Влез

View Full Version : Вече наистина не знам какво да правя.

krisi_kote
02-20-2010, 20:39
Здравейте, тийнове. :-)

Проблемът ми (ако може да се нарече точно проблем оО) може да ви се стори често срещан и сигурно сега си мислите 'ето, поредната тъпа кифла, която си няма и на идея какво е истински проблем' .. Както и да е. Вече започвам да се отчайвам. Преди 7 месеца започнах връзка с едно момче, с което съм и до този момент. Нещата вървяха гладко, но в последно време много започнахме да се караме. И то за някакви напълно големи простотии. Абсолютно всеки път си казвах, че няма аз да му се обадя първа, но абсолютно винаги го правех. Не мога да кажа, че го обичам или нещо такова. Да, хубаво ми е с него, имам чувства, но за любов не може да се говори. Както и да е ... Преди известно време ми се случи гадна случка и за малко не ме изнасилиха. Слава Богу се разминах, но нашите започнаха да ме държат повече вкъщи и да не пускат много, много да излизам. Това, честно казано, не е чак такъв проблем за мен, защото и самата мен ме е страх да излизам все още. Но явно това се оказва проблем за приятеля ми. Бяхме се оговорили във вторник да излезем, но баща ми не ме пусна и той естествено се разсърди. Същата вечер му звъннах няколко пъти, но той все затваряше телефона. На другия ден на училище не дойде при мен в междучасията, а като се видехме по коридорите ме подминаваше като пътен знак. Слетобяд отново му звъннах и той пак затвори. Звъннах още един път и той вдигна. Единствените думи, които чух от него, бяха 'За кво ми звъниш толкова много? Не се опитвай да говориш с мен, защото аз не го искам.' оО От тогава не съм му звъняла, не съм го търсела, не съм му писала. Започвам да полудявам. Решила съм този път да не го потърся първа, искам да разбера дали въобще държи на мен след толкова време. Преди малко видях, че имам 2 неприети разговора, но бяха от някакъв чужд номер. Мисля, че може да е бил той, но не смея да му се обадя.
Какво мислите? Всичко свърши вече, нали ... Няма смисъл да се опитвам да оправям нещата ...

SugarSmile
02-20-2010, 20:48
Еми виж сега..
Той трябва да е много зле, за да ти се разсърди при това положение.Преживяла си нещо стресиращо и от него се очаква да те разбере и да ти помогне по някакъв начин. Това,че не ти вдига и че се държи така показва колко му пука за теб наистина .Така че,след като не го обичаш и не изпитваш някакви силни чувства те съветвам да не се занимаваш с него... ;)

onestar
02-20-2010, 20:49
Ако държеше на теб нямаше да те остави в такъв момент, нито да се сърди за подобни глупости.

Казал ти е, че не иска да говори с теб - това мисля, че е достатъчно, за да спреш да го търсиш.
За сега... чакай.

Take_That
02-20-2010, 21:52
Мисля, че той трябва да прояви малко разбиране, все пак това, което ти се е случило не е нещо, което се подминава с лека ръка. Ти говорила ли си с него относно това защо не излизаш?
Колкото до това дали да го потърсиш - остави го, да видим какво ще направи той :)
П.С - ако държеше на теб едва ли щеше да се сърди като малко дете и да не те подкрепя в такъв момент :)

ScionOfStorm
02-20-2010, 21:57
Добре бе, какви са тея постоянни мъже-путки бе?

Да се цупиш на човека до теб след такъв емоционален шок в неговия живот е най-костенурченото и дебилно нещо, което можеш да направиш. Може да прозвучи тъпо, ама се съмнявам дали това момче е подходящо за теб ако в сериозни моменти те оставя да увисваш и те товари със самия себе си, вместо да помогне.

balu4ka
02-20-2010, 22:00
Мисля, че той трябва да прояви малко разбиране, все пак това, което ти се е случило не е нещо, което се подминава с лека ръка. Ти говорила ли си с него относно това защо не излизаш?
Колкото до това дали да го потърсиш - остави го, да видим какво ще направи той :)
П.С - ако държеше на теб едва ли щеше да се сърди като малко дете и да не те подкрепя в такъв момент :)

+

fc
02-20-2010, 22:39
Цялата работа е такава: Ти едно, че си стресирана от случката, а пък той се е надявал ти да отидеш при него, а не да не се виждате заради това! Ти не си му показала с действия, че го искаш и че може той да ти е закрилата.Станало му е много кофти, защото се чувства предаден...

darkPaladin
02-20-2010, 23:00
загубена кауза

ако се здобрите колко време си даваш с него?

anonimchetou
02-21-2010, 07:07
подкрепям горните мнения.. Да ти се разсърди за такава глупост.. много е повърхностен.

mrtn
02-21-2010, 07:14
Под ножа, не го търси вече..
Ще намериш някой, който ще те уважава и не се сърди, за такова нещо..
Бах и малоумника..

