View Full Version : Изразът : "Обичам те"
Как мислите кога е подходящо да се каже това на половинката защото по скайпа е много лесно но на живоо... просто немога да намеря удобния момент и немога да разбера дали ще пасне като го кажа :-D
SoStarstruck
02-16-2010, 20:31
Ако ти е трудно първо и намекни по скайп,но самите две думички задължително си й ги кажи наживо. :) И гледай да се отпуснеш и да не се спичаш,така ще звучиш още по-искрено. :wink:
FancyGirl
02-16-2010, 20:33
Гушваш я, целуваш я и както ти е хубаво така те думите сами ще изкочат..
Ако ти е трудно първо и намекни по скайп,но самите две думички задължително си й ги кажи наживо. :) И гледай да се отпуснеш и да не се спичаш,така ще звучиш още по-искрено. :wink:
Ами ние ходим от 2 месеца и половина и тя знае напълно какви чувства имам към нея както аз и аз знам нейните към мен ама .. незнам може би е лигаво това Обичам те а може и да Ви харесва на момичетата да го чувате ...
SoStarstruck
02-16-2010, 20:36
Ами ние ходим от 2 месеца и половина и тя знае напълно какви чувства имам към нея както аз и аз знам нейните към мен ама .. незнам може би е лигаво това Обичам те а може и да Ви харесва на момичетата да го чувате ...Дам,определено ни е приятно. Не се притеснявай хич тя какво ще ти отговори,ако поне малко държи на теб за това време,от което ходите,няма как да не й сгрееш душата. :wink: Подкрепям FancyGirl,гушни я,отпуснете се и ще ти дойде ей така отвътре да го кажеш,стига само наистина да го чувстваш. :wink:
SoStarstruck
02-16-2010, 20:38
Пак заповядай.
Почукай и по главата морзовия код.
XTREMEFREERIDE
02-16-2010, 20:41
Ако ти е за първи път,гледай момента да е романтичен.Поне малко от малко.
Кажи ги в момент на мълчание. Гушни я и й го прошепни... после я целуни. Така устата й ще е запушена :-D и няма да се чувства задължена да ти отвърне ако не иска или ако се смути. :wink:
Хубаво е наистина да изпипатш момента. Трябва да го кажеш по такъв начин, че думите да добият смисъл.
Успех :P
Sladurcho
02-16-2010, 23:01
Според мен за това няма предварителна нагласа и т.н. когато го почустваш то само си излиза от устата ти... и тогава дори не се замисляш лигаво ли е прозвучало,харесало ли и е и т.н. щом е искрено няма как да ти каже "добре" или "радвам се" стига и тя да изпитва нещо към теб, което ти твърдиш :)
LambOfGod
02-16-2010, 23:04
Ами ние ходим от 2 месеца и половина и тя знае напълно какви чувства имам към нея както аз и аз знам нейните към мен ама .. незнам може би е лигаво това Обичам те а може и да Ви харесва на момичетата да го чувате ...
Какво му е лигавото да изразяваш чувствата си пред човека на когото се предполага, че имаш най-голямо доверие? :-o
ScionOfStorm
02-16-2010, 23:47
Да бе, какви са тея схеми за 'казване', все едно е нещо, което трябва да се фиксира...
Моментът сам идва и си проси за това, няма нужда от подготовки (:
^^ Toчно.
Най-малоумното нещо (след хората в раздела) е да кажеш на някого, че го обичаш по скайп, по телефона и т.н.
Това са доста силни думи и трябва да се кажат на живо, поне ако наистина смятаме, че изпитваме това.
Супер смешно ми е хора, които са заедно от 2 седмици и си пишат по скайповете "Обичам те повече от всичко мило, не мога без теб" ... те просто явно не осъзнават кво означава всичко, което пишат. Смешници. Мишки.
anonimchetou
02-17-2010, 03:51
Според мен за това няма предварителна нагласа и т.н. когато го почустваш то само си излиза от устата ти... и тогава дори не се замисляш лигаво ли е прозвучало,харесало ли и е и т.н. щом е искрено няма как да ти каже "добре" или "радвам се" стига и тя да изпитва нещо към теб, което ти твърдиш :)
подкрепям.
DevilWish
02-17-2010, 06:08
Когато наистина го чувстваш.По-добре бъди сигурен, че и тя го чувства, защото . . :С Нз.Тази дума се казва твърде често и на всеки в днешно време. . Аз лично повече няма да кажа на някой обичам те . . /мъж/ поне дълго време ... :-o След едно разочарование си изграждаш стена.Но както и да е, отплеснах се.Мисълта ми е внимавай и бъди сигурен, че го чувстваш ;)
MaLkaTa_LaDy
02-17-2010, 07:44
Ами като не ти е комфортно да го казваш, недей! Не знам каква е приятелката ти, но на мен не ми става [винаги] приятно като някой ми каже обичам те. Лично за мен 2 месеца и половина са нищо работа. Нужни са ми години за да обикна някого, било то като гадже или просто приятел. Та мисълта ми беше да не и казваш, че я обичаш, само за да я зарадваш. Глупаво е.
