View Full Version : Татус?
darkflower
02-18-2010, 12:15
Здравейте!
Искам да си направя татус, но съм на 17 години. Знаете ли къде има студио, в което ще ми го направят, без да се интересуват от това, че нямам 18 или че няма родител с мен?
Послепис: Става въпрос за София!
DevilWish
02-18-2010, 13:34
Не живея в България, но аз като си го правих бях на 16 и трябваше да съм с родител.Мисля, че и в България няма кой да се съгласи.Освен ако не е някво ново студио, което си търси пари, по какъвто и да е начин ;) Пък и ако ваште ти дават майка ти да дойде с теб или само да мине и да каже, че е съгласна и пак отивай сама.А ако не е съгласна . . съветвам те да не си го правиш, без разрешението й ;)
Например не става ли да си с някой приятел като придружител или е задължително родител...??
darkflower
02-18-2010, 13:56
Например не става ли да си с някой приятел като придружител или е задължително родител...??
Да, наистина не става ли така. То наще винаги всичко са ми давали, но въпроса е, че тях ги мързи да си мръднат гъза да ходят където и да е какво остава за татус, пък и баща ми е болен, а майка ми във Финландия.
sunshine955
02-18-2010, 14:05
Да, наистина не става ли така. То наще винаги всичко са ми давали, но въпроса е, че тях ги мързи да си мръднат гъза да ходят където и да е какво остава за татус, пък и баща ми е болен, а майка ми във Финландия.
придружителя трябва да е пълнолетен ..
^ Значи става и с приятели, така ли?
darkflower
02-18-2010, 14:09
придружителя трябва да е пълнолетен ..
Ооо супер хващам братчет ми дето има 1000 татуса и отиваме! :grin: Трябва ли да говори нещо с татуиста обаче, понеже той говори само на фински?
какви приятели...
по малко от 18 години ти трябва Бележка от вашите, че ти позволяват да си направиш татуировка... не е сложно да ги накараш да хвърлят един подпис, не прави та*ак на пича който ще ти я прави, може много да загази заради теб..
То явно да си направиш тату е бая голяма занимавка. Все едно, че ще ходиш в кососа :D , че чак искат бележка от родител...
darkflower
02-18-2010, 15:34
Е супер то не е толкова сложно да си взема бележка от родителите ми. :) А можете ли да ми препоръчате някое студио в София?
dead_princess
02-18-2010, 15:41
Ами много ясно, че ще искат родител с тебе, защото когато родителите ти не знаят за татуса и в един прекрасен ден се появиш пред тях с него ще правят проблеми на татуиста.
Изчакай една година, не е толкова много.Можеш да промениш решението си дотогава :)
Karin_Vall_Gabbriel
02-18-2010, 16:54
Не живея в България, но аз като си го правих бях на 16 и трябваше да съм с родител.Мисля, че и в България няма кой да се съгласи.Освен ако не е някво ново студио, което си търси пари, по какъвто и да е начин ;) Пък и ако ваште ти дават майка ти да дойде с теб или само да мине и да каже, че е съгласна и пак отивай сама.А ако не е съгласна . . съветвам те да не си го правиш, без разрешението й ;)
И аз не живея в България и си направих татуса на 16г. Но не ме и попитаха дори,дали имам 18, а пък студиото беше перфектно. Нищо не ти пречи да се разходиш и да провериш, ако искат придружител ще се върнеш и готово :)
И аз моята като си я правех изобщо не стана и дума за родидели, а нямах 18..