PDA

View Full Version : Защо става така !?

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 20:52
Предварително искам да кажа, че не търся съвет, просто искам да споделя с някого :)
Значи преди месец забелязах едно момче, което учи в моето училище, но до сега не го бях виждала или просто не бях обръщала внимание.Та това момче ми хареса страшно много, грабна ми окото просто.Не знам нищо за него, знам само, че е 2 години по голям от мен, дори името му не знам :D .Всяко междучасие излизаме с приятелки да пушим и се събираме отвън, пушим, говорим и въпросното момче също е там с негови приятели.Постоянно ме гледа, а когато аз го погледна той извръща погледа си и става наистина много явен.Винаги гледа да застане близо до мен. усмихва ми се, но до там.Не знам, усещам че иска да ме заговори, но не го прави.Онзи ден след училище тръгнах с приятели към главната и съвсем случайно го срещнах.Той беше с момчета от неговия клас.Втренчи се в мен още щом ме видя и ме гледа докато стигна до него.Разминахме се и аз видях най-добрия ми приятел.Затичах се и му скочих на врата, понеже не се бяхме виждали от седмица може би.Това момче, само ме погледна, спря се и не можа да повярва.Явно помисли, че ми е гадже.На следващия ден почти не ме погледна, беше ми обърнал гръб .. Не знам, нямаме нищо общо, но ми е кофти.Всеки път когато го видя корема ми се преобръща и се разтрепервам цялата.Може би имам нещо към това момче, но проблема е в това, че той не прави нищо, но и аз няма да направя.Просто не съм свикнала.По цял ден си мисля само за него, за първи път ми се случва такова нещо, попринцип не се влюбвам ..Какво да направя, как да го предизвикам да ме заговори.Знам, че темата е много тъпа и безсмислена, държа се като някое лапе, но това наистина е важно за мен, не съм се чувствала така от страшно много време и сега съм някак щастлива.Всеки път когато го видя цялата засиявам .. :(

mArMaLaDkA
02-19-2010, 20:56
Оф, върви го заговаряй, че да не те е(и мен да не ме е) яд после. 8-)

valdesbg
02-19-2010, 20:57
Като го видиш следващия път, му кажи с леко майтапчийски акцент:

"Какво ще кажеш да спрем да се гледаме като зайци на поляна? Че току виж, някой те изпреварил :-D "

Ако е печен - ще схване :) Ако не е - за какво ти е?

П.П. Сериозно ти говоря.

Collapse8
02-19-2010, 20:57
апфу.
Отиваш при него когато е сам усмихваш му се много чаровно и му казваш едно мазно "Здравей" докато пърхах срамежливо с мигли. Толко е просто. Може пък и "случайно" да се бутнеш в него от "невнимание" и да кажеш извинявай и да го погледнеш също толко чаровно... Може да накараш и някоя приятелка случайно да те бутне в него на шега ^^ йей ^^ аз съм гениално ^^

Sladurcho
02-19-2010, 20:58
общи приятели и работата е готова :)

pussucetka
02-19-2010, 20:59
Щом се чувстваш щастлива и влюбенаа .. заговари го .. няма да свърши светаа .. покажи му , че имаш интерес към него .. :P Успех!

valdesbg
02-19-2010, 21:00
Мише, това в кой филм съм го срещал?

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 21:01
Знам, че е лесно.До сега съм нямалата такъв проблем.Попринцип не съм срамежлива и не ми пука от нищо и от никой.Ако стане стане, ако не продължавам напред и това е, обаче този път не знам, някак си .. срам ме е :oops: Просто не сме си разменяли и дума до сега и страшно много се притеснявам да не отида да го заговоря и да се изложа нещо, понеже аз не мисля много като говоря, бръщолевя си някакви простотии да има смях и това е. :(

valdesbg
02-19-2010, 21:03
Ем авторке - фън да става. Отиваш при него и го подхващаш както ти си знаеш. Тамън ще видиш колко държи нашия човек :)

Ако продължаваш така - няма и да си размените дума, ти решаваш.

