View Full Version : трудно е
love_you_boy
02-14-2010, 16:14
Запознаваш се с някой,без изобщо да предполагаш как някой ден този човек ще заеме толкова важно място в живота ,в съзнанието и сърцето ти.В началото сте просто познати,след това страхотни приятели.И е необходима една нощ когато всички задръжки са премахнати,за да се преобърне всичко в теб,за да опознаеш това нещо наречено любов,за което всички говорят.Ти си на седмото небе от щастие-мислиш си ,че това е нещото, което си търсил досега,това е всичко ,от което имаш нужда.Изпълваш се с мечти и копнежи,и си казваш колко е хубав живота,защото изведнъж си го видял в целия му блясък.И след няколко седмици щастие разбираш колко си бил заблуден.Оказва се ,че хилядите незабравими мигове прекарани заедно не означават почти нищо за другия."Не изпитвам нищо повече от физическо привличане към теб.Надявам се и при теб да е така" И какъв избор имаш освен да се усмихнеш и да кажеш-да,така е.И в момента когато останеш сама да избухнеш в сълзи.А след това сякаш никога нищо не се е случвало.Не казвайте-сама си си виновна.Откъде мога да знам ,че някой би могъл да се отрече от нещо толкова истинско?Или любов няма,или просто съдбата е решила да бъда сама и да тъжа за хора,на които е им пука за мен.И в моменти като този една огромна празнина се заражда в мен,а сърцето ти се свива и усещаш една силна болка,за която знаеш,че няма лек.Честит Свети Валентин !
SoStarstruck
02-14-2010, 16:18
Наивните грешки на Младотта ..
cinderella_gugutka
02-14-2010, 16:24
и това ще премине,и друго ще дойде ...
В живота има много разочарования.Както казаха преди мен-и това ще мине.Било ти е хубаво,чувствала си се щастлива,но изведнъж всичко се е срутило за миг.Да,така е,но и такива неща се случват в реалния живот.Поне си изпитала хубави емоции.След време и болката ти ще мине.Ще дойде друг,може би и той ще мине..И така,все някога,ще срещнеп подходящия.
Ние,тийновете,изпадаме в депресии заради такива неща,а не трябва.Никак не мисля,че аз съм човекът,който трябва да учи когото и да било,но.. животът продължава.Не си струва да изпадаме в депресии заради такива неща.Тъжно е,но времето лекува.При някой по-бавно,при други-по-бързо,но лекува.
ivcheto0o
02-14-2010, 16:33
В живота има много разочарования.Както казаха преди мен-и това ще мине.Било ти е хубаво,чувствала си се щастлива,но изведнъж всичко се е срутило за миг.Да,така е,но и такива неща се случват в реалния живот.Поне си изпитала хубави емоции.След време и болката ти ще мине.Ще дойде друг,може би и той ще мине..И така,все някога,ще срещнеп подходящия.
Ние,тийновете,изпадаме в депресии заради такива неща,а не трябва.Никак не мисля,че аз съм човекът,който трябва да учи когото и да било,но.. животът продължава.Не си струва да изпадаме в депресии заради такива неща.Тъжно е,но времето лекува.При някой по-бавно,при други-по-бързо,но лекува.
Sladurcho
02-14-2010, 18:22
И аз си мислих че като се влюбя и всичко ще ми е розово.. така и стана но след толкова разочарования незнам вече какво да си мисля... даваш всичко за някой и очакваш и ти да получиш малко внимание, грижи , ласки а то кво... само ти си бил този който е давал... дал е всичко което има за този дет духа... а получава само упреци, обвинения и какво ли още не... не мисля че си виновна за нещо ... просто си се отдала на момента и на чуствата си ... а той се е възползвал от това.. не мисля че това ще ти е последното разочарование... има ги толкова много че направо незнам...
beachy_bunny
02-14-2010, 18:27
И аз си мислих че като се влюбя и всичко ще ми е розово.. така и стана но след толкова разочарования незнам вече какво да си мисля... даваш всичко за някой и очакваш и ти да получиш малко внимание, грижи , ласки а то кво... само ти си бил този който е давал... дал е всичко което има за този дет духа... а получава само упреци, обвинения и какво ли още не... не мисля че си виновна за нещо ... просто си се отдала на момента и на чуствата си ... а той се е възползвал от това.. не мисля че това ще ти е последното разочарование... има ги толкова много че направо незнам...
