Влез

View Full Version : Бременна ли е майка ми?(Важно!)

annabelJB
02-16-2010, 07:47
Здравейте.. Та така пиша, защото мисля, че майка ми е бременна! Реших да споделя с вас, защо се събудиха тези съмнения и ако може да изразите мнението си (дали е така или се лъжа), а ето ги и симптомите:
1. Променя си настроението постоянно
2. Нервна е
3. Напоследък яде много (тя е слаба и си хапваше по много малко)
4. Преди някалко дни припадна
Моля ви изразете мнение, може да ви се стори тъпо, но за мен е важно :)

Информативни заглавия :)

модерирано от w0sh

elitoy11
02-16-2010, 07:51
ми може и да е бременна :grin: дано 8-)

XTREMEFREERIDE
02-16-2010, 07:55
Това би трябвало да са признаци на бременност,ама не е казано,че щом ги има значи е 100% бременна.

tanchu
02-16-2010, 08:00
Защо не я попиташ ?

annabelJB
02-16-2010, 08:13
Защо не я попиташ ?
ЪЪЪЪЪЪЪЪ.. И самата тя не знае, защото щеше да ми каже (аз много исках преди) А и ми е малко неудобно "Мамо изродче ли ще ми изтърсиш 8-) " 8-)

xoxi
02-16-2010, 11:07
Кажи и да си направи тест за бременност.

danibebi
02-16-2010, 11:31
Питай я 8-)

black_baby
02-16-2010, 12:40
Здравейте.. Та така пиша, защото мисля, че майка ми е бременна! Реших да споделя с вас, защо се събудиха тези съмнения и ако може да изразите мнението си (дали е така или се лъжа), а ето ги и симптомите:
2. Нервна е

За припадъка защо не питаш нея дали не се е получил от преумора?! Най-добре поговори с нея. :) Ние тук с нищо не можем да помогнем. Успех.

KpucmuHa
02-16-2010, 13:31
ей сега ще надникна в кристалното кълбо и ще ти кажа дали е бременна и ако да, какъв ще е пола и т.н. ....
:lol:

bibitka
02-16-2010, 13:43
Емии няма от каде да знаем дали е бременна .. но може би припадъка е от преумора а другите симптоми които написа да са чиста случаиност . Почти всеки човек има различия в апетита .. понякога тои се увеличава друг път намаля .. така че моя савет е да я попиташ направо не вярвам да не ти отговори 8) \:D/

SmilezZz
02-16-2010, 15:16
Ние тука не можем да ти помогнем..Най-добре е да попиташ нея..Доколкото бяп чела преди,това са едни от симптомите на бременност..Но както бяха казали по-горе,може да си е чиста случайност..Така,че питай нея :)

SmilezZz
02-16-2010, 15:33
Симптоми за бременност - (изброените по-долу са най-забележими в ранните стадии.)

1. Умора. Жените се чувстват уморени в началото на бременността си, тъй като увеличеното количество на хормони в организма им се увеличава.
2. Болки в гърдите или зърната.
3. Спазми или подуване на корема. Това състояние много прилича все едно започва цикълът на жената.
4. Леко кървене. Когато яйцеклетката е вече оплодена, в началото на бременността може да се появи това леко кървене,което да се сбърка с месечния цикъл.
5. Гадене или повръщане. Обикновено рано сутрин или късно вечер,но при много жени това може въобще да не се появи като симптом.
6. Месечният цикъл закъснява..
7. Повишена чувствителност към най-различни миризми.
8. Виене на свят.
9. Често уриниране. Поражда се от увеличеното количество на телесни течности, които се синтезират в организма на жената.
10. Ако телесната температура се задържа за известно време малко по-висока от нормалната.

Намерих го от нета.. :)

Zaritu
02-16-2010, 15:57
тестчи да си направи има симптоми на бременност да :)

Biskfitka
02-16-2010, 16:58
Може да е от преумора,нерви,ПМС....а може и да е бременна ;д
Да си направи тест

onestar
02-16-2010, 18:23
Ммм... вие мислите ли, че майка й вече не си е направила тест ако е имала съмнения? 8-) Просто не казва на детето... а то е любопитно. :)

BlackKeys
02-16-2010, 19:11
Ами питай я какво и става, че припада и т.н., каже и да отиде на лекар. И то ще се разбере. Ти сама каза, че ще ти каже, ако знае...

annabelJB
02-17-2010, 07:31
Добре прави сте до някъде, ама какво да и кажа "Мамо ходи се виж, защото АЗ имам съмнения че си бременна :? " Някак си не върви...
Поставете се и на мое място :)

П.П.: Благодаря за мненията :-)

H2O
02-17-2010, 09:41
Добре прави сте до някъде, ама какво да и кажа "Мамо ходи се виж, защото АЗ имам съмнения че си бременна :? " Някак си не върви...
Поставете се и на мое място :)

П.П.: Благодаря за мненията :-)защо просто не я попиташ "Мамо...Бременна ли си ?"

elitoy11
02-19-2010, 15:56
ема ако на нея и е неудобно :-o (на аннабел) а и ако майка и иска примерно да е няква изненада (въпреки че бебе трудно ще се скрие в корема без да личи) 8-)

Petrow
02-19-2010, 16:05
Питаш разбираш ... не питаш незнаеш :)

moonS
02-27-2010, 16:22
Амии попитай и ще разбереш : ) То и аз имам същите съмнения за моята майка, защото преди няколко дни в банята ни намерих част от опаковка на тест за бременност и има същите признаци,които ти изброи, но ще почакам малко с питането, за да видя дали ще продължават признаците :)

Mi6inka
02-28-2010, 07:18
[quote="annabelJB"]Добре прави сте до някъде, ама какво да и кажа "Мамо ходи се виж, защото АЗ имам съмнения че си бременна :? " Някак си не върви...

Ее що пък да не върви... :? Какво толкова има, тя ти е майка.. няма нищо неудобно и притеснително от това... :? или поне от моята гледна точка, де... незнам..това ако беше в моето семейство до сега да съм и купила тест :) Успех и като разбереш ни кажи :)

Nakadah
03-01-2010, 01:48
2. Нервна е

Информативни заглавия :)

модерирано от w0sh

моите съболезнованият
само аз знам колко е яко да си само дете ;)

aniie
03-01-2010, 21:32
Ние тука не можем да ти помогнем..Най-добре е да попиташ нея..Доколкото бяп чела преди,това са едни от симптомите на бременност..Но както бяха казали по-горе,може да си е чиста случайност..Така,че питай нея :)

да,питай я.. :)

Jessie
04-06-2010, 01:29
Защо не я попиташ ?
ЪЪЪЪЪЪЪЪ.. И самата тя не знае, защото щеше да ми каже (аз много исках преди) А и ми е малко неудобно "Мамо изродче ли ще ми изтърсиш 8-) " 8-) :razz: :razz: :razz: :razz:

Jessie
04-06-2010, 01:30
Защо не я попиташ ?
ЪЪЪЪЪЪЪЪ.. И самата тя не знае, защото щеше да ми каже (аз много исках преди) А и ми е малко неудобно "Мамо изродче ли ще ми изтърсиш 8-) " 8-) :razz: :razz: :razz: :razz:

bubs95
04-08-2010, 10:14
кажи и да отиде на лекар,защото се притесняваш за нея