View Full Version : Помогнете Свети Валентин...
Помогнете ми, не мога да изберa подарък за гаджето ми (момиче съм) ...има хобита да готви и футбол ,но много обича да готви ^^
Купи му тиган и му напиши на картичката:
"Пожелавам ти цял живот да си като този тиган - на топло, с пълен корем и една жена да те държи за дръжката"...
Не е трудно .. избери му нещо свързано с хобитата му :) Пък .. нали мн обича да готви .. появи се само по престилка и " гответе " :)
ScarletBite
02-11-2010, 20:43
"Пожелавам ти цял живот да си като този тиган - на топло, с пълен корем и една жена да те държи за дръжката"... +++ :lol:
ThedramaQueen
02-11-2010, 20:51
"Пожелавам ти цял живот да си като този тиган - на топло, с пълен корем и една жена да те държи за дръжката"...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
++++ :lol:
Пък и има толкова много теми за този Св. Валентин.
EmiKodaTiKaja
02-11-2010, 20:54
"Пожелавам ти цял живот да си като този тиган - на топло, с пълен корем и една жена да те държи за дръжката"... +++ :lol:
:-D
XTREMEFREERIDE
02-11-2010, 21:19
Пак ли?!?! :booooomb:
И за да не е оффтопик: Картичка. 8-)
@LadyDi това е много яко, но някакси тиган... :smt069 o,O странно ми е
justonegirlwithonehope
02-12-2010, 18:49
Ти си го знаеш най-добре.Купи му нещо на което се кефи и знаеш, че ще се зарадва :)
DarknessAngel
02-12-2010, 18:53
Това за тигана ... поздравления за идеята :lol: :razz: :razz: :razz:
Иначе можеш да му подариш някакви готварски принадлежности или знам ли, ти би трябвало да знаеш най-добре все пак ти си с него не ние :)
Titanic_baby
02-12-2010, 18:59
Може да поръчаш да му направят специална тениска или престилка на която примерно да пише: ''The best cooker'' или там каквото ти искаш :-D
The best cook
Няма дума cooker...
Titanic_baby
02-12-2010, 19:16
^Да ,благодаря.Това се опитвах да кажа,,но се обърках. :)
soul1199
02-12-2010, 19:22
купи му готварска книга :) :-D
DisturbiaV
02-12-2010, 19:32
купи му готварска книга :) :-D
Взе ми думите.Може футболна тениска и от някое фото отзад да напишеш името му.
ReachlessGirl
02-12-2010, 19:51
купи му книгата на Иван Звездев .. :grin: :grin:
и, за да си на оферта му кажи, че искаш да ти сготви нещо .. :lol:
MiLGaR0sSa
02-12-2010, 20:21
The best cook
Няма дума cooker...
Абе то че има,има..ама на момчето няма да му хареса "Ти си най-добрата готварска печка" :D
Иначе купи му готварска книга,отиди у тях и гответе цял ден =)
Ей, вярно, че кукър беше готварска печка :D
Никога не съм я ползвала явно :) И не съм чувала да я ползват, обаче...
sh3_1s_7h3_0n3
02-13-2010, 07:34
Абе тоя Св. Валентин май се върти главно около яденето. Тигани, готварски печки, празнуване по кръчми, ресторанти...
Аз мисля, че за този празник трябва да се подари нещо малко, но с емоционална стойност. Като ще е празник на влюбените, да е свързано нещо с любовта, но пък и нещо по-различно от сърчица, плюшки и т.н..