжалявам, ако съм те обидила, но бъди малко по възпитана и разумна.

ameli
08-31-2010, 18:29
И изкара тема от началото на годината, за да кажеш нещо, което всички досега и казваха?! И си мислиш, че ще се промени?!

Няма да се учудя ако вече ги убила (авторке) - ако не физически, то поне психически :?

Wasilewaa
08-31-2010, 21:04
Ти не си добре... как ще искаш да убиеш тоя който те е създал бе... осъзнай се

Patrone
08-31-2010, 21:08
тва че ги псуваш не говори хич добре за теб,но все пак всеки има нужда от малко лично пространство,ако и мен ме следяха така щяхме добре да си поговорим :)

ggirl4eto15
09-01-2010, 15:49
:shock: :shock: И аз съм на 14 и при мен е така, но да кажа, че искам да убия родителите си или да нарека майка ми шибана :? .Тези хора са те създали, отгледали и са се опитали да те възпитат, а ти нямаш никакво уважение. Съветвам те да вземеш да се стегнеш, защото си е срамота да говориш така за някой, който мисли за твоето бъдеще и се притеснява за теб. Бъди благодарна, че ти "досаждат", защото ако не беше така, щеше да пиеш, пушиш и да се друсаш. :?

Minerva
09-01-2010, 16:09
Хей, момиче....как може да говориш така за родителите си??? Надявам се само така да си пишеш, понеже си мислиш, че изглеждаш много важна и да не го мислиш наистина! Ако им говориш така и се държиш по този начин и те ти позволяват и ти дават пари, значи имаш голям късмет и те наистина невероятно много те обичат. Ако беше моя дъщеря просто....не знам. Такъв бой щеше да ядеш, че не е истина. Ти си на 14! Да не си мислиш, че си много голяма? Сега изобщо не си се осъзнала и си ужасно податлива на всякакви влияния. Нормално е да се притесняват много за теб и да са загрижени! Какво искаш - да не ги интересува, да ти хвърлят колкото пари поискаш и толкова? А ти какво? Да висиш надрусана и пияна по дискотеките, да се е*еш с който ти харесва и да не се прибираш у вас с дни? Без тях няма да стигнеш до никъде. Сега точно е момента да те контролират. Един ден като порастнеш, когато и да е това, се надявам да осъзнаеш какви глупости си говорила и да оцениш родителите си, защото ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО ЩЕ ТЕ ОБИЧАТ ВИНАГИ! Не гаджета, не приятели - ще разбереш, че всички са до време и гледат себе си, а за майка ти и баща ти съществуваш само ти!

babyy123
09-07-2010, 16:13
Хей, момиче....как може да говориш така за родителите си??? Надявам се само така да си пишеш, понеже си мислиш, че изглеждаш много важна и да не го мислиш наистина! Ако им говориш така и се държиш по този начин и те ти позволяват и ти дават пари, значи имаш голям късмет и те наистина невероятно много те обичат. Ако беше моя дъщеря просто....не знам. Такъв бой щеше да ядеш, че не е истина. Ти си на 14! Да не си мислиш, че си много голяма? Сега изобщо не си се осъзнала и си ужасно податлива на всякакви влияния. Нормално е да се притесняват много за теб и да са загрижени! Какво искаш - да не ги интересува, да ти хвърлят колкото пари поискаш и толкова? А ти какво? Да висиш надрусана и пияна по дискотеките, да се е*еш с който ти харесва и да не се прибираш у вас с дни? Без тях няма да стигнеш до никъде. Сега точно е момента да те контролират. Един ден като порастнеш, когато и да е това, се надявам да осъзнаеш какви глупости си говорила и да оцениш родителите си, защото ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО ЩЕ ТЕ ОБИЧАТ ВИНАГИ! Не гаджета, не приятели - ще разбереш, че всички са до време и гледат себе си, а за майка ти и баща ти съществуваш само ти!

+1

IQA
09-14-2010, 10:28
хах я не се вкарвай във филми мила

ken
09-14-2010, 17:28
Недей да убиваш никого. Отстрани се за известно време, може да отидеш някъде, където да останеш насаме със себе си. Опитай да потърсиш мира. Това, че си нервен/а може да се дължи просто на Синдрома на Емоционалния Срив (какво може да е това и ако те интересува може да използваш интернет търсачка).

FoXyFir3
09-14-2010, 19:10
...

FoXyFir3
09-14-2010, 19:16
.!.

chococookie
09-14-2010, 19:54
Това ми напомня за една повест, която трябваше да чета лятото...таа мисълта ми е,мисля, че ако ти сама не се вземеш в ръце, няма как да ти помогнат родителите :-o И това с убиването е меко казано идиотщина

GD
09-15-2010, 10:07
Според мен поговори с тях те ти мислят само доброто. Разбери че и да се махнеш сама няма да може да се справяш още си на 14 осъзнай се малко и не им се карай на вашите, зашото такива като теб на тази възраст затова са така разпуснати и т.н. Не го приемай като обида, а като съвет. ;)

Wwe1fenka
09-17-2010, 16:59
Ти нещо май си въобразяваш.ПИКЛО РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО Е ДА НЯМАШ РОДИТЕЛИ?!Е,може да не се грижат достатъчно,но винаги имаш дрехи,пари,ХРАНА!Нали?Погов орете малко,и ще се оправят нещата.

