PDA

View Full Version : Как да запазим връзката си?

Pantofka8457
02-18-2010, 16:23
Здравейте, имам един проблем и ще ви помоля да ме посъветвате понеже незнам какво да правя вечер остава ми само
да изпробвам вашите съвети. Проблема е следния.. тази година се преместих в нов град и ново училище, още от първия ден
се запознах с момче в което виждах нещо различно.. с последствие и повече общуване аз все повече се влюбвах в него
както се виждаше и той в мен, и се обеждавах че не е като другите.Оказа дори че и той е девствен
както и аз (на 15 сме и двамата) След време и тръгнахме.. беше уникален, много мил, добър просто различен от повечето
които те използват за секс.Понеже и двамата сме от музикално, аз играя балет той свири но цигулка и пиано се виждаме
по-добре петъците по цяла вечер понеже сме доста заети, но намирахме време и след училище за някое паркче или като
има път към нас да мине да ме види или да ме изпрати до нас, абе просто всичко беше перфектно.На 3тия месец дори
го направихме и на двамата ни беше за пръв път, просто всичко беше повече от идеално и прекрасно но напоследък
незнам какво му става по-отръпнат е от мен, виждаме се все по-рядко и по за малко понеже все е зает с нещо или
само е с приятеля си, и ми повтаря как са си кзали ''заради путка, путка не ставай'' Когато дайде в петък вече идва за
по 2 часа само, или майка му го вика или приятеля му и като дойде правим секс, след това си тръгва.Да не говорим
че все по-рядко си вдига телефона а когато го вдигне само мълчим и няма кво да си кажем а и не ми звъни въобще.
Също преди ми казваше че аз съм по специална за него и други мили неща а сега не съм чула нищо такова от него.
Няколко пъти вече съм се и разплаквала пред него аз просто не издържам много е важен за мен а се държи адски
пренебрежително, и когато му казах за пръв път че го обичам той не ми каза нищо.Говори ли сме много пъти, питам го
защо е такъв той ми казва че просто не знае, каза ми че не харесва друга, че не го дразня с нищо и сме говорили
много пъти за това и разговора не върши работа в случея.Изваждам си някви изводи да не би приятеля му да ме
ревнува защото не е с него толкова време и да го настройва, от друга страна майка му не ме харесва много може и
тя да му възлага повече работа за да ме вижда по-рядко.Абе незнам какво може да е но както си беше мил и
ме уважаваше и ми обръщаше внивание, не усетих как не ми обръща внимание, само аз го търся, нищо мило не ми
каззва, рядко се виждаме.. моля ви предложете ми какво мога да направя.. трая това вече 1-2 месеца, плача всеки
ден, от 1 седмица не съм на даскало понеже нямам сили за нищо вече.. единствен той ми е тук в момента, беше ми и
за приятел и за гадже и подкрепа, имам нужда от него.Питах го дали иска да скъсме той каза абсурд.Какво може да
е тогава, ето тези дни дори не е дошъл да види как съм и по тела не е питал как съм, а от даскало до нас има
точно пресичането на една уличка път.. Моля ви дайте съвети как да запазим връзката си, какво да правяяя?
Ако има нещо което съм пропуснала я е важно питайте, ще ви отговоря.. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

т.7
krem4et0

Emilen
02-18-2010, 16:32
Проблемът идва от ЕГН-то на приятеля ти...

hopekiller
02-18-2010, 16:41
Някои мъже си имат такъв период - когато всичко им писва. Дай му време. Опитай се да запазиш връзката още няколко месеца, а ако няма никаква надежда ще трябва да се раделите, колкото и да е трудно.
Успех, дано съм помогнал.