Collapse8
02-19-2010, 21:03
Мише, това в кой филм съм го срещал?

О сигурно в много ^__^

valdesbg
02-19-2010, 21:09
Едва ли, щото роматичните комедии не са мой тип... Романтичните филми също, та избора става доста беден... :)

mArMaLaDkA
02-19-2010, 21:12
Интересното е, че това с побутването към момчето са ми го правили. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПО. Дори аз се смях. 8-) Не вярвам обаче това да го подтикне да се запознае(както и при мен беше). Отиваш и се запознаваш с него като с човек и не се държиш като в предучилищната. :D

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 21:14
Всъщност той онзи ден щеше да ме заговори, но аз провалих момента Тръгнах с приятелките ми към отсрещния тротоар, те влязоха да ядат, а аз останах сама вън да пуша и говоря по телефона.Той тръгна след мен с приятелите му.Вървеше най-отзад и когато мина покрай мен леко ме прегърна през кръста ( абе направи се, че няма място да мине ).Аз обаче не видях кой е и преди да се обърна и да видя кой се е "овил" около мен се дръпнах и се развиках " внимавай къде ходиш бе, да ме убиеш ли искаш !? " Обърнах се ядосано, казвайки му "глупак" и като видях, че е той ми стана страшно неудобно и просто го поогледнах тъжно.Той ме разбра, но му стана кофти и ме подмина

Collapse8
02-19-2010, 21:14
Ето ти повод! ^^ Отиваш и му се извиняваш,че си му се развикала ^^
ЧАРОВНО! ^^

valdesbg
02-19-2010, 21:17
Дам, тук подкрепям Мишето(Collapse8). Ще се получи доста запомнящо се запознанство, ако не друго :)

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 21:18
Ама от както ме видя с онова момче ( най-добия ми приятел ) не иска и да ме погледне.Като ме види, че излизам той влиза :D Не мога да ида и да му кажа, ама чакай защо правиш така, не ми се цупи, той не ми е приятел спокойно, а иначе приятно ми е да се запознаем.Не не, никакъв шанс.Вместо аз да го заговоря, я момичета кажете как да го предизвикам той да ме заговори.А я момчета вие кажете, вас как ви предизвикват най-лесно да заговорите момиче :D :D :D

valdesbg
02-19-2010, 21:21
Вай.. :-o

Тук ме изгубихте като част от аудиторията. Вече съм само зрител :)

Collapse8
02-19-2010, 21:22
Ама няма да му се обясняваш за приятеля бе...ще му се извиниш само че си му се развикала когато те е "гушнал" и ще се запознаете Оо

Едва ли той ще иска да те заговори пръв след двете случки. Може да се уплаши,че пак ще стане някой гаф или да си помисли че не го харесваш толко...

mArMaLaDkA
02-19-2010, 21:24
Оо, същата история. После ще пускаш теми защо не си се запознала. Върви се запознай с момчето(защото то няма да дойде), правенето на недостъпна е глупаво в случая.

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 21:24
Вай.. :-o

Тук ме изгубихте като част от аудиторията. Вече съм само зрител :)

Защо ? :-D Дай да разберем какъв е начина да те впечатлим и тебе.Току виж си приличате с него 8-)

valdesbg
02-19-2010, 21:29
Ам щото филмите стават прекалено много. Хем искаш да се запознаете, хем си търсиш оправдание да не го направиш. Извинявай, но това си е точно кифленска история.

Мен как можеш да ме впечатлиш - не е сложно. Искам да има чувство за хумор. (Всъщност не е нужно да съм впечатлен за да заговоря момичето. Ако имам повод - всичко е наред. Впечатляването идва СЛЕД като сме си поприказвали(евентуално).

Та в прав текст - уплашила си момчето. Имал е желание да се запознаете, но уви удря на камък. Твой ред е да довършиш започнатото, при все че ти си го отрязала брутално.

