Влез

View Full Version : Баща ми е ужасен.....!

anna93
02-18-2010, 15:18
Имам чувството, че с баща ми говорим на различни езици. Той си вобразява какви ли не неща. Аз попринцип не излизам много след даскало. Само някой път с някои момичета от класа и толкоз. Когато се прибера от даскало и изляза след определено време (нпаример 30 мин) Баща ми веднага си мисли, че се срещам момчетата (Аз си нямам гадже) и отивам при тях и т.н. Когато стане дума за гаджета, той започва с претенциите - да е богат, да му плаща, за да е с мен!!!! и какво ли не. Аз често се казчвам на трелойте, а той обича да ходи пеша и смята, че да се качва по рейсове и по тролейте е ненужно. Една съседка ме е виждала често и му е казвала и той веднага си мисли, че харесвам някакъв шофьор - а те са по на 30 и отгоре, а аз на 16. Има ги такива момичета, които ходят с по възрастни, но аз определено не съм оттях. Тази седмица ходихме на театър и като му казах започна да ми вика как ще давам пари за театри и такива глупосто.... Той ми дава пари само за даскало и ми крещи като види, че съм си купила нещо друго. Като ми се преиска нещо да си купя и той види, започва да ми вика защо съм си го купила, защо не съм отишла да го купяотнякъде другаде, че било по евтинооо..... Неиздържам вече полудявам!!!!!

Petrow
02-18-2010, 15:31
Ужас.... :( :( :( Защо си мисля че баща ти живее с няколко века назад :?

petinkataaa
02-18-2010, 15:39
имаш ли майка ? :(

anna93
02-18-2010, 15:49
^ Имам, но от нея не съм видяла нищо лошо. Проблема ми е баща ми, който не само мен, а и майка ми тормози с такива глупости.

MrUnnamed
02-18-2010, 16:01
Еми пробвай се обясни му някой неща ...Незнам има хора който си живеят и не им пука за никой дори и за родителите им а всъшност на другата страна има хора който искат да са с идеални отношения с родителите си.Трябва нещо да направиш по въпроса не си единствената ...

Но пожелавам ти да се оправят нещата ;)

anna93
02-18-2010, 16:07
Мерси за съвета. Знам, че не съм единствената. Аз много пъти съм говорила, майка ми също, но всякаш той не ме чува. Живее си в негов свят, в който няма други мнения освен неговото.

doomkillerr
02-18-2010, 16:08
Ами ще се съобразяваш с вашите... все пак те са те отгледали, издържат те, хранят те и т.н. 8) Щом баща ти се кара, като си купуваш "разни неща" (предполагам повечето са ти излишни), явно не сте толкова добре финансово и за това ти се кара!

Разбирам, че ти се живее на тази възраст, но трябва да се съобразяваш с някой неща... Както се казва: "всеки се разпростира според чергата..." 8)

anna93
02-18-2010, 16:19
Да, наистина не сме добре финансово, но аз не харча много. Много рядко си купувам излишни неща. Аз имам предвид като казвам, че ми се кара за нещата, които купувам, го казвам в смисъла, че например като си купвах тетрадките за началото на годината той започна да обикаля целият град и най накрая намери мясти където са с 1 или 2 ст. по евтини и ако бях си ги купила от място където са по евтини щеше да стане скандал (като поглднеш като купим бая тетрадки ще излезе усезателна разлика между двете цени, но толкова обиклаяне и носене до вкъщи не си заслужава)... Като се купува нещо друго пак е същото. Също така за него всичко е менте. Че така е - няма спор (е, не всичко, ама ... отделен въпрос) Не ме оставя да си избера сама дрехи и обувки, защото на него не са му харесвали...