PDA

View Full Version : Просто да се оплача ...

ivana0895
02-13-2010, 19:31
Има едно момче, което ме харесва, страхотен е - най-свестният, който познавам, умен( учи 2-ро висшо ), мил, галантен, красив, аз съм най-ценното нещо за него и той многократно го доказа .... но просто не чувствам нищо към него ... още харесвам старият си .."приятел" - да го нарека ... с него не се получи нищо 3 месеца само се сваляхме, а дори не си взехме номерата ( ходехме в едно и също кафе.. но той беше футболист, изгониха го от отбора и вече не е в моя град ). Сега, когато мога да имам всичко с "новият", старият ми липсва повече от всичко на света .. опитах се да го намеря говорила съм вече с целият отбор, дадоха ми номера му, но е невалиден, знам само че е от Казанлък и че е играл в националния аматьорски отбор .. Знам, че след време ще съжелявам за това, че изпускам този невероятен човек, но просто ми е безразличн, излизахме вече два пъти, целувахме се, а аз си мислех за .. дори не помня за какво, но не и за него, не и за любов ...
Вече от 2 месеца не съм виждала "старият" ми .. и съм буквално в депресия, излизам, но не е както преди.. Един ден в кафето дойде неговият най-добър приятел, жидях го и се разплаках ... адски много ми липсва ..

Мерси ако си си направил труда да го прочетеш, просто исках да споделя с някои, защото приятелите ми не ме разбират, това между нас беше толкова несериозно, но .... го обичам, наистина го обичам и не знам какво да правя. Вие няма как да ми помогнете, но все пак да си излея душата както се казва :-)

onestar
02-13-2010, 19:58
Мхм... помага понякога, нали? :)

Иначе... не мисля, че има някакъв шанс да намериш стария си приятел. На практика му нямаш номера, не е от града ти - шансовете са минимални.
А дори и да го намериш, да осъществиш някаква комуникация... после какво? Недей...

С новия... кажи му. Нека е наясно какъв е той в очите ти, не му давай празни надежди, не го залъгвай. Дори не мисля, че е правилво да си позволявате целувки, след като ти е безразличен. Той ще страда... спести му го.

kronos
02-13-2010, 20:21
бе ако имаш желание винаги може да го намериш това футболистче. ама на мен ми е чудно след като толкова много гообичаш защо не се е получило нищо между вас ? :-o той ли не те харесва не знам... А и освен това малко трудно се подържа връзка от разстояние. има такива теми прочети.
А този новия ако е толкова свестен и има чувства към теб, дай му шанс на човека дори да нямаш чувства към него. Излизайте заедно...така хем по лесно ще забравиш стария пък кой знае..може след време да се получи нещо между вас с този.

mArMaLaDkA
02-13-2010, 20:32
Щом учи 2-ро висше, значи трябва да е със сигурност над 25. А ти си на 14. Наистина е умен тоА.

ivana0895
02-13-2010, 20:36
бе ако имаш желание винаги може да го намериш това футболистче. ама на мен ми е чудно след като толкова много гообичаш защо не се е получило нищо между вас ? :-o той ли не те харесва не знам... А и освен това малко трудно се подържа връзка от разстояние. има такива теми прочети.
А този новия ако е толкова свестен и има чувства към теб, дай му шанс на човека дори да нямаш чувства към него. Излизайте заедно...така хем по лесно ще забравиш стария пък кой знае..може след време да се получи нещо между вас с този.
не, той ме харесваше, всичко започна като една безобидна свалка, после размяна на реплики.. нали знаеш как става, виждахме се ежедневно... един път той ме повика на неговата маса, ама аз тъпата не отидох ( и сега се изяждам от яд ..), мислех си, че това го е отказало, но не - той продълви да ме заговаря, да ми праща целувки и бележки по сервитьора ....

и наистина не мога да го намеря - не си падал по компютрите ( то му и личи де - нон стоп е по кафета, барове, мацки .. абе пълен плейбой .. )
няма регистрация в нито един сайт за запознанства ..
прочетох няколко статии за него, намерих му невалидният номер ( нали съм най-големият карък на света )
питах вече кой ли не, преди около 5-10 мин писах ЛС на момиче което споменава в една тема че е от Казанлък - буквално съм луднала

знам за връзките от разтояние ми е пределно ясно че това е ъпсурд, но просто искам да го чуя да му кажа какво мися и чувствам, дори да ме помисли за луда ( защото както казах е плейбой и за него аз съм поредната, ако изобщо ме помни вече ) .. само това нищо друго ... :)

ivcheto0o
02-13-2010, 20:37
поговори с това мом4е няма смисъл да го залъгваш...А с тоя стария ти едва ли нещо ще с еполу4и.

На колко сте ?

Utopia
02-13-2010, 20:40
то пък голяма трудност да намериш футболист от аматьорски национал, родом от казънлък..
сори ама ако ти имаше мерак вече да си го намерила
сори ама ако той имаше мерак вече сте заедно
сори ама твоята тема не е за тук, а за тъжна чалга балада!
сори, че се подигравам, обаче сценария е добър, вече го виждам и видео клипа.

