PDA

View Full Version : Тегава работа

sugarcult08
02-11-2010, 05:14
Здравейте (: ... така нека започна Миналата седмица в сряда с едни от даскало пушихме коз и на мен ми стана много зле .. отидох при лекарката , пулсът ми беше много ускорен ии тя ми даде 2 валериана и 1 валедол обаче никакво подобрение с пулса .. започна да ми изтръпва лявата част на тялото абе ужас .. при което тя ме разпитва нали що се е получило така ии аз отричам ест , но се обади на помощник директорката , тя дойде .. нали и на нея нищо не и казах обаче по вида ми се е сетила . Поиска да се обади на майка ми , за да дойде да ме прибере . Фф директорката и тя разбраа каза да ми оставят неизвинени до края на деня .. майка ми дойде :х аз и обясних , че тфа е било за пръв път и повече няма да се повтори . Горе долу на мама и помина , на мен ми казаха че ще ме накажат с предопреждение и + тва защото не съм казала с кои съм пушила . Така сичко поотихна , но вчера класната ми , звъни в нас и разправя на майака ми че другите деца били казали че и преди съм пушила нз си кво , директорката я вика днес .. и просто нз кво да правя ... наще ме наказаха да не излизам ... ффф майка ми на нито една моя дума не ми вярва и просто нз как да се защитя ...

DaemonBoy
02-11-2010, 06:11
Така е то.Лъжливото овчарче...

uBuTo
02-12-2010, 16:16
така ще е!! научи се да лъжеш ;) и спирай коза като не ти понася :lol: :lol:

onestar
02-12-2010, 17:08
Виновна си... няма какво да направиш.

Chacho
02-12-2010, 18:19
Да лъжеш лекар какво си правил не е много разумно. Тя жената вече е знаела какво, по-скоро е искала да разбере колко. Не знам какво добро си очаквала от всичко това.

ImmortalSportFreak
02-12-2010, 20:52
... омг.. що си ходила при лекарката да ти помогне като ще я лъжеш...... няма как да ти помогне като я излъжеш ии ... абе мн си зле .. :? :? ся ш търпиш конско;наказания и прочие.... :?

SK0RP10N
02-12-2010, 22:17
Тъпа патка, аз от коз съм изпитвал къде по-странни чувства от това "да ми изтръпне лявата част на тялото", ама нищо ми няма, жив съм.
Не е било хитро да ходиш при лекарката, а самата идея да пушиш коз в даскало е тъпа.
Аз съм взимал амфетамин преди даскало, ама сам си поемам риска и знам, какво може да ме очаква

cookie_master
02-13-2010, 07:52
откъде е тази мания да се пуши коз в даскало?
а пък да отричаш пред лекар какво си направил е още по-малоумна постъпка.

Pustinqchka
02-13-2010, 09:03
Мисли за последствията преди да правиш глупости.