View Full Version : Баща изнасилва дъщеря си, която е на две!
minionka
02-17-2010, 06:47
Става въпрос за момче...Така сега правят разследване, но от доказателствата ... май че няма почти никакво съмнение! та момченцето е на две!!!!!! Лежи в пирогов заради разкъсани мхх не знам как е думата но май се досещате! Иии родителите са с психически отклонения. И наща мила държавица няма да отнеме детето от родителите, защото те не били съгласни! И кфо прайм ся? Не беше ле че и при съмнение за насилие детето се отнема по време на разследване? \ще следя новините и ако има промяна в док. моля да изтриете темата! А ако има същата също я изтрийте моля!! х.о.х.о/
angel4eto966
02-17-2010, 08:07
а това в кой град се случило че не гледам новини ? :-o
minionka
02-17-2010, 08:22
а това в кой град се случило че не гледам новини ? :-o
Незнам..мисля че в София! Но ако греша някой да ме поправи.
Unendlich
02-17-2010, 09:20
Случаят е от Сандански. И още нещо - не е момиче, а момче. ;х
Сега виждате ли, че животът на други е много по-зле. Тъй че не се оплаквайте за дребнави неща, всеки има проблеми.
Дайте линк към статия или нещо подобно.
LetItRain
02-17-2010, 14:30
Тва го чух снощи... не мога да повярвам, че един родител би сторил такава травма на собственото си дете! Та то е на 2. :-x До къде стигна народа ни.. просто не е истина :-x
6okolad4ety95
02-17-2010, 15:06
Тва го чух снощи... не мога да повярвам, че един родител би сторил такава травма на собственото си дете! Та то е на 2. :-x До къде стигна народа ни.. просто не е истина :-x
+1 и аз немога да повярвам просто!Тва е направооо....нямам думи просто та това е малко детенце,дори може да се каже,че е още бебе та то е само на 2 :shock: нямам думи просто!!! :-x :-x :-x
Всичко се връща, бъдете спокойни.
Спечелил си е наказание за цял живот! ;хх
:| :| егати правосъдието в тая "държавица"
И между другото независимо че е на 2 има и още една подробност която се спомена ,че е подлагано на сексуално насилие от 9 месечна възраст :? това просто не са хора за мен и такива чесно казано не заслужават да живеят :-x :-x :-x
minionka
02-17-2010, 16:16
ок ...извинявам се
Unendlich
02-17-2010, 17:20
ок ...извинявам се
Не, няма проблем, случва се някой да недоразбрал. :)
Иначе по самата тема : Нямам думи просто, не знам какво мога да кажа ? Покъртителен случай, лошото е, че не е единствен .. ;х Не знам вече какво да очаквам, то да те е страх да вървиш по улиците. :?
добре ... тва е наситина гадно и трябва да се нарпави нещо..
ама айде не ставайте папагали де ?
всеки къде чуе по нивинитен нещо пише..
МОДЕРАТОРИТЕ да направят няква тема с име OLDNEWS и пище...
brokeninside13
02-17-2010, 19:02
Тоя е за убиване....