Влез

View Full Version : СЪВЕТИ! ПОМОЩ!

deadmemorial
02-18-2010, 12:23
Здравейте! Така аз съм момиче на 13 години (ще правя 14). Не съм в добри отношения с нашите! С баща ми само ми крещиме.. С майка ми е малко по - добре положението.. Та към въпроса ми.. Искам тази година да отида на море с 2 мой приятелки който са на 18 годишна възраст. Понеже знам още от сега отговора на нашите кажете как мога да ги убедя? Има много време до тогава.. Чудя се какво да направя.. и после как да им го кажа? В крайна сметка знам че майка ми ме смята за момиче което има глава на раменете обаче както всеки родител се притеснява за мен ( още по - страшно е когато си момиче сама на море). Но понеже имам пълно доверие на моите приятелки и знам че всичко ще е '' ток и жица'' много искам да отида с тях. Помогнете! Дайте съвети?! Как да подходя? ( без подигравателни и тъпи изказвания моля ;) )

LetItRain
02-18-2010, 12:28
Ми например 1 месец преди тово им кажеи, че много искаш да отидеш. Убеди ги, че приятелките ти са добри и свестни.
Но все пак мисля, че си много малка да ходиш сама на море... :)

doomkillerr
02-18-2010, 13:22
Плана е следния:

1. Намекваш на вашите, че тази година ти се ходи на море!
2. Споменаваш им, че твои много близки приятелки ще ходят заедно на море и са те поканили с тях!
3. Каниш приятелките ти да се срещнат с родителите ти за да ги уверят, че ще имат грижата за теб и твоята безопасност... :)
4. Изчакваш да разбереш решението на родителите си! :grin:

П.С. - Аз лично, ако бях на мястото на вашите, трябва да имам много голямо доверие на тези твои приятелки, че да те пусна с тях на море! :oops:

petinkataaa
02-18-2010, 15:48
амиии и на мен ми се ходи на море с приятели,ноо ще ме отрежат във въздуха,сигурно пак ще трябва да ги лъжа нещо 8-)

MrUnnamed
02-18-2010, 16:08
Мисля , че си прекалено малка за да ходиш сама на море.Родителите като те пускат на море се едно с една дума се самообиват недай си боже стане нещо приятелките ти каквито и да са и отговорни и неотговорни се може да ти се случи нещо.Всичко става или някой ще те завлече или ще стане нещо в морето а после кой е виновен приятелките ти затова още небързай да ходиш на море с приятелките си ходи си с родителите или на някоя екскурзия шото иначе положението е много сериозно ти си мислиш едно а всъшност е съвсем друго.Аз лично миналата година отидох на море с приятели но то беше само за 3 дена и тои беше на една екскурзия със един даскал (не че беше много отговорен за нас но все пак е учител) и се едно бях само със приятели никакво внимание от страната на даскала в повечето моменти си бях с приятелите и така ...

deadmemorial
02-19-2010, 04:16
Бих отишла на екскурзия.. но нашето '' прекрасно '' училище не прави екскурзии до морето.. навсякъде но не и там! Аз наистина им имам доверие не е да кажеш че сме се запознали вчера познавам ги от 2 години!.. И все пак благодаря на тези който метнаха по 1-2 съвета :-D

meganet
02-27-2010, 13:38
Много си малка да тръгнеш със някакви си момичета сама поне отиди с майка си.

AutomatiC
02-27-2010, 13:52
чакай да пореснеш,няма за къде да бързаш..интересно ми е какви общи интереси има едно 13 годишно момиче с 18 годишни какички,да не би случайно да говорите за уинкс клуб.

