View Full Version : :] Идеи За Къдрички [:
sweetheart2
02-13-2010, 09:36
Здравейте,
тъй като косата ми е доста изтощена,а пък косата ми е чуплива и винаги ползвам преса за коса бих те ли ми дали идеи как да си къдря касата без да я горя(и без да ползвам пяна зя каса защото ми се появява пърхот) :D :D :D :D Ако може и снимки или видео :P :-)
SmilezZz
02-13-2010, 09:40
Плитки,ролки..
Може да се къдриш и с хартийки
moqta kosa si e 4upliva samo s pqna ii s1m gotowa..ina4e moje i s nailonovi torbi4ki, plitki na mokra kosa... :)
reini334422
02-13-2010, 10:19
Плитки,ролки..
с хьртийки??
SmilezZz
02-13-2010, 10:38
Плитки,ролки..
с хьртийки??
Да..С хартийки :)
http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A
NoShTnO_iZkUsHeNiE
02-13-2010, 12:17
Ролки...
С хартийки става много хубаво :grin:
shakira96
02-13-2010, 14:11
С хартийки! :)
Може и с обикновенно готварско фолио.. някъде бях чела но не помня къде точно напиши в гугъл и ще ти излезне вероятно ( то е нещо подобно на това с хартийки) дори мислех утре да се занимавам да си легна вечерта с фолиото на главата и в понеделник да съм с къдрава коса :grin:
SmilezZz
02-13-2010, 14:50
Може и с обикновенно готварско фолио.. някъде бях чела но не помня къде точно напиши в гугъл и ще ти излезне вероятно ( то е нещо подобно на това с хартийки) дори мислех утре да се занимавам да си легна вечерта с фолиото на главата и в понеделник да съм с къдрава коса :grin:
http://www.fashion-lifestyle.net/hair_style_broi29
sweetheart2
02-13-2010, 16:37
Качи снимки след това.... :-) :-)
infinity05
02-13-2010, 18:05
Пробвай с Мagy Sculpting Glaze нанася се на влажна коса мачкаш после сешоар и се получава една такава небрежно рошава косичка а къдричките стават много хубави :-)
Качи снимки след това.... :-) :-)
Мии гледам момичето писало след мен е намерило. Ии е дало линк :) Там е показано как точно изглежда :) След като се направя ще се снимам обещавам :)
ShowMeHowToLie
02-13-2010, 18:36
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=308647&postdays=0&postorder=asc&start=15
sweetheart2
02-14-2010, 11:06
с молив става мн яко
Е как с молив :o :-o
roshlichka
02-14-2010, 13:29
потърси в първите страници някъде трябва да има тема как става с молив.
С молив не е лошо,да.
Ами,взимате дин кичур(с по-малки кичури къдричките стават по-фини).
Навивате кичура около молива.
Взимате пресата и защипвате молива.Изчаквате няколко секунди и готово.
Ако пък след това разделите кичура с пръсти и го срешете-ефектът е Уааааааау! :lol: Става доста бухнало.
Иначе си оставяте кичура така.
Пръскате с лак и готово.
Обаче отнема много време.