Pantofka8457
02-18-2010, 16:47
hopekiller да мисля че си прав ..един път ми беше казал ,че има нужда от малко време в което да е с мен но без моето присъствие в момента ,но все пак искам да чуя още мнения.. благодаря ти :)

hopekiller
02-18-2010, 17:00
Пак заповядай. И още нещо - не го търси, чакай и той да се сети за теб. И когато идва във вас, можеш да го отрежеш няколко пъти, за да разбере, че секса не е най - важното във вашата връзка. Успех отново

Pantofka8457
02-18-2010, 17:38
амм да аз миналия път се постарах да го възбудя и когато започна да ме съблича аз му казах ''не аз няма да ти пускам щото нямам намерение да ходим само за секс'' и той каза ''ние не ходим само за това кажи ми колко време искаш да не го правим и нп но пак няма да те отавя'' и се спирам да му звъня но така ми става по кофти понеже и той не се сеща много :( но да и това ще пробвам..и аз пак ти благодаря :)

hopekiller
02-18-2010, 17:55
Пак заповядай за втори път. И успех за пореден. Пиши, ако има някакво развитие

Pantofka8457
02-18-2010, 18:00
добремм :-)

soul1199
02-18-2010, 19:05
ами нз,но като про4етах тва веднага си помислих,4е може би има друга или не е сигурен в 4увствата си,дай му време и спри да го търси6,нека той сам да те потърси,късмет :)

Pantofka8457
02-18-2010, 19:17
има нещичко ново каза ми за утре че отново ще дойде за 1-2 часа но не сме се разбрали и аз днес звъннах на мтелския му тел беше изключен и звъннах на глобулския но не ми вдигна и сига пак пробвах и вече и двата са изключени питам фр му кво са се разбрали за утре той не пише :( :( :( :( :(

hopekiller
02-18-2010, 19:20
Остави го да се осъзнае. Не тъгувай, не си струва. Това ми обяснява какво достойнство има пича, или с други думи - какъв мъж е.

Pantofka8457
02-18-2010, 21:21
оххх прав си но е трудно да не тъгувам не мога да разбера как иведнъж се превърна в това :(

anonimchetou
02-19-2010, 06:10
както казаха всеки си има такива моменти.. но лично според мен момчето не изпитва това което е изпитвало в началото. Той ти дава слабо поне така виждам аз нещата тея изключванки на телефона.. не го интересува как си.. Как го тъпиш това незнам.. но така е любов. Понякога така се получава изпаряват се нещата... Нормално е всичко в началото да е перфектно въпроса е докога ще се задържи тва "перфектното". Дай си малко почивка. Не го притискай.Нека той да те търси..Не се врягай толкова.

XTREMEFREERIDE
02-19-2010, 08:19
Авторке,сигурна съм,че който и да ти каже да не се тормозиш,в момента това нещо за теб е невъзможно.Поплачи си ако искаш,остави се на емоцията (винаги го казвам).И хвани поизлизай и ти с приятелки.Най-голямата грешка е да се втълпиш в мисълта за него.Не му позволявай да те обсеби.Той сам ще се сети.
Да,и ЕГНто му...

Faces
02-19-2010, 10:04
Много грозна работа според мен си му омръзнала но има някви леки симпатии към теб и за това не те реже тотално а може и заради секса да е все пак е на 15 ;) Как може да види че си му звъняла на гсм и да го изключи изключително просташка постъпка.Знаеш ли моя съвет е да не му тичаш след гъза щот така само му показваш че може да те тъпче и пак да си те има.Покажи характер развикай му се покажи че и ти си човек и имаш нужда от внимание не му се оставяй да те третира така ;) Страх те е да не го изгубиш вижда се но това положение сега радва ли те ? Усещаш ли го като любов усещаш ли че получаваш каквото заслужаваш...едва ли.Запомни че любовта никога не трябва да се превръща в унижение както е в твоя случай.Личи си че си много влюбена и както не те познавам ми е кофти за положението ти и повярвай ми знам колко е трудно да кажеш чао.Знам как само мисълта за това ти спира дъха и си мислиш че идва направо края на всичко.Е не е така това лято изживях 1-вата си за 23 години тежка раздяла и оцелях трудно е но не е невъзможно.Стискам ти палци и има ли нещо дори само да споделиш може да ми пишеш насреща съм (гуш)

Pantofka8457
02-19-2010, 10:23
Авторке,сигурна съм,че който и да ти каже да не се тормозиш,в момента това нещо за теб е невъзможно.Поплачи си ако искаш,остави се на емоцията (винаги го казвам).И хвани поизлизай и ти с приятелки.Най-голямата грешка е да се втълпиш в мисълта за него.Не му позволявай да те обсеби.Той сам ще се сети.
Да,и ЕГНто му...

