View Full Version : дали не ме е премахнал
moisture
02-11-2010, 16:04
Незнам дали темата е за тук,но не намерих къде да я напиша.Искам да пратя целувка на един приятел във фейсбука ама като отида при целувките и него не го намирам.Пиша му името,но не излиза.А като отида на профила,излиза и не пише очакване за приятелство.Дали не ме епремахнал от приятелите си и как да разбера
Dimana99
02-11-2010, 16:34
Отиваш на неговия профил и ако ти дава да го добавиш като приятел значи те е премахнал
moisture
02-11-2010, 16:38
а дали има такава опция да си изключиш поканите за целувки
а иначе пи е в списъка с приятели и не пише добавете като приятел
Аве мноо ясно,че има да се блокират приложения опция,яя пак щателно си виж списъка,според мен те е вАзирал :lol:
Може да си е блокнал приложенията ако са го затрупали с такива нещица - целувчици, ферми, китки ии ... А може и да те е изтрил - ако го няма в листа ти с приятели :)
Може да си е блокнал приложенията ако са го затрупали с такива нещица - целувчици, ферми, китки ии ... А може и да те е изтрил - ако го няма в листа ти с приятели :)
titinkaa
03-07-2010, 18:05
+1 :)