View Full Version : Верно ли е че се отслабва при редовен секс ? :P
много ми е интересно ,верен ли е този мит че от редовния секс се отслабва ? споделете 8-)
От опит мога да ти кажа ДА и то и за 2-та пола ;) А за момичетата дори знам че е един от най добрите начини защото не се отразява на бюста.Ама тука говорим за яко лашкане при мен беше поне 3 пъти всеки ден и направо си бях замязал на скелет а ядях като свиня :D
да ама тряба много да та клатат
playboyche
02-20-2010, 20:36
Трябва наистина яко лашкане ... и то продължително време и тогава просто може да свалиш до 2 килца за около 40 мин ЯКООО лашкане без спирка НОН СТОП
ThedramaQueen
02-20-2010, 20:51
"верен ли е този мит?" :lol: :lol:
да, доказано е. Но чак два килотрама за 40 минути... :?
playboyche
02-20-2010, 20:56
еее говоря за яко лашкане .,... зависи де и от човека може малко да съм преовеличил но не е непостижимо
vaseto0o
02-20-2010, 20:58
еее говоря за яко лашкане .,... зависи де и от човека може малко да съм преовеличил но не е непостижимо
Е може, професионалните боксьорите свалят по 3-4кг на тренировка само че това е само вода :D Иначе като гориш калорий има ефекта на бягане
клатиш се 24/7 ии фитнеса пасти да яде :oops:
клатиш се 24/7 ии фитнеса пасти да яде :oops:
Не е точно така, ако говорим за кардио т.е. сваляне на кг съм съгласен, но нищо повече :)
krem4et0
02-20-2010, 22:03
Дори и да съм пасивна, свърша ли се нахвърлям върху храната неистово. Да не говорим ако съм активна. Веднага ми трябва я шоколад, я вафла.
HotSexyDoll
02-21-2010, 10:00
не е мит а истина :D
koteto6840
02-21-2010, 20:28
да категорично по този начин ти се стяга дупето :)
vaseto0o
02-21-2010, 20:34
да категорично по този начин ти се стяга дупето :)
И отпускат аналните мускули :D
много ми е интересно ,верен ли е този мит че от редовния секс се отслабва ? споделете 8-)
Щом се измаряш и потиш значи сваляш килца ;)
krem4et0
02-21-2010, 21:16
Не и ако после се натъпчеш.
ubuntureload
02-22-2010, 12:39
ОТ едно изчукване се изгарят около 128килокалории което е малко, се едно 20-30 минути ходене пеша с нормално темпо ...
За отслабването си трябва здраво и моШно чукане ....
BiGBaDWolF
02-22-2010, 14:36
Ако много се потиш.. Или ако не спирате за да се наядете :D
DevilWish
02-22-2010, 15:28
Според мен пък не.Имала съм много редовен секс, но не съм отслабвала ;)
Спермата предпазвала от бръчки
:grin: :grin: Счупих се от смях,браво
Вярно е това за отслабването,но трябва наистина секс,а не просто любов с много целувки.......,а иначе това за голямо дупе от аналния съм го чувал и наблюдавал от мои познати,самият кокъл в ханша ти се разширява
Wikzinka
02-22-2010, 18:23
да , отслабва се .... мога да го кажа от личен опит :)
Everytime
02-22-2010, 20:20
Та това си е вид спорт е хора 8) :)
krem4et0
02-23-2010, 07:45
Вярно е това за отслабването,но трябва наистина секс,а не просто любов с много целувки.......,а иначе това за голямо дупе от аналния съм го чувал и наблюдавал от мои познати,самият кокъл в ханша ти се разширява
Всъщност в повечето кремове против бръчки, стрии и прочие се използват съединения, подобни на сперма или плацента. В най-добрите такива - сперма и плацента. Само, че не човешка, защото е много скъпа.
BigFakeSmile
02-23-2010, 08:28
ах, категорично да
Всъщност в повечето кремове против бръчки, стрии и прочие се използват съединения, подобни на сперма или плацента. В най-добрите такива - сперма и плацента. Само, че не човешка, защото е много скъпа.
Да де,аз не й се присмивам,просто,като го видях и ми стана смешно...
neshtonovo
02-23-2010, 17:49
Да отслабнеш едва ли ,но е добър вариант да поддържаш фигурата си , пък и оргазмът се отразява като цяло на организма ти .