МЕРСИ, НО ТОВА Е И ДРУГИЯ ПРОБЛЕМ ТУК ДОРИ НЯМАМ ПРИЯТЕЛКИ ИЛИ НЯКОЙ С КОЙТО Да си споделя или да излезна :( а Faces благодаря ти... ще опитам и това колкото и да е трудно наистина, аз и на него му казах една вечер.. казах му точно ''дали ще сме заедно или не в момента е едно и също понеже и да сме и да не сме аз пак ще съм в това състояние което ме виждаш сега (тогава плачех доста).. сега го чакам към 5 да дойде и да поседи до 7 и 30 и ще видим какво ще стане, но както ви казах много е вероятно и неговия приятел да го настройва така, понеже той май ме харесва снощи ми вика ''ако скъсате се пази за мен'' и в началото той е искал да тръгва с мен но аз си харесах въпросното момче.. а и да не ме харесва ,отново както казах иска да прекарва повече време с приятеля си незнам дали е това но и това май има намеса :? защото съм сигурна че моя приятел не е бил такъв който и да питам дето го познава добре просто не могат да повярват че се държи така :(

Assshley
02-19-2010, 10:27
И аз първо като го прочетох си помислих,че може да има друга,но като се замисля може би просто си е такъв период всеки си ги има или пък просто си му омръзнала.Нормално,той е на 15 ти също.Апък и след като е правил секс с теб и така да се каже се е освободил от девствеността си вероятно е започнал да се прави на по-голям мъж,което е супер тъпо,защото за мене момченце на 15 години,което се държи по тоя начин си е пълното недорасло лайненце.Както и да е.Разбирам как се чувстваш,внезапната промяна в отношенията ви те е накарала да се шашнеш,но това е положението.И без това няма вечно да сте заедно,няма да е последния,с който ще си.Ще срещнеш къде,къде по-зряли момчета ( надявам се ).Вероятно още е с теб,защото има някакви останали симпатии както каза Faces,но толкова дълбоки чувства колкото е имало в началото на връзката ви или по-скоро колкото сте си мислели,че е имало едва ли.Моя съвет е ако нещата не тръгнат към по-добро да се опиташ да го забравиш колкото и да е трудно.

Pantofka8457
02-19-2010, 12:00
мда така ее :( ето сега пак.. както казах вече се виждаме само петъците за по няколко часа, все си има оправдание да си тръгне по- рано.. и днес пак ми беше казал че ще си тръгва към 8 заради неговия фр, но ще дойде към 4ри.. сега му звъннах незнам ква работа имал към 6 и 30 щял да дойдеее :( :( писна ми вече на моменти направо го мразя но просто като се сета за преди и ми става тъжно искам пак да е такаа :(

Faces
02-19-2010, 12:47
Никога няма да е същото дори и да се оправят нещата винаги в теб ще останат спомените за тия гадости които преживяваш сега.Наистина гледай да не останат нещата така или да се оправят или им сложи край.Оставиш ли се да си в такова зациклило положение...нищо хубаво няма да ти се случи направо ще се смачкаш сама.

Pantofka8457
02-19-2010, 13:10
спомените за тия гадости незнам но спомените за най прекрасните моменти си оставатт :( а можите ли да ми предложите примерно как да оправя нещата, все пак поне да пробвам..

ShawnMac
02-19-2010, 14:17
Опитай се да му предложиш нещо ново и любопитно. Така ще предизвикаш интереса му и може да стане нещо :)