beachy_bunny
02-14-2010, 18:28
В момента съм в абсолютно същото положие като твоето.... наистина много боли.. :(
anyfany2
02-14-2010, 18:39
В момента съм в абсолютно същото полежие като твоето.... наистина много боли.. :(
Ехх.. :cry: :cry: :cry:
producenta
02-14-2010, 18:53
Човек се ражда,живее и накрая червеи.
Кое е по-важно?Да намерят другите смисъла на твоя живот,или ти самата да го откриеш?
В живота мечтите се раждат и умират,някои се изпълняват,но винаги има нови по-големи.Човека е същество което иска още,стреми се все по-нагоре.
Нима не искаш пак такава любов?Нима не искаш да си още по-щастлива?
Запомни,че винаги бъдещето предстои и те чакат все повече неща да научиш!И ти винаги ще се стремиш нагоре,както и сега дори да не го осъзнаваш точно това правиш,миналото не го приемай като страдание и болка,а като опит който да те следва!
Краят на нещата е далеч,ти си още в началото те първа ще се искачваш,към върха. :)
MaLkaTa_LaDy
02-14-2010, 18:56
Натъжаващо е това, което си написала. Може би защото го асоцирам с мой проблем. Според мен начина да излезеш от това състояние на постоянна болка е да си позволиш да пожелаеш някого, по-силно от този.
doomkillerr
02-14-2010, 19:00
Най-много боли точно от "несподелената" любов... :(
В един миг смяташ, че си открил "истинското" щастие в очите на даден човек, а в следващия откриваш, че този човек не изпитва същите чувства към теб...
П.С. - Времето ще излекува раните ти, а един ден ще намериш щастието, което истински заслужаваш... Да няма да е със същия човек, а с много по-добър! Аз това си повтарям... 8)
Просто го загърби и продължи, вярвам, че го можеш..съжелявам, че го пиша, но както някой написа по горе той се е възползвал от мoмента..в който ти си се разчувствала..не не си сама..ще срещнеш друг, с който ще изживееш още по красиви мигове повярвай ми..тоя с неговото "физическо привличане" просто го зарежи..не те заслужава!!
Никъдее не си сгрешила и за нищо не си виновна..!! Имаш нужда от някой който да те цени..този..определено не е такъв!
И запомни..ти не губиш нищо!
sunstreet
02-14-2010, 20:41
Първо: Той губи.
Бторо: Не съжелявай за хората от твоето минало, има причина да не са в бъдещето ти.
FiRe_LaDy
02-14-2010, 21:05
Свиквай!Това е живота ;) ТИ си била с тзи чоевек няколк оседмици,а аз бях с едно момче почти 2 години и накрая се обърна с/у мен и ми каза,че не иска да е с мен и след всичко,коеот му дадох имаше смелостта да ми каже,че не съм го обичала никога!Но не съм седнала да рева и да се отчайвам от живота.Толкова много има още да преживеем и да страдаме ... ако всичко приемаме прекалено навътре - до къде ще стигнем?! Горе главата!Ще намериш човека за теб някой ден ;) :-)
1892sophia1912
02-14-2010, 21:11
В момента съм в абсолютно същото полежие като твоето.... наистина много боли.. :(
преди 1 месец се рaзделих с мойтa истинскa любов. Нa 14ти ми идеше дa се сaмоубиa, но не. Боли, но не си зaслужaвa.
преди 1 месец се рaзделих с мойтa истинскa любов. Нa 14ти ми идеше дa се сaмоубиa, но не. Боли, но не си зaслужaвa.
Дали ще умреш сега от своята ръка или след 1, 2 , 10 ,че дори и 20 години е едно и също . Няма смисъл от самостоятелен край . Представи си ,че утре или след 3 месеца те чака най-голямото щастие на земята ? Разбира се то може никога да не дойде , но ако дойде ?