fuklata
02-13-2010, 12:26
Знам че мястото на темата не е тук по правилник (но според мен си е на точното място), просто немога да издържам повече това момиче! Неможе човек да говори за нещо, което никога не е изпитал, пълен е с предрасъдаци за каквото и да е било, и да не забравя че воюва срещу всички! O:) Айде иди дойди като имаш мнение изкажи го, но никой не го интересуват нейните комплекси! Браво запазила си се толко време похвално е... но замисли се от гледна точка че не си човекът който може да заповядва на всеки какво е правилно в този свят и кое не! Евалата имаш гадже > ЧУДО НА НОВОТО ВРЕМЕ, но след като го харесваш, искате се... какво те спира немога да те разбера? ?: :?: :?: :?:
За мен цялото съзнание на това момиче пръщи от предрасъдаци или просто избива някакви комплекси, или за по-сигурно и двете на веднъж! Това е форум в който хората получават помощ по дадени въпроси, а не тя да критикува всички защото са правили секс преди нея... :---)
Искам само да ти заявя нещо: Ти си се пази за свещенника на сватбата, но като не ти изнася нещо фани си кажи само мнението не да занимаваш всички с комплексираните си истории от миналия век! Живей си живота както ти изнася, но не да заповядваш на другите! Неможе цял форум все да сме сдуханяци, злобари, кретени, тъпанари и т.н. Явно основния проблем е в теб мила... :smt064
За мен цялото съзнание на това момиче пръщи от предрасъдаци или просто избива някакви комплекси, или за по-сигурно и двете на веднъж! Това е форум в който хората получават помощ по дадени въпроси, а не тя да критикува всички защото са правили секс преди нея... :---)
Искам само да ти заявя нещо: Ти си се пази за свещенника на сватбата, но като не ти изнася нещо фани си кажи само мнението не да занимаваш всички с комплексираните си истории от миналия век! Живей си живота както ти изнася, но не да заповядваш на другите! Неможе цял форум все да сме сдуханяци, злобари, кретени, тъпанари и т.н. Явно основния проблем е в теб мила... :smt064