BeezyJey
09-17-2010, 19:09
FoXyFir3,

съжалявам много.. :(

Cveti097
09-17-2010, 19:22
Да бе кой нормален родител не би го интересувало как е детето му, какво прави, с каква компаня движи ... и не ми викай, че не ги е грижа за теб!!! Те ще се треяат от работа, ще ти купуват к'вото искаш и ти после от благодарност ще напишеш в някой фором к'ви конски мухи са и ще ги псъваш и как искаш да ги убиеш...! Ами, ако така се държиш и при тях съвсем нормално е да ти стегнат контрола, 'щото си само на 14 !!!!

BeezyJey
09-17-2010, 19:24
Цвети, (ако може да те наричам така :-) ) по-добре не си хаби нервите за тази тема, аз колкото и пъти да влизам тук, вече ми е дошло до гуша..

Cveti097
09-17-2010, 19:26
Разбира се, че миже така да ми викаш. :)

Cveti097
09-17-2010, 19:51
FoxiFir3, ако това е някаква шега по-добре не си прави базици и живота, но ако е истина много съжелявам. uBuTo ти си много добре, знаеш ли колко хора нямат родители и се справят, а ти си седнала да се оплакваш от това, че ги е грижа за тях и щом ти потслушват даже разговорите значи има пречина!!!!

fuckme
09-18-2010, 07:10
да бе, сериозно, къвн е тоя филм. всички родители са така, кво се оплакваш.

danibebi
09-18-2010, 08:37
Темата е много стара. :? Защо изобщо още се хабите да пишете?

spexx
09-18-2010, 23:08
ае лапенце.. ти кво искаш ?! на 14 си и искаш да правиш квото си искаш ли бе ? благодари са че ги е грижа за тебе ;) един ден кат станеш по голяма и с малко повече мозък ще им благодариш лично ... стига си кибичела в този сайт за глупости и върви да си пишеш домашните .. хаахха

Reaper93
09-19-2010, 10:16
Съжалявам, но наистина си тъпа кифла..!

hugeZ
09-21-2010, 13:59
може да са прекалено заети, сигурно работят като ненормални да ти осигурят всичко, което имаш. ама може би наистина са тъпи вашите - те се трепят по цял ден, а неблагодарната им дъщеря ги псува по форумите. Най - точният коментар по случая!! :?

van1
10-25-2010, 10:07
Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват. Така ли не осъзнаха тия хора, че като ми кажат нещо 1 път и аз не го направя, няма да го направя и в следващите 100 пъти в които ми го повторят. Постоянно ме ядосват и викат за най-малкото, а после ме питат защо съм ядосана и защо им крещя. Искам да ги убия, ама после няма кой да ми дава пари :o .. нямам търпение да се махна от тях другата година, което няма да стане ако шибаната ми майка не ми намери училище, защото ме отписа от предишното с оправданието, че там не съм научавала нищо и че много са ни били отпуснали .. щяла да ми търси училище чак на есен, защото сега не й се занимавало. не искам заради нея да изпусна годината и да повтарям .. :o

Спокойно моме. Убий ги. След това няма да ти трябват пари. Ще си живееш в изправителните училища и затворите. Ще те хранят, няма и от жажда да умреш :shock:

qsiii
10-26-2010, 17:53
ами душицо златна на майка ми това й беше оправданието .. и не ме наричай тъпа кифла .. нито ме познаваш нито нищо .. не съм написала темата за да ме нападат разни комплексирани и ограничени момиченца, а за да получа смислено мнение или съвет ;) :-o

то не е нужно да те познава :wink:

BladeDancer
10-26-2010, 18:37

Мойте са същите.. ама повярвай ми порастни още малко и ще разбереш защо го правят. Аз може би свикнах или нещо такова ама ... вече не им обръщам внимание. Ддз просто им казвам "добре бе маа му като не ме слушате и се опитвате да ме контролирате ще правя всичко сама и тва е ..."

st3finka
10-31-2010, 14:24
Боже,каква си егоистка..
Как не те е срам?
Да казваш че искаш да ги убиеш...Малко съвест нямаш ли?..Нямало после кой да ти давал пари..За тфа правят хората тея великолепните шесторки и байландо..За да помогнат на малките дечица без семейство..Ти дори и за тфа дето имаш не си благодарна.Като не искаш ХОРАТА който са те отгледали.Който са ти помагали...А направо искаш да ги убиеш..Постави се на мястото на малките мъничета по домовете.Те мечтаят за такова семейство.Семейство което да се грижи за детето си..На Господа се моля никога да имам такава дъщеря като тебе...
Писнало ми е от неблагодарни лиглички,които се правят на интересни...Не те ли е срам?..Ти не си човек!Сериозно ти говоря..
Ти си нищо..Едно пълно нищо..Жалка си..Много жалка.. :?