View Full Version : Дилема??
Здравейте! Аз съм нова тук за това ако нещо згафя казвайте :D Така темата е следната: много си харесвам едно момче ии така казах му аз, че си го харесвам и никаква реакция но това не ми е проблема пеоблема ми е, че една моя приятелка уж си харесваше друго момче но започна да си харесва това което и аз той разбра и започнаха да си пишат по скайпа както и ние двамата но той едва ли не се забива и с двете ни понякога мисля че ме харесва понякога не и не знам! таа въпросът ми е тъй като и двамата са ми фрр да се откажа ли от мисълта да се получи нещо между нас или не??? Мерси предварително за отговорите :-D !!
justonegirlwithonehope
02-16-2010, 15:45
Хах, разбира се, че не трябва да се отказваш.Ако винаги се отказваш от нещата които искаш до къде ще стигнеш ? Щом се забива и с теб и с нея, кой знае с колко още се забива, но просто се опитай да го имаш и не се предавай :)
BlueFace
02-16-2010, 15:57
Много се лъжеш ако си мислиш ,че не се забива и с двете ви.На него му се е отдал шанс и като ви опознае и двете ще си избере тази ,която на него му допада повече :)
Моето предложение е да не се отказваш ,а да видиж как ще се развият нещата и какво ще е неговото решение :)
soul1199
02-16-2010, 16:15
Много се лъжеш ако си мислиш ,че не се забива и с двете ви.На него му се е отдал шанс и като ви опознае и двете ще си избере тази ,която на него му допада повече :)
Моето предложение е да не се отказваш ,а да видиж как ще се развият нещата и какво ще е неговото решение :) и аз така мисля :)
Питай го. На колко си години всъщност?
Na 14 toi na 18 a mommi4eto na 12 kakvo da go pitam?
Приятелката ти няма шанс с него, много е малка, освен ако тоя не е педофил. Питай го какво мисли за теб и дали те харесва.
мхм ок мерси на всички много помагате :)
sunshinepp
02-16-2010, 18:11
не мисля, че ще си падне по приятелката ти , освен ако не е с по-голям акъл от твоя . . :-o
JackSparrow
02-16-2010, 18:29
не мисля, че ще си падне по приятелката ти , освен ако не е с по-голям акъл от твоя . . :-o
sunshinepp, you RULE! :grin:
Явно някой от вас не ме разбраха ще започна отначало значи харесвам си едно момче от 2години но го знаех само като брат на една моя фрр ии така от 2-3месеца започнахме да излизаме заедно (моита компания с неговата) ии така започнахме да се сближаваме писане по скаипа говорене базици ии тем подобни но една фрр от др град доите при нас за няколко седмици ии не знам какво стана ама те двамата много се сближиха и след като тя си тръгна продължиха да подържат връзка (по скаипа) ии така тя му призна че си го харесва и започнаха да се забиват но в същото време той се забиваше и с мен ии не знам какво да правя и за това ви зададох въпроса :) колкото до него той не е женкар познавам го много отдавна и знам че не е от момчетата които се стремят да изе*** следващата
П.С това за акъла не ме убижда :D :D
sunshinepp
02-16-2010, 18:37
sunshinepp, you RULE! :grin:
уу 8) ще го приема за комплимент ...
:lol:
MaLkaTa_LaDy
02-16-2010, 18:43
Мила, не искам да те обезкуражавам, но наистина е голям. И ми се струва, че от вас иска само секс.
И все пак избора е твой, но ако наистина не е еб*ч, бъди директна с него. Покажи му, че не се срамуваш. Вземи нещата в свои ръце. Трябва да разбере, че си по-добра от другото момиче.