PDA

View Full Version : да споделя

moisture
02-15-2010, 14:15
Запознахме се преди 2 години.Когато кандидатствах -лятото.Видяхме се за първи път,ходихме да пием бира,после в един парк и там пихме бира.После си говорихме,за бившите си и за това че нямал гадже от 9 клас,а тогава беше завършил 12 преди 2 год.Разликата ни е 3 год.После ме изпрати до автогарата,даже бях си изгубила 10 лв и той ми искаше да ми даде 10,но аз взех само 2,за да се прибера до града в който живея.На 20 мин от неговия.Той ми беше казал,че за него на първо място е музиката,тъй като свири в дет метъл банда.После работата,щото тогава работеше в една пицария.Каза,че е много несериозен.Помня,че искаше да ходим у тях,ама аз бях в цикъл и не искаш.Не че секса е най-важното.Още от както го видях до ден днешен мисля за него.Писахме си като се прибрахме,същия ден.Казах му,че ми харесва,а той каза,че едва ли не това е моментно състояние и ще ми мине.Но уви...Този година той се записа да учи в музикалната академия,която е точно до биологическия институт,в който съм аз.Виждам го често и това ме наранява.Досега бяхме в сесия и утре съм отново на лекции и знам,че пак ще го виждам.Това е яко,но не мога да го имам,искам го,даже друг скайп си напрайх зарди него,да го разпитвам,абе пича явно не ме харесва.А аз не спеставам да мисля за него.През тези години сме пили бири,мири заедно,като ме видеше в биологическия (там ходи да обядва)някак си се радва или де да знам може да ми изглежда само така,НО нищо не става.Беше ми обещал да пием бира пак,ама ся пък записват албум и не се занимава с нищо освен с него.
Темата стана много дълга.Ще съм благодарна ако няма тъпи коментари и ако ми дадете някой съвет.Ккак да го забравя,какво да правя

ivcheto0o
02-15-2010, 14:23
А зна4и ако не беше в цикъл щеше да си с него още в деня когато се запознахте ???
Явно не те харесва,не търси нищо сериозно (не 4е ти търсиш )....

eminem213
02-15-2010, 14:30
А зна4и ако не беше в цикъл щеше да си с него още в деня когато се запознахте ???
Явно не те харесва,не търси нищо сериозно (не 4е ти търсиш )....
На същото мнение! :)

moisture
02-15-2010, 14:35
не нямаше да ида :(

Jigi
02-15-2010, 19:33
е и какво като си била в мензис ? то така е 20x весело :Д , покани го да дойде у вас като нямаш менструални течения или поговори с него за тва