всичко се прави с мерак и инат!! не ми призвай врели некипели

ivana0895
02-13-2010, 20:44
Щом учи 2-ро висше, значи трябва да е със сигурност над 25. А ти си на 14. Наистина е умен тоА. на 22 е (кара ги едновременно) .. а стария е на 24 .... даа сега чакам коментарите че съм курва, недорасла и т.н. ...
не харесвам момчета родени от 90-та на сам всички са толкова изперидастели не е истина просто, то веждите ли не си оскубаха, косата ли не си изправиха ... ужас просто... да, знам, че има и нормални, но те са мноооооого рядки индивиди и аз все още не съм срещнала такъв :)

и тъй като мисля че ще ме питате : да, девствена съм и да ходила съм с толкова голям и преди :)

LadyDi
02-13-2010, 20:45
изперидастели

:shock:

Нова дума? :lol: :lol:

Utopia
02-13-2010, 20:46
не харесвам момчета родени от 90-та на сам всички са толкова изперидастели не е истина просто, то веждите ли не си оскубаха, косата ли не си изправиха ... ужас просто... да, знам, че има и нормални, но те са мноооооого рядки индивиди и аз все още не съм срещнала такъв :)

съгласен съм подяволите!

но наистина трябва да се замислиш, преди някой от двамата да бъде осъден за педофилия!!

ivana0895
02-13-2010, 20:48

съгласен съм подяволите!

но наистина трябва да се замислиш, преди някой от двамата да бъде осъден за педофилия!!

За педофилие и да искам няма как да ги осъдят - имам навършени 14 години, а и не са правили нищо с мен :D

LadyDi
02-13-2010, 20:49
За да не го осъдят за педофилиЯ, трябва да си навършила 16, скъпа.
А после могат да го съдят за блудство с непълнолетна... Все е преебан с тебе :)

mArMaLaDkA
02-13-2010, 20:50
А какво правите? Държите се за ръчички, купува ти захарен памук, после те прибира във вас с колата и с баща ти си пият ракията, докато ти си спиш в леглото, гушнала плюшено мече? 8-) За да е идилията пълна, не за друго.

Не виждам какво би правил 22-годишен мъж, в разцвета на силите и развитието си, чийто живот ври и кипи, и времето му е да ходи по студентски купони и жени, с ученичка 8-ми клас. :-o

Все тая, това ми е последния(надявам се) пост по тая тема.

LadyDi
02-13-2010, 20:52
Освен ако не е от ония 22-годишни, дето нямат шанс с връстничките си. За тва сваля доната възрастова граница.

mArMaLaDkA
02-13-2010, 20:55
Няма какъв друг да е.

NamelessRomantic
02-13-2010, 20:58
Щом учи 2-ро висше, значи трябва да е със сигурност над 25. А ти си на 14. Наистина е умен тоА. на 22 е (кара ги едновременно) .. а стария е на 24 .... даа сега чакам коментарите че съм к***а, недорасла и т.н. ...

и тъй като мисля че ще ме питате : да, девствена съм и да ходила съм с толкова голям и преди :)

Ехеее,а ти на 14 си вече много зряла...Пий си млякото и недей си търси паралия със шофьорска книжка...Не разбрахте ли че тия искат само някоя дупка да си заврат...
Айде да не продължавам,че стана грубо.
Пз - Metallica - Sad But True

Nofacenoname
02-13-2010, 20:59
Хухахаа объркал си рейса пиииич :D :D

ivana0895
02-13-2010, 21:00
А после могат да го съдят за блудство с непълнолетна... Все е преебан с тебе :) 14 !!! ;) до 14 си малолетен, от 14 нагоре - непълнолетен... Ако е по взаимно съгласие и съм навършила 14 нямам правото да го съдя ( нито аз, нито родител/настойник/), а и както вече казах, не е станало НЯМА и да стане нищо, което да е повод за разпра в съда :)

ЛейдиДи, не, не е от "ония" напълно нормален е и това не е в него, а е в мен, винаги ме заглеждат само по-големи, когато отидох с брат ми до свободния не знаете кви физиономии изкараха колегите му там 8-)
Ако става въпрос за това - нямам нищо общо с "КиФлиТеЕе", нито приличам на момиче на 14 години, също така и не разсъждавам като 14 годишна, надраснала съм възраста си. А и нали човек е на толкова на колкото се чувства ?! :)

Utopia
02-13-2010, 21:01
mArMaLaDkA,
ходят да ти кажа, не са единични случаи ...
и осмокласничките се натискат и мъжкото не се дърпа!
а мацките се перчат все пак :)

Utopia
02-13-2010, 21:03
А после могат да го съдят за блудство с непълнолетна... Все е преебан с тебе :) 14 !!! ;) до 14 си малолетен, от 14 нагоре - непълнолетен... Ако е по взаимно съгласие и съм навършила 14 нямам правото да го съдя ( нито аз, нито родител/настойник/), а и както вече казах, не е станало НЯМА и да стане нищо, което да е повод за разпра в съда :)

ЛейдиДи, не, не е от "ония" напълно нормален е и това не е в него, а е в мен, винаги ме заглеждат само по-големи, когато отидох с брат ми до свободния не знаете кви физиономии изкараха колегите му там 8-)
Ако става въпрос за това - нямам нищо общо с "КиФлиТеЕе", нито приличам на момиче на 14 години, също така и не разсъждавам като 14 годишна, надраснала съм възраста си. А и нали човек е на толкова на колкото се чувства ?! :)

никой не те съди, може да мислиш за себе си както искаш.

LadyDi
02-13-2010, 21:23
16. До 16 си малолетна.

ivana0895
02-13-2010, 21:25
16. До 16 си малолетна. Според новият закон е 14 ;)

0riginalSin
02-13-2010, 21:55
о да 14годишна се сваляла с 24годишен и вече е надраснала възрастта си и разсъждава като голямааа :lol:
едно време децата на 14 си играеха с кукли..
няма коментирам повече...

kronos
02-13-2010, 22:18
От наказателния кодекс:
Чл. 149. Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.
Чл. 151. Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.