PDA

View Full Version : Как да преодолея бившото си гадже?

addictedtosummer
02-11-2010, 19:52
Имах си гадже с което ходихме 11 месеца и означаваше наистина много за мене .. обаче се държах отвратително с него въпреки че го обичах много .. накрая той ме скъса и сега мина вече месец и половина , а на мене ми е още много гадно за него .. всичко ми напомня за него .. какво да направя за да го преодолея :( :?

myNameIsImmortal
02-11-2010, 19:56
изчакай да дойде лятото, нали си addicted към него..
айде сега сериозно, еми не знам да ти кажа.. при всеки е различно.. на едни му влият други фактори, които влияят по-различен начин.. това което трябва да направиш е да разбереш, кое ще те накара да го забравиш.. дали занимания с приятелки, прически, пазаруване, някакво хоби и какво ли още не..

Всеки проблем има решение. :)

BeezyJey
02-11-2010, 20:00
Виж миличка , при всеки е така и аз съм го преживявала.Просто трябва да се опиташ да се разсееш, да се забавляваш ,да правиш простотии с приятелки и така..Нали няма да умираме я :) :P

SoStarstruck
02-11-2010, 20:25
"Човек оценява нещо чак когато го загуби" ... Като е значел много за теб,защо си се държала кофти? На хладнокръвна си се правила или какво?? Съжалявам,ама ще си сърбаш попарата сега .. :?

onestar
02-11-2010, 21:11
Не знам... аз бих се отдала на емоциите.
А ако това не ти допада опитай по начините изброени от myNameIsImmortal и BeezyJey :)

XTREMEFREERIDE
02-11-2010, 21:15
Не,няма да ти кажа да не мислиш за него.По-добре да не ти помогна,но и да не те карам да се самозалъгваш.Гушни мечето,гледай снимката,слушай вашата песен и плачи.Изкарай всички емоции навън.Времето лекува почти винаги.След не-много време вече ще си спомняш за него със усмивка на лице и думите "хубаво беше".

VerryBerry
02-12-2010, 08:26
нормално е да мислиш още за него,понеже вие сте били заедно почти година,а сте се разделили едва преди месец.Първо ти препоръчвам да се успокоиш и да се постараеш да концентрираш вниманието си върху други неща-приятели,хобита итн.Постепенно ще усетиш,че не мислиш толкова за него :) С една дума-радвай се на свободата си и в никакъв случай не го търси повече!

soul1199
02-12-2010, 09:46
излизай с приятели,разсейвай се

ivcheto0o
02-12-2010, 12:38
"Човек оценява нещо чак когато го загуби" ... Като е значел много за теб,защо си се държала кофти? На хладнокръвна си се правила или какво?? Съжалявам,ама ще си сърбаш попарата сега .. :?

ако го беше оценила сега нямаве да се 4удиш как да го забравиш...

FromAutumToAshes
02-12-2010, 12:41
Като сте прости така ще е... Научете се да цените това което имате ;)

ReachlessGirl
02-12-2010, 14:06
Ако обичаш това не е поведението, което би следвало от тази твоя обич .. сгрешила си няма връщане! Да си мислила по - рано .. нека ти е за урок за по - натам ..

SmilezZz
02-12-2010, 14:39

Така си е..
Обичал си го - пък си се държала кофти..Защо ? :?
Но вече всичко е свършило..
Друг път не прави тази грешка..
Иначе излизай с приятели,намери си някакво хоби.. 8)

uBuTo
02-12-2010, 15:38
ти си си виновна сама!! казваш че си се държала отвратително с него .. тогава защо се чудиш как така е скъсал в теб?? .. ако някой правеше така с мен и аз не бих го търпяла .. чудя се как го е понасял 11 месеца .. :? .. а иначе: както са казали хората: не е единствената риба в морето :lol:

BonbonaBaby
02-12-2010, 15:39
с алкохол, цигари и яки купони.. после дилириум и сичко е 6

Тооочноо таака ! :-D

NeverTheSame
02-12-2010, 15:41
Пф..за какво ти е да го преудоляваш..карма скъпа ;]

karitoo
02-12-2010, 15:49
Мии според мене ти не си постъпила правилно...
Сигурна ли си , че няма как да си опрайте отношенията...?!

addictedtosummer
02-12-2010, 20:12
E да аз съм си виновна определено .. иначе винаги като се карахме аз оправях нещата , а после си продължавах с гадното държание.. интересно нали :-D .. ии просто вече няма какво да се направи , нито си пишем по скайпа камо ли пък да се виждаме или чуваме .. никаква връзка .. :(