Влез

View Full Version : Палитри сенки за очи

mey_si
02-17-2010, 21:25
Някой знае ли в София къде има от палитрите с много цветове ето като тази

http://www.bitak.net/uf/obiavi/325757-obiavi-31.JPG

Не се интересувам от Ebay и т.н искам точно място да отида и да си преценя,да разгледам цветовете и цените ?
Някой да знае къде точно има може и с по-малко не искам да има МНОГО и разнообразни цветове поне 30 цвята?
Та някой да знае конкретно място,цените може горе-долу защото така или иначе после ще отида да си проверя ? :):)

heiress
02-17-2010, 21:53
Поразгледай козметичните магазини. Иначе "88", мисля че беше към 40 лв.

angel4eto966
02-18-2010, 08:04
ми най вероятно в някой магазин за козметика ама по голям. не съм от софия и не мога да ти кажа определен магазин. но много ми е странно за какво са ви толкова много цветове...... :?
иначе едни подобни на една фр майка и си беше купила ама от Еbay и е казвала че не е много доволна ама какъв е бил проблема не знам :D

ReachlessGirl
02-18-2010, 08:19
Първо не знам точно място, но съм убедена, че във всеки един по - голям и зареден козметичен магазин ги има .. просто влизаш и питаш ..

За цени .. може би около 30-40 лв. ..

п.с. много много ми хареса тази палитра .. :oops:

LqlQLqQxD
02-18-2010, 09:29
Олее страхотна е ! Ако намериш казвай, че да купувам и аз :D

tonie__
02-18-2010, 11:57
по-евтини и толкова големи са палитрите на Golden Rose,Ruby Rose.сега,ако искаш по-качествени някакви,цените ще са над 50 лева 100% ;) но аз лично не се оплаквам от тези две марки

DevilWish
02-18-2010, 13:35
Не знам в София, но в e-bay ги има и не са скъпи ;)

liim0nka
02-18-2010, 17:22
Ако ми позволиш да се възползвам от темата ти, за да не правя нова :oops:
значи искам сенки, които да не са ейвън, орифлейм, импала,руби роуз ..харесах си четворка сенки на мейбълин-16 лева..нещо на тая цена си търся.На мейбълин,манхатън, буржоа, севънтийн хубави ли са им цветовете.Скоро си бях купила на catherine arley ..и изобщо не ми харесаха :? благодаря
и извинявам се, че не мога да помогна

infinity05
02-18-2010, 17:29
имах на seventeen двойка дето са-сиво и черно и съм доволна :oops:

mey_si
02-18-2010, 19:37
Общо взето никой нищо конкретно не каза,но аз ще си пообиколя и ще кажа ако намеря и някой др.се интересува

Shia
02-18-2010, 21:36
Палитрата струва 60лв.
Има един БГ сайт за онлайн пазаруване на козметика

http://www.makeuppro-online.com/

Има представители на фирмата в София и Варна,има телефони и магазини с мостри.Обади се и попитай.
Не вярвай много на Ибей,защото повечето палитри са копие на тази,а не истинската и в крайна сметка не знаея дали няма да те излъжат.
Аз съм си харесала сенки на Флормар-5чифта за 9.70 добри цветове-лично пробвани и ми излиза по ефтино.

Inn0cenCe
02-20-2010, 17:10
Оуу палитрата наистина е прекраснаа :oops: ....

Ще следя темата, а ако някой знае каде да си намеря такава/подобна в Плевен, моля да ми каже : ).

KeshaWoodx33
04-19-2010, 07:00
И аз напоследък съм се запалила за такава палитра със сенки...
Мисля,че може и да се наканя да пробвам онлайн от ebay да си купя...
Ама не знам как ще ми излезе...
Някой да пазарува от там?

Lyubeto
04-19-2010, 11:23
Готина палитра.Мислих да си поръчвам от ибей ама се замилих ,че реално не ми е нужна. Колко цвята ще използвам от нея . Пък и вече избягвам да се мацотя много. :lol:

deSireeE
04-19-2010, 12:30
Малее всичко давам да си намеря такиваа сенки.. уникални са просто .. :)

hahavteen
04-19-2010, 12:48
Ако ми позволиш да се възползвам от темата ти, за да не правя нова :oops:
значи искам сенки, които да не са ейвън, орифлейм, импала,руби роуз ..харесах си четворка сенки на мейбълин-16 лева..нещо на тая цена си търся.На мейбълин,манхатън, буржоа, севънтийн хубави ли са им цветовете.Скоро си бях купила на catherine arley ..и изобщо не ми харесаха :? благодаря
и извинявам се, че не мога да помогна

Аз ги имам всичките четворки и съм адски доволна. Особено ако сложиш eyeshadow base отдолу цветовете стават невероятни и държат цял ден.
Палитрата с 88 цвята на coastal scents също я имам но си я поръчах от e-bay и не знам къде можеш да я закупиш. Тук в Германия не се продава по магазнините. Взех я за ?16 като към нея получих и комплект със седем четки за гримиране. Доставката беше безлатна. Мога да кажа че съм изключително доволна.

mey_si
09-09-2010, 18:56
uppp