Влез

View Full Version : Ola ise esi..

sunshine77
02-13-2010, 18:32
На момчето което ще обичам вечно..

Знам, че много от хората които ще прочетат тази история ще сметнат, че съм просто една разглезена тийнейджърка. Много от тях ще ме упрекнат, други може би ще открият себе си. Целта ми не е да намеря съжаление или да търся съвети, просто искам да кажа нещата за който никога не ми стигна смелостта, думи който никога няма да бъдат прочетени от точният човек.
Декември, 2007.. началото на една любов..
Аз бях от хората който не вярваха в любовта. Петнадесет годишното тогава момиченце отвори очите си за хората около него и света в действителност. Ти беше този който ми показа смисъла на живота – да вярваш, да обичаш и да бъдеш обичан. Показа ми един непознат за мен свят до тогава. Вечерта когато заряза всичко и всички само, за да дойдеш да се запознаем нямах ни най – малка представа, че ще изживея всичко това, нито пък имах някакви надежди или очаквания. След няколко часа смях и шеги, закачливи усмивки и погледи разбрах, че ти си точното момче. Ти си човека с който искам да имам общо.
Сега три години по – късно осъзнавам, че си най – хубавото нещо в живота ми. Благодаря на съдбата, че ме срещна с човек като теб. Дори и след всички скандали, раздели и стотиците пъти в който се наранявахме взаймно Ти продължаваш да си човека за който плача нощем, човека който е в съня ми, мислите и сърцето ми. Знам, че може би за теб не съм това което си ти за мен, а и вече няма как да разбера. За мен останаха само хубавите думи и спомени с теб. Думи с който ти ми показа, че съм една малка частица от твоя живот, но все пак присъствам в него по какъвто и да е начин.. Всичко давам да те видя, да чуя смеха ти, да избърша сълзите ти. Да ме прегърнеш и целунеш както преди и да заспя щастлива и защитена сгушена в теб.
Пиша тези редове за теб знаейки, че ти никога няма да ги прочетеш. Аз все още съм твоето мъниче, твоята принцеса.. твоето момиче и това винаги ще остане така. „Ще те нося в сърцето си където и да съм..” последните ти думи отправени към мен.. Ти беше първия истински и единствен за мен и спомена за теб ще живее вечно в мен. Когато се нуждаеш от мен ще бъда винаги до теб, дори и в ада да трябва да отида няма да те оставя сам!
Вярвам, че все още има хора които вярват в любовта и са намерили човека на който да я дадат. Само тези които обичат истински ще разберат посланието на тези редове.. На тези които никога не са изпитали тези чувства пожелавам да намерят истинската любов и да я следват дори и на края на света.
Знам, че тази сладникава за някой история няма да се хареса на всички, но честно казано – все ми е едно! Ти ме научи да вярвам в себе си и да стоя далеч от хорските приказки.. Искам просто да ти се извиня за всичко което съм ти причинила и за всичко през което те накарах да минеш заради и заедно с мен.
Сега когато пиша тези редове и ти си на хиляди километри от мен искам просто да ти благодаря, че ме направи човека който съм сега.
Съжелявам единствено за това, че те оцених след като те изгубих завинаги, но по – добре късно, отколкото никога! Обичам те и ти го знаеш!

За Теб с любов..

Ola ise esi kai akoma s`agapo!
12.02.2010

h0usel0ve3r
02-13-2010, 18:37
много романтични филми гледате ей ... наблегнете и на екшън,ужаси,комедия ... ужс :D

a1a2b3v
02-13-2010, 18:41
Хмм сигурна ли си, че това е точно за тук? Защо не му го напишеш на него? :-s Така де сама каза, че точно тук няма да го прочете...

karitoo
02-13-2010, 19:32
Красиви и истински думи колкото и банално да звучи...
Според мен му кажи всичко, което мислиш...

SoStarstruck
02-13-2010, 19:37
Знам, че много от хората които ще прочетат тази история ще сметнат, че съм просто една разглезена тийнейджърка.
Хора,и това се изтърка вече за започване на 'истински' любовни истории. Изобщо не привлича погледа.

Извода?! (въпреки,че не прочетох всичко): Бъдете играчи,а не играчки. :wink: