PDA

View Full Version : Една история

alesha96
02-20-2010, 16:52
По-миналата година видях едно момче,което учи в моето уч-е и е с 2-3 години по-голямо от мен.През изминалите месеци му писах по скайпа че го харесвам ,пратих му снимка и той предложи да се запознаем.Аз не се съгласих,защото той има няколко гаджета.Оттогава не мога да го забравя и мисля ,че вече сам влюбена в него .През цялото време е в ума ми и постоянно мисля за него.Моля да ми дадете съвет.[/u][/b]

BlueFace
02-20-2010, 16:56
Хахахаха :lol:

Момиче спокойно,не си влюбена.Та вие дори не се познавате ;)
Мисля ,че в момента си на принципа "забраненият плод е най-сладък".Понеже не можеш да го имаш си мислиш за него постоянно и т.н. ;) Ако тръгнете нещата ще са коренно различни :)
Моят съвет е да си потърсиш някое друго момче ;)

Едит: Чак сега видях ,че си набор 96.Наистина още си прекалено малка и сигурно още много пъти ще си "влюбена" докато се осъзнаеш ,но такъв е пътя :) 8-)

П.П. Ориентирай се към момчета на твоята възраст или 1 година по-големи ;)

xXTOXiCXx
02-20-2010, 16:56
Още си дете... живей си живота и не се занимавай с него! Не си заслужава.Ще си намериш някой друг! И плюс това след година-две ще си се смееш на акъла! Като има няколко защо да си една от тях,след като за някой може да си единствена!? : )

ivcheto0o
02-20-2010, 17:01
:lol: :lol: влюбена а дори не се познавате.Привле4ена си от него,от външността му....
И от къде разбра 4е има няколко гаджета :lol:
На колко години си ? А тои ?

gLypChenCee
02-20-2010, 17:05
Skype Love and Филми power .. < 33

Nich
02-20-2010, 17:11
Като има няколко защо да си една от тях,след като за някой може да си единствена!? : )

+1

gLypChenCee
02-20-2010, 17:14
:lol: :lol: влюбена а дори не се познавате.Привле4ена си от него,от външността му....
И от къде разбра 4е има няколко гаджета :lol:
На колко години си ? А тои ? не знам .. ама тя е 96.. :lol: :shock: :razz:

justonegirlwithonehope
02-20-2010, 17:20
Как ще си влюбена при положение, че не се познавате лично и до колкото разбрах той не знае точно коя си.Мисля, че това е невъзможно.Верно хора и хора на тоя свят и всичко е възможно, ама чак да се влюбиш без да познаваш някого.Според мен просто си привлечена от въпросния плейбой, но нищо повече.Обич е доста силна дума. :)

soul1199
02-20-2010, 18:34
:lol: :lol: :lol: :lol: яко си във филма :( :lol: :lol: :lol:

Emilen
02-20-2010, 18:49
Да, да! Колкото и чудно да звучи, има един такъв момент, отнасящ се за пубертета. Това е склонност да се създават идоли от непознати хора. Най-често обекти на такова идеализиране стават известни личности-музиканти, футболисти, състезатели... Но, както се вижда-и не само те.

MaLkaTa_LaDy
02-20-2010, 19:49
Да, да! Колкото и чудно да звучи, има един такъв момент, отнасящ се за пубертета. Това е склонност да се създават идоли от непознати хора. Най-често обекти на такова идеализиране стават известни личности-музиканти, футболисти, състезатели... Но, както се вижда-и не само те.
Евала! Не знам момиче ли си, момче ли си, но евала!
По темата - колкото и безмислено да ти звучи на този етап, защото си прекалено малка да го осъзнаеш [и не го казвам с лошо чувство, и аз съм била такава], можеш да се самонакараш да спреш да го харесваш. Убедена съм, че няма смисъл да се тормозиш с него. Той има много гаджета, ти не искаш да си една от всички, нали? Искаш да си единствената. Забрави за него. Иди в училище при него, напсувай го както ти дойде на душата и после си кажи край, той беше дотук.

Zaritu
02-20-2010, 20:00
насочи си мислите към друг обект .. още повече че на твоята възраст това мн лесно може да се постигне :-P

alesha96
02-20-2010, 20:08
:( :( :( 6te se opitam az i varhu drugi obekti si naso4ih vnimanieto no toi stoi na pavo mqsto i mai nikoi ne moje da go zamesti :( :?

xXTOXiCXx
02-20-2010, 20:12
:( :( :( 6te se opitam az i varhu drugi obekti si naso4ih vnimanieto no toi stoi na pavo mqsto i mai nikoi ne moje da go zamesti :( :? :lol: :lol: :lol:

PROVOCATIVE
02-20-2010, 20:15
Skype Love and Филми power .. < 33 :razz:

alesha96
02-20-2010, 20:16
az dokolkoto se poznavam pone nqma na4in da go zabravq za6toto parvo po4ti vseki den se vijdame na ulicata tai kato jiveem blizo,i na daskalo razbira se taka 4e nqma da e nikak lesno :? :? :(

babybyme
02-20-2010, 21:18
Но ще се справиш. Споко.
И на мен ми се е случвало много пъти да си мисля за някого, че не мога да го забравя или нещо подобно... ще мине време, ще видиш. Всеки трябва да мине сам през своя ад, че с чужди съвети не се получава лесно. И все пак - един от мен: просто се остави по течението и си кажи, че не си заслужава да се мъчиш за някого, на когото не му пука за теб. Щом има няколко приятелки едновременно, замисли се що за човек е и дали си заслужава цялата тази еуфория от твоя страна.

petetto
02-21-2010, 08:42
Еми какво да кажа и аз някога съм била така,обаче сега вече проглеждам на нещата откъм истинската им старана.Живей си живота докато е още време това е моят съвет :) :) :)

Shimo
02-21-2010, 08:48
Напълно е възможно да си истински влюбен на каквато и да си възраст, дори без да познаваш човека в който си влюбен. Някой го наричат любов от пръв поглед. :) Изпитал съм го веднъж като бях пишлеме и от тогава не съм го чувствал...

SoStarstruck
02-21-2010, 15:04
http://s56.radikal.ru/i152/1002/ae/3faca63cd32c.jpg