Хев фън :)

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 21:31
Удари ме в земята, сериозно :-o Може би си прав и наистина трябва да преглътна гордоста и срама, ако стане нещо - стане, ако не здраве да е и това е.В крайна сметка не губя кой знае какво, аз дори не го познавам ..

valdesbg
02-19-2010, 21:37
Поведението ти е като на кокошката, дето бягала пред петела, ама си мислела: "Абе дали не бягам прекалено бързо ?"

Хем боли, хем сърби, ама хем искам да се почеша.

П.П. Идвам с мир :)

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 21:40
Добре де, разбрах че съм в грешка и ако искам да стане нещо с него трябва да го заговоря първа.Не ми натяквай повече, че ще ме разревеш още малко :(

mArMaLaDkA
02-19-2010, 21:43
И това не е от онея лоши чичковци пак. Да дойде w0sh-а(настоящ модератор), да видиш ти. 8-)

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 21:44
Да не идва по-добре, а ? :D

valdesbg
02-20-2010, 14:00
Е че аз се закачам съвсем лекичко. Ти вече ще се разревеш.. недей така. Представям си ако пусна тежката артилерия, какво ще се случи. Всъщност не си представям.

То верно Чавдар ако драска в темата ще става страшно :D

Чувство за хумор му е майката. В големи дози.

Драскай какво си направила и какво се е случило когато има развитие.

Sa6eks
02-20-2010, 14:22
Здравей, как си ? Ние с теб май сме един набор нали ?.... той-не знам.. и ти му казваш в последствие, че сте 1 набор защото най вероятно му се карат и на него по телефона. На теб тогава са ти се карали ваще и си била разгневена... и така оня ако не тъп ще земе разговора в свои ръце :D

Slave4You
02-20-2010, 15:22
Като не искаш да правиш ти нищо по въпроса, нямате ли общи познати да ви запознаят - в едно училище сте все пак?

PROVOCATIVE
02-20-2010, 15:43
Ето кфо трябва да направиш. Когато го засечеш някъде,отиди при него и му кажи,че много съжаляваш,че си му се развикала... Обясни му, че някой те е ядосал много (не е задължително да казваш,че са били вашите).
Той вероятно ще ти каже "няма нищо" или нещо от тоя род, след което би трябвало да му кажеш нещо от сорта на "между другото, аз съм ...... (казваш си името) ;D;D " И ето,вече се познавате 8) Може да ти стане неловко, да се замислиш дали постъпката ти не е била тъпа, дали не си сгафила,докато си си говорила с него, (и всякакви такива простотиики),но след като приключите разговора си и като влезеш в час,ще си страшно спокойна и доволна.
А ако чакаш той да действа първи, освен,че ще загубиш много време,може да си останеш само с чакането. Ще настъпи момент,в който ще си кажеш "Оф,защо не го заговорих..." или нещо такова и повярвай, няма да се чувстваш никак добре. Даже обратното.
Така че, извода от всичко,което написах, се състои само в една дума...а тя е действай!!

sladkish_14
02-20-2010, 15:54
може пък да си въобразяваш.. така както излиза и ти постоянно го гледаш, може и той да си мисли същото, което ти мислиш за него..
Абеее щом е голямо момче смятам, че ако имаше достатъчно голям интерес щеше да те заговори..

igrata
02-20-2010, 16:41
Не се страхувай.Напълно нормално е. :) Заговори го първа.Щом пушите може да го попиташ дали има огънче.И после кой клас си,ала-бала.Направи първата крачка.Щом те гледа,усмихва ти се това е знак,че не си му безразлична.Успех!

