View Full Version : Fitness на Nestle?
LikeAStone
02-16-2010, 12:34
Здравейте!
Искам дали Fitness ви харесва и дали мислите, че ако се консумира два пъти като основно ядене през деня би имал отслабителен ефект?
Някой да е пробвал? :)
Благодаря предварително! :-)
roshlichka
02-16-2010, 12:36
И аз искам да знам.. щях да пускам такава тема но така и не ми остана време.. Ще съм благодарна ако някой сподели дали има ефект.
LikeAStone
02-16-2010, 12:50
И аз искам да знам.. щях да пускам такава тема но така и не ми остана време.. Ще съм благодарна ако някой сподели дали има ефект.
Ами аз ще си го купя днес и ще започна да го пробвам от утре, заедно с фитнес млякото на 'Май Дей'. Ако никой, който е изпробвал не се обади по темата, то аз съм тук и ще пиша, продължавай да следиш! :)
roshlichka
02-16-2010, 12:53
океййй.. ще следя темата
Колежки , тия простотии които ги "консумирате" не помагат за отслабване ... не става да лежиш и да сваляш килограми .. спорта и правилното хранене имат по-добър ефект !
brokeninside13
02-16-2010, 13:05
Колежки , тия простотии които ги "консумирате" не помагат за отслабване ... не става да лежиш и да сваляш килограми .. спорта и правилното хранене имат по-добър ефект !
Напълно съм съгласна...Що не могат да го осъзнаят хората тва?! :o
LikeAStone
02-16-2010, 13:06
Е то това се чудим - тоя Fitness част от правилното хранене ли е? :)
Е то това се чудим - тоя Fitness част от правилното хранене ли е? :)
Не.
shakira96
02-16-2010, 13:17
И аз го ядох с млякото на Май Дей, но нямаше никакъв ефект и го спрях. Спорт му е майката! 8-)
giveupbitch
02-16-2010, 13:20
хаха,вие кво очаквате-копувате си некво мюсли и аайде ще отслабнете. Мн ясно,че спортът му е майката (;
LikeAStone
02-16-2010, 13:23
Спорт му е майката, да. Ама трябва и да не се прецакваме с храната, за да има повече ефект. Много ми е трудно да избера режим, който да ми пасва и да е относително лесно изпълним и приятен, за да мога да го изпълнявам дълго време.
LetItRain
02-16-2010, 13:24
Прав е :P
tItEufFf
02-16-2010, 13:25
Това нещо не нахранва. То там е написано 30 гр фитнесс и 125гр мляко (нещо от сорта). Аз сигурно ям 3 пъти повече от това и след час и половина умирам от глад.. :?
Но пък е вкусно. Аз го ям, защото ми е вкусно, а за да отслабна си тренирам редовно ;)
хаха,вие кво очаквате-копувате си некво мюсли и аайде ще отслабнете. Мн ясно,че спортът му е майката (;
Ами да :D Отслабнах с 6 кг. откакто ям мюсли, и повярвай ми аз съм най-скараният със спорта човек на света! :o
LikeAStone
02-16-2010, 14:23
Ами да :D Отслабнах с 6 кг. откакто ям мюсли, и повярвай ми аз съм най-скараният със спорта човек на света! :o
А мога ли да попитам как и какво точно яде? :-)
shakira96
02-16-2010, 14:27
^ то си е до организма :)
А мога ли да попитам как и какво точно яде? :-)
Краставици е яла ..
На мен ми харесва, ядох го преди време за обяд и имаше добър ефект... не за отслабване, ами като цяло. Корема не ми беше подут и тн... пък и този с плодовете е мн вкусен. <3
BlackKeys
02-16-2010, 15:31
Аз го ядох за закуска само(често, но не винаги), но повече от 30 гр, както е казано, и комбиниран с по-нормално хранене и отвреме-навреме спорт, има ефект.
Infinity
02-16-2010, 15:55
Аз го ядох за закуска само(често, но не винаги), но повече от 30 гр, както е казано, и комбиниран с по-нормално хранене и отвреме-навреме спорт, има ефект.
Bloodlust
02-16-2010, 17:38
Ако има някакъв ефект, то ще е от гладуването, а не от самото мюсли.