като гледам явно се отслабва умствено :razz: . Като всяко упражнение ( секса е такова) се горят калории , ефекта е нулев ако се натъпчеш след това защото си се бил уморил. Бъди активен, а не пасивен и пий повече вода. Ползвай същия режим на хранене както като ходиш на зала , просто се упражнявай с любимия в леглото
xXxAngerfisTxXx
02-23-2010, 18:20
като гледам явно се отслабва умствено :razz: . Като всяко упражнение ( секса е такова) се горят калории , ефекта е нулев ако се натъпчеш след това защото си се бил уморил. Бъди активен, а не пасивен и пий повече вода. Ползвай същия режим на хранене както като ходиш на зала , просто се упражнявай с любимия в леглото
+1 :)
Разбирасе, че може да отслабне човек при редовен секс, да сте чували, че един качествен секс приблизително 20 мин. се равнява на 6 километра пробягано разтояние на спринт ? Е вече го чувате :D
м даа .. така е :-P :-P аз съм примееееееер ;д :lol: :lol:
това ще е оправданието като свършваме по лицата ви :D
kremen4eto
02-24-2010, 20:44
Вярно е ама трябва да си е здрав секс. Не некви любовни романтични работи, ми чукане - често и качествено. Аз правя същия този редовен секс от 10 месеца, в комбинация с по-здравословно хранене и никакви шоколади (смятам, че е вярно, че сексът е заместител на шоколада) и смея да кажа, че съм отслабнала доста :)
Дори и да съм пасивна, свърша ли се нахвърлям върху храната неистово. Да не говорим ако съм активна. Веднага ми трябва я шоколад, я вафла.
с тая уста щом можеш и да ядеш после, значи нищо не си свършила :razz:
Ухахаахахахахаха не знам вече тая модка ще драсне ли мнение в този раздел ухахаахахахахаха!!!!!
ilenceto92
03-07-2010, 15:18
Кирилицата е задължителна!
kalpazanka
nikity9926
03-07-2010, 17:37
Да, според мен, щото имаше един път... преди около 3 месеца всеки ден се ч*ках по няколко пъти на ден и после аз и гаджето с което ходех бяхме отслабнали... 8-) Та после секс - никъв докато не дигнехме 4 килца 8-)
YouAteMyHeart
03-07-2010, 18:09
Секс и ябълки.Ако не става,спираш ябълките!!!
ilenceto92
03-09-2010, 17:42
пробвай и ще разбереш....... :-P
Половин час секс изгаря около 200 калории :) Ако си активен/активна - още повече. Пък и различните пози тренират различни групи мускули .. мисионерска - може да са горни коремни, може да са бицепси, при ездачка, момичето стяга дупе и оформя корем, а момчето - долни коремни.. за другите пози не съм запознат коя какво тренира :D Приятен фитнес в леглото на вс 8)
krem4et0
03-10-2010, 07:45
:D
Шефе, недей така, бе. Щом е за ядене нямам спирка :D
Не, сериозно. Само аз ли огладнявам след оргазъм? И то сладко задължително!
Тази зима правих много секс в сравнение с предните и напълнях само 2-3 кг. Миналата качих 8. Може и от това да е знам ли?
Е чак да се отслабва...по-скоро се стягат мускулите, особено на баджаките :Р
Callisto
03-21-2010, 21:53
Още една причина да обичам секса. Любимата ми поза е ездачката и обичам да съм активна. Позата осигурява дълбоко проникване, супер усещане, контакт очи в очи, гаджето ми може да гали гърдите ми и да стимулира клитора ми...позата е просто супер! Определено забелявам промяна в тялото си. Аз съм си слабичка...преди бях 44кг, но имах малко целулит и не ми харесваше, а сега съм 40кг и определено дупето му е много по стегнато и много се радвам на формата на 2те бузки. :)
BigFakeSmile
03-22-2010, 12:05
100% истина
Според мен е верен ама само за тоя, който вършиработата. с приятеля ми правим редовно секс и несъм мръднала и с грам( обичам да съм отдолу а там е доста мързеливо :D ) . По едно приятеля ми беше станал много слаб ама сега си навакса. Абе като цяло зависи :)