FromAutumToAshes
02-21-2010, 07:23
Приятелят ти е идиот..

Bellatrix
02-21-2010, 07:26
Цялата работа е такава: Ти едно, че си стресирана от случката, а пък той се е надявал ти да отидеш при него, а не да не се виждате заради това! Ти не си му показала с действия, че го искаш и че може той да ти е закрилата.Станало му е много кофти, защото се чувства предаден...
Ама нея баща и не я е пуснал. И е прав човека. И аз щях да се чувствам разтревожена и щях да удвоя закрилата си, ако нещо такова се беше случило на дъщеря ми.
Оня простак няма право да иска от нея да зарязва родителите си и да бяга, за да не би той да се чувства недооценен. И то точно след такова преживяване.
Впрочем: ако беше толкова загрижен и искаше да я пази, нямаше да иска ТЯ да ходи при него, а щеше той да иде при нея.

Molzinka
02-21-2010, 07:52
Ако държеше на теб нямаше да те остави в такъв момент, нито да се сърди за подобни глупости.
\:D/ Това, че ти се сърди или не ти говори означава, че въобще не държи на теб :? Така че го оставяй по добре :wink:

soul1199
02-21-2010, 08:24
Еми виж сега..
Той трябва да е много зле, за да ти се разсърди при това положение.Преживяла си нещо стресиращо и от него се очаква да те разбере и да ти помогне по някакъв начин. Това,че не ти вдига и че се държи така показва колко му пука за теб наистина .Така че,след като не го обичаш и не изпитваш някакви силни чувства те съветвам да не се занимаваш с него... ;)еми и аз така мисля

Cybershot
02-21-2010, 08:57
Той вече няма интерес ...

PROVOCATIVE
02-21-2010, 09:29
Добре бе, какви са тея постоянни мъже-п**** бе?

Да се цупиш на човека до теб след такъв емоционален шок в неговия живот е най-костенурченото и дебилно нещо, което можеш да направиш. Може да прозвучи тъпо, ама се съмнявам дали това момче е подходящо за теб ако в сериозни моменти те оставя да увисваш и те товари със самия себе си, вместо да помогне.

Правилно. 1вото което е, ти нямаш никаква вина за отношението му към теб, т.е. той ти се сърди за глупост. За връзка,която продължава 7 месеца, такова отношение от негова страна е просто Н Е Д О П У С Т И М О. Начинът,по който се държи в такъв труден за теб момент показва,че едва ли не, не му пука за теб!
Според мен изчакай да видиш дали ще ти се обади..ако не го направи, го остави! Заслужаваш по-добър и грижовен човек до себе си. :-)

Slave4You
02-21-2010, 09:33
Еми виж сега..
Той трябва да е много зле, за да ти се разсърди при това положение.Преживяла си нещо стресиращо и от него се очаква да те разбере и да ти помогне по някакъв начин. Това,че не ти вдига и че се държи така показва колко му пука за теб наистина .Така че,след като не го обичаш и не изпитваш някакви силни чувства те съветвам да не се занимаваш с него... ;)
Точно същото си мислех да напиша;)

Sofff
02-21-2010, 09:37
Остави го той да те потърси и ако това стане му обясни как стоят нещата .. защо не те пускат много да излизаш и дано те разбере ...

ro6lio
02-21-2010, 09:47
Сега извинявам се предварително ама тоя е пълен "заГ*беняк"кво се заниаваш с такъв надут човек?Това преживяване е твърде голяма и неоспорима по никакви пречини случка ,с която той трябва да се съобразява! Това показва че хич не му пука за теб... С всичко това, което прочетох явно не сте имали по интимен момент и явно това е само неговата цел ! (помисли малко над това) Отностно това ,че не го обичаш..не ти вярвам ..защо? Ами едно момиче което постоянно го(момчето)търси ,мисли за него и все търси начин да го намери значи чуства нещо повече!А това че се прави на недостъпен все повече засилва интереса ти към него..и той го знае затова го прави...Моят съвет към теб (като момче) вземи се в ръце и потарси някой, който ще те обича и уважава както подобава :)

peshost
02-21-2010, 11:06
Явно не ти си кифла, ами той е идиот. Неподходящ човек си намерила.

skateprinces19
02-21-2010, 15:57
Това и приятел не може да се нарече .. Как мразя такива смотани нещастници :-x Мислят само са собствения си хуй и от там натам нищо не ги интересува .. Мацка, не му се ядосвай, на такова животно въобще не му се коси, давай напред, опитай се да преудолееш случилото се, а колкото до него - това говедо въобще не държи на теб, а го вълнува единствено това да не остане сам като 90% от "мъжете" .. :-) :-)