SoStarstruck
02-27-2010, 13:52
Много ясно,че гледаш приятелките си и на теб също ти се живее. Ама си прекалено малка,и аз не бих си пуснала детето. Приятелките ти може и да са много надеждни,но щом вашите чак сега ще се запознават с тях,отсега ги казвам - ще те отрежат,и то категорично! Убеждавай ги там,както ти казаха по-напред,мъчи се,може и да излезе нещо,ама лично на мен не ми се вярва .. :? :? Такива са родителите,нали знаеш. Като пораснеш това ще може само да те радва: че им е пукало за теб,че са се притеснявали,а не ей така да те зарежат на произвола на съдбата,както правят много родители (което съм против). Има време,след 3-4 години ще си се шляеш колкото си искаш,но детството ти ще е отминало. Наслади му се сега и толкова! :)

finger4o
02-27-2010, 14:31
Ми наистина и аз не мисля, че ще те пуснат...незнам, поговори с тях, може пък да излезе нещо :) Аз също съм на 13 и често ходя с приятели на плаж, все пак живея във Варна :-D

Ebullience
02-27-2010, 19:24
Много ясно,че гледаш приятелките си и на теб също ти се живее. Ама си прекалено малка,и аз не бих си пуснала детето. Приятелките ти може и да са много надеждни,но щом вашите чак сега ще се запознават с тях,отсега ги казвам - ще те отрежат,и то категорично! Убеждавай ги там,както ти казаха по-напред,мъчи се,може и да излезе нещо,ама лично на мен не ми се вярва .. :? :? Такива са родителите,нали знаеш. Като пораснеш това ще може само да те радва: че им е пукало за теб,че са се притеснявали,а не ей така да те зарежат на произвола на съдбата,както правят много родители (което съм против). Има време,след 3-4 години ще си се шляеш колкото си искаш,но детството ти ще е отминало. Наслади му се сега и толкова! :)
+1
Освен това дори ако се поставя лично аз на мястото на приятелките ти - то си е и за тях отговорност... Аз не бих се забавлявала на макс и спокойно, ако знам, че съм с дете на море. Не е същото. Съжалявам. И аз съм била на твоите години и знам какво е... Но наистина за всичко си има време.

Mimchy
02-27-2010, 19:36
Не искам да те обезнадеждавам, но мисля ,че вашите няма да те пуснат ;) Разбираемо е ,че искаш ,но си на 13 , а те са на 18 , и аз съм била на 13 и съм на 18 в момента и определено знам какво е да си на 13 и какво искат и за какво мислят 18 годишните момичета :) А особено по морето тия неща се засилват;) Има време , потрай още някоя друга година и ще дойде и твоето време да ходиш с приятелки на море и да излизаш насам и натам без проблеми :)

nikity9926
02-28-2010, 19:00
Да, знам как си. Веднъж си наумих да питам нашите дали да отида у един приятел (гадже) и правих каквото ми кажат месец и половина, най-накрая ги питах дали мога да отида, а те ми казаха:
- Ти луда ли си? Да правиш секс и с този ли?
Стана ми смешно защото нямах такова намерение, така че вашите могат да те изненадат :lol: :lol: :lol:

darkflower
02-28-2010, 19:20
Казваш, че ще ходите на лагер с приятели. Накарай ги да ти дадът към 300лв уж за таксата(нека са ти за прехрана). Ако родителите ти държат да те закарат до гарата накарай някоя твоя приятелка да те чака с багажа и пред гарата и да извика като пристигнете..."хайде, хайде автобуса тръгва побързай..." Кажи набързо чао на родителите си и изтичай след нея. Влезте в гарата, заобиколете при последните автобуси и си дочакайте вашия! :) Като се върнете просто отиди до гарата и повикай ваще да те вземат.

gaska
03-02-2010, 12:41
Хич и не ги слушай тия простотии. Никой нормален родител няма да се хване.

Малка си да ходиш сама на море.

Mimchy
03-02-2010, 13:15
Пълна простотия е да лъжеш вашите ;) ;) Доста по-големи и по-умни са от теб. Първо,че няма да се хванат точно на това и второ ,че рано или късно всичко се разбира ,или ще се издъните нещо ;) Тогава ще съжаляваш защо си го направила

danibebi
03-02-2010, 13:31
Пълна простотия е да лъжеш вашите ;) ;) Доста по-големи и по-умни са от теб. Първо,че няма да се хванат точно на това и второ ,че рано или късно всичко се разбира ,или ще се издъните нещо ;) Тогава ще съжаляваш защо си го направила

Точно ;) Ще се изпуснете за нещо и после ко ше стане?!..Или ако примерно уж си на морето и майка ти поиска да чуе вълните..как ще стане?! И аз мисля,че ти е рано да ходиш сама на море и то с 18 годишни какички.. :-o