SoStarstruck
02-17-2010, 09:46
^^ Toчно.
Най-малоумното нещо (след хората в раздела) е да кажеш на някого, че го обичаш по скайп, по телефона и т.н.
Това са доста силни думи и трябва да се кажат на живо, поне ако наистина смятаме, че изпитваме това.
Супер смешно ми е хора, които са заедно от 2 седмици и си пишат по скайповете "Обичам те повече от всичко мило, не мога без теб" ... те просто явно не осъзнават кво означава всичко, което пишат. Смешници. Мишки.Човекът е задал конкретен въпрос,даже не е молил за схеми,просто е попитал дали е уместно да го каже,за да не звучи фалшиво. Просто разговорът се разви натам и ние от само себе си му дадохме "схеми",които аз наричам по точно "съвети",но както и да е. Сигурно и той като теб е против това да ходиш с някого от 2 седмици и да си се лигавите по скайп,затова и пита за чуждо мнение. Айде,малоумни ли сме или не,няма нужда да коментираме. :wink:
Подходящият момент не може да се определи еднозначно. За всяка двойка той е доста индивидуален. Зависи от нагласата и чувствата на двамата. По начина, по който е зададен въпросът, мога да предположа две неща: или питащият не го чувства, или не е достатъчно отпуснат с приятелката си и се притеснява. Все пак, когато се изразяват подобни чувства, се изисква директен контакт-очи в очи. Иначе се губи смисълът му, осезаемостта му, а ако щете-вълшебството му.
Театралността и стереотипите, изобщо не са за предпочитане, ако не идват "от вътре". Иначе може да прозвучи като реплика от лош артист-фалшиво и да развали всичко. Мен лично, често ме е дразнело, когато чувам подобно нещо в началото на връзка, преди аз да съм го казал. А не изричам подобно нещо просто така. Лично за мен това изречение е готовност да се влезе в огъня, заради другия, ако трябва. Помисли си дали е така. Ако-да, не се притеснявай, интуицията ще ти подскаже кога и как да го направиш.
ivcheto0o
02-17-2010, 12:32
Гушваш я, целуваш я и както ти е хубаво така те думите сами ще изкочат..
Наи-важно е да е нажиео :)
future_butterfly
02-17-2010, 12:36
Тъмнина. Тишина. Целувка. Прегръдка. И тогава, прошепни и на ушенце: Обичам те. ^^
perli4kaa
02-17-2010, 12:37
подкрепям.
hopekiller
02-17-2010, 12:59
Въпросния израс се споделя на половинката ти, само когато наистина го чувстваш - няма да коментирам това, че в 21 век нещата са супер изкривени и всеки го казва, едва ли не като ''здравей''. Няма и да коментирам, че хората дори и не се замисля, когато го казват. Да напишеш ''Обичам те'' по скайп - е много глупаво, въобще неможе да си сигурен, че е откровен човека срещу теб. А за това, кога да и го кажеш - тейк ит ийзи, ще го усетиш. В момента в който се появи тази ''Обич'' няма да изържиш и ще и го кажеш, а ако и тя те обича, предполагам ще ти отвърне.
ScarletBite
02-17-2010, 13:01
"... but word is just a word 'till you mean what you say!" :)
PROVOCATIVE
02-17-2010, 13:52
Въпросния израс се споделя на половинката ти, само когато наистина го чувстваш - няма да коментирам това, че в 21 век нещата са супер изкривени и всеки го казва, едва ли не като ''здравей''. Няма и да коментирам, че хората дори и не се замисля, когато го казват. Да напишеш ''Обичам те'' по скайп - е много глупаво, въобще неможе да си сигурен, че е откровен човека срещу теб. А за това, кога да и го кажеш - тейк ит ийзи, ще го усетиш. В момента в който се появи тази ''Обич'' няма да изържиш и ще и го кажеш, а ако и тя те обича, предполагам ще ти отвърне.
Напълно подкрепям мнението ти. :}
LetItRain
02-17-2010, 14:12
Харесва ни!
И да... най-хубаво е лице в лице! :) :P
^^ Toчно.
Супер смешно ми е хора, които са заедно от 2 седмици и си пишат по скайповете "Обичам те повече от всичко мило, не мога без теб" ... те просто явно не осъзнават кво означава всичко, което пишат. Смешници. Мишки.
+++ :)
xXTOXiCXx
02-17-2010, 15:10
Според мен има доста голяма част от населението ,която не разбира истинското значение на думата...
В повечето случаи това " Обичам те " като за добър ден си го разменят ;xxx
ReachlessGirl
02-17-2010, 15:16
Ако й го кажеш по скайп .. това ще е най - грубата грешка, която можеш да направиш!!! :? :?
Нека поне това да е очи в очи .. и без това през повечето време го прекарваме пред скайп .. :? :?
justonegirlwithonehope
02-17-2010, 18:48
Ако ти е трудно или те е срам или не си сигурен в чувствата си.Помисли преди да го кажеш, защото на думи всички са мног силни :)