Влез

View Full Version : интересна работа

bonbonche005
02-13-2010, 18:32
51

a1a2b3v
02-13-2010, 18:37
Ами по-добре първо разучи какви са намеренията му към теб :) (в смисъл може да се закача, защото иска да сте нещо повече от приятели а може би просто така се държи със всички) Разпитай приятелки дали забелязват това или само на теб ти се струва, ако познаваш неговите приятели поговори и с тях. НО не привързвай, защото щом ходи с друго момиче сигурно има чувства и към нея. Ии ако му кажеш какво чувстваш а се окаже, че дефакто той не те харесва ще се стане кофти ситуация :)

ayhan4o
02-13-2010, 18:37
Аааа защо не му кажеш как се чувстваш, нима се задоволяваш само с тези "закачки" и "няколко часа чат в скайп" по добре говори с него.Кажи му за чувствата сиединсвено можеш да спечелиш от това

h0usel0ve3r
02-13-2010, 18:39
Аааа защо не му кажеш как се чувстваш, нима се задоволяваш само с тези "закачки" и "няколко часа чат в скайп" по добре говори с него.Кажи му за чувствата сиединсвено можеш да спечелиш от това
+

ivcheto0o
02-13-2010, 18:57
поговори с него.Аз мисля 4е ако те харесва би скъсал с приятелката си

Emilen
02-13-2010, 19:31
Любовта е като търговията-печели този, който по-добре представи предлаганото.
Чисто биологично пък, това е вид конкуренция. Полов подбор.
Има ли нужда да казвам какво трябва да правиш?

Хайде да подскажа малко-това, че те закача вероятно означава, че има някакви намерения към теб.

ayhan4o
02-13-2010, 20:30

Хайде да подскажа малко-това, че те закача вероятно означава, че има някакви намерения към теб.
директно и казваш да си отвори краката така ли ? :lol: :lol:

nymphadora
02-13-2010, 20:38
зависи как те закача-аз лично разчитам повече на зрителния контакт,другото са детски заигравки :D

AnzaRe
02-13-2010, 20:39
По-добре поговори с него и така...

Utopia
02-13-2010, 20:44
гледам ги тия в хаити, горките хора,
едно дете го изкараха след като 5 дни е било затрупано, без вода и храна....

а вие бе келеши и 2 дни не може да оцелеете без поредната венозна доза скай и допир до клавиатура.!!

стига рев и сополи.
ЕКШЪН! ми като искаш прегърни го!

прави каквото трябва!!
пък да става квото ще!

Emilen
02-13-2010, 20:49

Това къде го видя? Не исках чак толкова първично тълкуване. Казвам да прояви въображение, за да бъде тя по-желаната. При всички случаи това е част от сексуалността, но не съм казвал да си отваря краката. Флиртът е важна част от играта на половете. Владеенето на техниките му увеличава шансовете за успех. Просто да направи така, че тя да бъде желана. КОНКУРЕНЦИЯ!

fc
02-13-2010, 21:00
Ти от небето ли падаш? Като го видиш и си го прегръщаш, няма да те отблъсне повярвай ми! Докато го правиш му следи много внимателно реакцията и ще разбереш дали те харесва или не. Ако запецне за дори по-малко от секунда е твой...

ayhan4o
02-13-2010, 21:04

Това къде го видя? Не исках чак толкова първично тълкуване. Казвам да прояви въображение, за да бъде тя по-желаната. При всички случаи това е част от сексуалността, но не съм казвал да си отваря краката. Флиртът е важна част от играта на половете. Владеенето на техниките му увеличава шансовете за успех. Просто да направи така, че тя да бъде желана. КОНКУРЕНЦИЯ!

oпа извинявай простo дадох воля на въображението си :lol: :lol: :razz: