Влез

View Full Version : Объркан съм... :x

jossmuuh
02-15-2010, 22:28
Здравейте нов съм такаче моля без H8 или нещо подобно :) критики не приемам такаче правете си сметка :) Та искам да споделя нещо с вас и в противен случай да ми помогнете.Значе с 1 момиче се познаваме близо година и нещо вече нали по така да го кажем задълбочено... бяхме в 1 даскало но съседни класове... превличаше ми окото но не ми правеше много впечатление но лятото реших че трябва да имам приателка... което е малко трудно ако искам да е сериозна и така разбира те ме.. Виждахме се нали така на седмицата да кажем 2 3 пъти понеже тя е от др край на кв. и просто се харесахме но нямаше как да си го кажем или нещо такова се се гледахме (влюбено) и сякаш тя искаше да е по близко до мене когато се събираме... до някъде се получаваше но знаете приателите,срама пречат :(.След което тя отиде в друг град при баща и за 1 месец..И от тогава не бяхме се виждали поне 5 6 месеца след което така сме се засичали но...Пращаше ми смесени сигнали това онова.. но немога да е разберъ дали иска да сме заедно или само еи така.. си го прави за кеф.Но имам чуството че тя наистина иска да сме заедно но няма как да ми го каже тъй като по Skype не става знаете.. и малко децко звучи да и кажа по skype аиде да сме "гаджета" и то по най-децкия начин тази дума ми е супер противна.. както и да е това исках да кажа.Кажете ми какфо да правя защото аз наистина е искам и не е само защото е красива ами нещо от вътре ме чопли че липса нещо и.. така като и гледам някоя снимка или някои снимки и направо си умирам става ми тъжно некфо че не е блиско до мене... и че ми праща целувки сърчица но не мисля че онлайн има нещо общо но чакам вие да ми помогнете и да ми кажете какфо да правя! Благодария на всеки които помогне със съвсем малко дори и да е 1 съвет от 1 изречение.Благодария!

Len4etyYyy
02-15-2010, 22:39
Направи първата крачка, предложи и да излезете и действай - очевадно е :-D

jossmuuh
02-15-2010, 22:42
Ако се домъкне пак нейната смотана приателка.. трябва да смятам че съм излезнал се1 да се кикотя като некфо хлапе.. btw на 15 съм :)

Len4etyYyy
02-15-2010, 22:45
Ако се домъкне пак нейната смотана приателка.. трябва да смятам че съм излезнал се1 да се кикотя като некфо хлапе.. btw на 15 съм :)
Еми предупреди я, че искаш да сте само двамата

sunstreet
02-16-2010, 05:20
Точно така, казваш и да сте само двамата и и признаваш всичко, което писа тук. :P :P Без заобиколки - направо. :)

FromAutumToAshes
02-16-2010, 05:35
критики не приемам такаче правете си сметка :) Т

Пхааааааааа и к'во ще стане ако те критикувам ? :lol: :lol: :lol: Ебаси снобара бате :lol:
Нек'ви заплахи ли к'во ? хахах смятай .... xD

gergan4etooooo
02-16-2010, 06:14
критики не приемам такаче правете си сметка
сладуран :lol:
А правописен речник приемаш ли?

ayhan4o
02-16-2010, 09:39
Какво чакаш още... :shock: както казаха другите ръзберете се да излезнете само 2-мата и й признай всичко, в този случей няма какво да губиш единствено можеш да спечелиш, така че по най-бързия начин излезте заедно и действай :wink: :grin: :-)

peshost
02-16-2010, 11:08
Има искри и прЕвличане между вас!!

Zaritu
02-16-2010, 12:27
на този въпрос и сам можеше да си отговориш ...
всеки би те посъветвал да я потърсиш то не е работа еи таака само да потулвате нещата :)

soul1199
02-16-2010, 16:45
Точно така, казваш и да сте само двамата и и признаваш всичко, което писа тук. :P :P Без заобиколки - направо. :) :smt023

JackSparrow
02-16-2010, 18:32
давай, бате, ти си !! 8)

SuperBadSuperFresh
02-16-2010, 19:05
Предлагам да и предложиш да и помогнеш с уроците по български :lol:

jossmuuh
02-16-2010, 19:11
ее това с тея грешки ме боли ме :D важното е че ми казаха и за по български иам 5 незнам как става номера но.. се1 мс на всички който ми казаха... :)

jossmuuh
02-16-2010, 19:20
Също искам да кажа че малко не съм сигорен дали ще приеме или нещо такова защото миналия месец наи добрия ми приател харесваше така 1 момиче от неговия клас.В 1клас са от 2 години уш пак харесваха се това онова накрая излезнаха тои и призна вс.. тя нищо не му каза и го отряза по Skype и му каза че няма никакъф шанс или нещо такова да тръгнат тъи като от нейна страна нямало такова превличане и той и каза че ще е чака но тя пак му казва че няма симъл и некфи такива..Съчщо съм забравил да кажа (допълна) че това момиче което харесвам когато и предложих лятото беше ацки тъпо по Skype и тя ми каза харесвам те но няма нещо такова още като превличане и ест каза да изчакаме още малко но мисля че е готова.. :) Как мислите...?

beachy_bunny
02-16-2010, 19:24
хахахах Било детински по Skype хахах а не е ли детински да я гледаш влюбено и дори да не я целунеш .. или някаква по такава близост да и покажешш ... ГЛЕДАЛИ СЕ ВЛЮБЕНОО ахаа ахаа .. :D

jossmuuh
02-16-2010, 22:20
Ама извинявай приател/ке това че само сме се харесва ли и нещо повече и че просто не се познавахме достатъчно немога аз пред 15 20 човека да и се фърля и да почна да е мляскам... ахахахаха много умно от твоя страна БРАВО едно ГОЛЯМО БРАВО :)!

SoStarstruck
02-17-2010, 09:58
по български иам 5 незнам WTF ?!? .. OMGGGG копрупцияя!!

Ти на колко годинки си,а?
"В 1клас са от 2 години уш пак харесваха се това онова накрая излезнаха тои и призна вс.. тя нищо не му каза и го отряза по Skype и му каза че няма никакъф шанс или нещо такова да тръгнат тъи като от нейна страна нямало такова превличане и той и каза че ще е чака но тя пак му казва че няма симъл и некфи такива.."
Обясняваш катооо .. страшно направо,всичко разбрах. Вие май там всичките сте го ударили на визуален контакт. И ти не знаеш к'во искаш май,затова теми правиш. "хващаше ми окото,но не ми привличаше вниманието" ... логиката е?! Еми,като не си ориентиран ще изтъприш критиките (най-вече моите,ако продължиш да се оправдаваш сега),защото нито си обяснил като хората к'во искаш,пък и условия поставяш дали да те критикуваме или не. Айде по-лекичко и късмет с "любовните погледи" и намеците по Skype .. :smt104 :smt104