View Full Version : Бръснене на пениса
Така не знаех къде да постна темата и за това сметнах, че е редно да е тук. Та така. Имам въпросче (за момчетата) Вие бръснете ли си пениса?
Моля отговорете сериозно.
За мен темата не е за тук..
Като цяло само когато бързам се бръсна.. Иначе с крем или кола маска.
да, със самобръсначка
виж топките не знам с какво, тях не ги пипам :-o
и там даже при мене над самия пенис кжота ми е много по нежна от топките аа и не се забравяйте отдоло и гъзо :grin:
браснете си хуя и топките сека седмица го права
playboyche
02-19-2010, 20:13
човек не те ли боли никога не бих издържал на това
а иначе да със самобръсначка и то топките по леко че ме страх :lol: :lol:
ScionOfStorm
02-19-2010, 20:42
Алокине, каква кола маска брат O_________O
Инак - да.
BiGBaDWolF
02-19-2010, 21:07
Прайм му спойлер и го пращам в ''АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА'' :razz:
човек не те ли боли никога не бих издържал на това
а иначе да със самобръсначка и то топките по леко че ме страх :lol: :lol:Боли в началото.. Като цяло не толковва,но 1вия път си е :-# :-# :smt088 :smt107
snake223071
02-19-2010, 22:42
ем иам някво мажа си пениса и след 5 мин космите падат
Бръснем го да изглежда по-голям 8)
prostouser
02-20-2010, 07:45
Естествено!
И него и каламбаците също :)
princess85
02-20-2010, 07:47
Бръснем го да изглежда по-голям 8) :shock: :lol: :lol: :lol: :razz:
HotSexyDoll
02-20-2010, 14:07
моя приятел си го бръсне :D
Тфа за топките не разбрах,защо ви е страх.... :?.... Смело в стил "Луд съм мамо,ям паркет" (chuckle)
reelfishing
02-20-2010, 17:01
не го бръсна, ще си пускам си прическа пънкар отдолу
Е,как "повечето" държите едно момиче да е бръсната,а вие да хоите,както си искате,а и тва е един вид собствена хигиена,не да кажеш, "А,неска ще правя секс,4акай да се обръсна".А и всеки си има предпочитания,има момичета които хареват космати мъже...Въпрос на вкус
onlyforme
02-21-2010, 16:19
Първо да питам кажи какъв е този крем че не съм запознат с този вид магия ? А и искам да питам може ли със самобръсначка да си го обръсна изцяло (в смъстл да не остават едни черни малки косъмчета ) :)
Neopitom3na
02-21-2010, 18:31
тъпо е когато ние трябва да сме идеално гладки, а вие да си ходите космати :D
tuborgaaa
02-21-2010, 19:50
Първо да питам кажи какъв е този крем че не съм запознат с този вид магия ? А и искам да питам може ли със самобръсначка да си го обръсна изцяло (в смъстл да не остават едни черни малки косъмчета ) :)
Сиг. иска да каже крем депилатор.
EmiKodaTiKaja
02-21-2010, 21:13
Бръснем го да изглежда по-голям 8) 8)
бръсна го но без топките..Но някой път и там :grin:
Купете си машинка "бързо лесно вкусно". Отиваш до техномаркет купуваш една добра машинка за 100-150лв и са мяташ можеш да го бръснеш бързо и да не се притесняваш че ще се порежеш + става и за топките дори е по лесно
Wikzinka
02-23-2010, 11:05
Моя приятел си го бръсне и според мен така трябва , защото малко или много от това зависи и личната хигиена :)
Как с машинка ще си обръснеш топките бе,кво става с тебе :razz: :razz: :razz:
иии нека всички на борба с храстите :D на първо място заради хигиената. Я съм го ползвал я не , но хигиената е задължителна
Ааа тва си е нож с две остриета машинката бе ... вярно че става бързо лесно и г/д хубаво обаче трябва да си много спокоен и да не ти трепери ръката ,ако почнеш си викаш оле ми ся ако се порежа и си ебало мамата аз така си перфорирах камбанките с тая машинка точно от тва притеснение. Иначе по темата да бръсна си го със самобръсначка и машинка обаче смятам да пробвам с крем как е.
П.П. : там където споменах че съм си перфорирал топките нека не се приема чак в буквалния смисъл :D :D :D
Е не брат... Робин Зон Крузо... Много ясно че го бръсна...самобрасначката и така заедно с топките...нямам проблем :P
Как ще го бръснеш бе пич, щом господ е дал косми трябва да си ги носим, на калпавия хуй вълната му пречела 8-) .
Знам, че жените предпочитат гладко епилирани мъже, но те от своя страна си падат по космати мъжкари и им правят нелояна конкуренция :) Нормално ли е за един обикновен, панелен, обвързан, не-метросексуален мъжага да отделя значително време за обезкосмяване на скромното си величие в плувките? Вместо да удари един белот пред блока или да изкърти 4 бири?
Лошото на ситуацията е, че улицата е еднопосочна и веднъж почнеш ли - няма спиране, всяка седмица “долу” ще е мокет, а забравиш ли си самобръсначаката - нова екосистема. Не е като при жените, тука мястото е трудно достъпно, богато кръвоснабдено и има твърде много за губене.
inlove9006
02-24-2010, 10:05
Доколото знам да не кажа всички но повечето млади хора се обезкосмяват :D