Cybershot
02-20-2010, 16:48
Поискай му огънче :-D

justonegirlwithonehope
02-20-2010, 17:34
Запознахме се Днес бях с приятелка на разходка и съвсем случайно го засякох.Усмихнах му се, той на мен също и се разминахме.С моята приятелка седнахме на едно кафе и той влезе след нас с неговите приятели и седнаха на съседната маса.Гледахме се, гледахме се и накрая един негов приятел се засмя и каза " от почти месец се гледате и се усмихвате един на друг, толкова ли е трудно да се запознаете ? ", на което и на двамата ни стана мн неудобно и се обърнахме на различни страни.В един момент явно и двамата не издържахме и тръгнахме да ставаме по едно и също време.Всички започнаха да ни бъзикат, да се смеят .. това било истинска любов, те се чудели защо не си говорим а ние явно сме използвали телепатия и такива глупости.Та запознахме се и ни поканиха с моята приятелка да седнем при тях, но ние чакахме други момичета и им казахме, че най-вероятно няма да е приятно да изкочим 10 момичета при тях, но те дори се зарадваха :D И така говорихме си, "опознавахме се" с момчето, обаче ми стана малко неловко.Той не спря да ме гледа в очите.Понеже имам много дълги мигли и той не спря да ги гледа, всяка втора негова реплика беше " имаш много яки очи, имаш много красив поглед и т.н" По едно време ми стана някак неловко, но пък мина добре.След това предложи да ме изпрати, аз обаче нямаше да се прибирам и понеже приятелите му видяха, че иска да е с мен още малко предложиха да станат и да се размотават заедно с нас.Ииии такаа всичко беше мнного хубаво, говорише ми много мило и когато вече се разделяхме ми каза " знам, че не се познаваме и е неуместно, обаче много искам да те прегърна, може ли ? " и така прегърна мее и всеки тръгна в различна посока.Сега видях, че ме е намерил в импулс и ми е писал :)

ПП: Благодаря на всички, които ми даваха съвети :P

valdesbg
02-20-2010, 17:46
Aaand we have a winner :)

Честито!

За мен - натурален шоколад "Милка" + 2 литровка кола :)

mArMaLaDkA
02-20-2010, 17:47
Ее, супер готино. Поздравления(за приятелите му и приятелките ти 8-) ) и дано нещата нататък не се развиват със скоростта, с която се развиваше пътя към запознанството ви. 8-)

BlueFace
02-20-2010, 17:52
Бравоо :grin: :grin: Мойте поздравления

justonegirlwithonehope
02-20-2010, 17:53
Мерси мерси :)

valdesbg ще имам предвид желанието, и някоя друга водка и кутия с цигари мога да те почерпя :)

valdesbg
02-20-2010, 18:00
Авторке - не пуша, но Джони/текила не отказвам :)

NqkfaNikakva21
02-20-2010, 18:00
хаха от една тема в тоя раздел да ми стане хубаво :}
доста добро запознанство
явно си е заслужавало
е успех от мен занапред :}

justonegirlwithonehope
02-20-2010, 18:06
Мерси много :-) valdesbg няма проблем, каквото кажеш това ще те почерпя, нали знаеш ? И недей да скромничиш мама и тати плащат :-D

mArMaLaDkA
02-20-2010, 18:09
А може ли да попитам на колко сте? Е така, интересно ми стана.

justonegirlwithonehope
02-20-2010, 18:21
Аз съм на 16, а той е на 18.Тоест 10 и 12 клас :)

mArMaLaDkA
02-20-2010, 18:22
сладури. :D

soul1199
02-20-2010, 18:30
кажи на най-добрия ти фр да те запознае с него

valdesbg
02-20-2010, 18:36
soul1199 - те вече са се запознали. А така както гледам - май и ще тръгват вече.

Авторке - ако си от софия - можем да уредим нещо :)

justonegirlwithonehope
02-20-2010, 18:45
От Бургас съм, ама може да уредя някое пътуване до София, както казах мама и тати плащат не е проблем :D Пък ако не, по скайп ще ти пратя каквото кажеш, винаги се получава :-D

soul1199
02-20-2010, 19:31
soul1199 - те вече са се запознали. А така както гледам - май и ще тръгват вече.

Авторке - ако си от софия - можем да уредим нещо :)тъй ли аз не видях :lol:

Take_That
02-20-2010, 22:19
Яяя да се стягаш и да отиваш да го заговаряш :P