View Full Version : Нежно докосване м/у краката?
На колко години, позволихте за парви път да ви галят м/у краката, какво изпитахте и позволявате ли на приятеля ви да ви пипа на обществени места, примерно дискотека?
На колко години, позволихте за парви път да ви галят м/у краката, какво изпитахте и позволявате ли на приятеля ви да ви пипа на обществени места, примерно дискотека?
Защо пък питаш само момичетата :-D и момичетата пипат момчетата м/у краката ;) аз на 16 изпитах хубаво усещане и не не позволявам на обществени места :-D
ReachlessGirl
02-21-2010, 08:22
На колко години, позволихте за парви път да ви галят м/у краката..
Може би да е било преди 1-2 години .. :-o
какво изпитахте ..
ъъм .. удоволствие?! :lol:
и позволявате ли на приятеля ви да ви пипа на обществени места, примерно дискотека?
НЕ ..
HotSexyDoll
02-21-2010, 08:25
в дискотеката не позволявам но ако съм сигорна че никой няма да ни види ще му дам да си вкара и ръката в мен :D :D
DevilWish
02-21-2010, 09:17
Не знам на колко.Иначе обожавам на обществени места, защото тръпката е неуписуема.И желанието да стане нещо повече, а да не може. . :) Харесва ми.Пример - един път в чисто празен автобус седяхме точно зад шофьора и той няма как да види, защото ни дели едно такова като стена. . Много ми беше трудна да мълча, но . . :)
monituuu
02-21-2010, 10:02
Не помня на колко , но много си ми харесва :lol: И на обществени места ми харесва , тръпката прави удоволствието още по - хубаво. :oops:
Не знам на колко.Иначе обожавам на обществени места, защото тръпката е неуписуема.И желанието да стане нещо повече, а да не може. . :) Харесва ми.Пример - един път в чисто празен автобус седяхме точно зад шофьора и той няма как да види, защото ни дели едно такова като стена. . Много ми беше трудна да мълча, но . . :)
страхотно е :grin: иначе някъде на около 15 ... но само това нищо повече
Biskfitka
02-21-2010, 13:09
На 15-хубаво беше иии на обществени места мноого рядко се случва :D
Assshley
02-21-2010, 13:40
Не помня на колко , но много си ми харесва :lol: И на обществени места ми харесва , тръпката прави удоволствието още по - хубаво. :oops:
Untitled
02-21-2010, 13:47
cveteto64
02-21-2010, 15:34
+1 Иначе мисля, че бях на около 15-16..
Нали живеем за удоволствието.....трябва да се опита от всичко,тръпката си е тръпка
perli4kaa
02-21-2010, 16:00
Бе ебеш ли маа му когато беше но е стабилна история 8) Пък за обществените места ако иска и свирка може да ми направи хич не ми дреми който има нещо напротив да дойде да каже бих го изслушал и след това най любезно ще го пратя да си ебе майката ;)
наа 14 и на обществени места не давам ..
DollDaggaBuzzBuzz
02-21-2010, 21:41
Именно,позволявам му като и аз не му оставам длъжна :D ! Иначе някъде на 13-14 :-o
djipsito
02-22-2010, 00:10
Именно,позволявам му като и аз не му оставам длъжна :D ! Иначе някъде на 13-14 :-o
И аз така, само че за първи път.. на 17
На колко години, позволихте за парви път да ви галят м/у краката - 15
какво изпитахте - кефф :D
позволявате ли на приятеля ви да ви пипа на обществени места, примерно дискотека? - даа :-D
има вече такава тема !! ;)
ми 7 клас ха
иначе да пипа,нямам нищо против:D
BiGBaDWolF
02-22-2010, 16:20
Има 100 такива теми ..
PROVOCATIVE
02-22-2010, 18:59
Бе ебеш ли маа му когато беше но е стабилна история 8) Пък за обществените места ако иска и свирка може да ми направи хич не ми дреми който има нещо напротив да дойде да каже бих го изслушал и след това най любезно ще го пратя да си е** майката ;)
:razz: :razz: :razz:
NeverTheSame
02-22-2010, 19:08
точна възраст не помня..опредлено ми е било хубаво xD
а относно публичните места-позволявам,но не винаги :d
най ми харесва сама и то на страани места като училище :oops:
Къде в училището, по време на час или в тоалетните!
най ми харесва сама и то на страани места като училище :oops:
Къде в училището, по време на час или в тоалетните!
Ех,да бях имал и аз такива съученичка,които се шпакловат в час.. :-D .....пък,може и да съм имал,ама не съм разбрал :( damn !!!
Everytime
02-22-2010, 20:14
там като пипа се чувствам като бог 8) 8)
SoStarstruck
02-22-2010, 21:09
На 14 бях,хах .. И доста се наежих,защото оня идиот още на първата среща нахалства и .. BACK OFF! :lol: :lol:
А иначе сега позволявам на момчетата,с които се занимавам,но не на всички обществени места. Примерно в дискотека може,ама иначе не знам .. :?
YouDontKnowMe
02-22-2010, 21:58
1. 14.
2. Не , тръгне ли да го прави - на майтап го плесвам. Тези неща са нещо интимно, не са за навсякъде.
MakeMeLaugh
02-22-2010, 22:01
Тва пък е супер тъпо да си мъж под чехул :?
YouDontKnowMe
02-22-2010, 22:16
Тва пък е супер тъпо да си мъж под чехул :?
Наистина , не искам да те засегна , но ще използвам твоя израз.
Според мен е "супер тъпо" да се нарицават хората с глупави определения и да се съди за тях само по един-два коментара.
Написала съм "на майтап го плесвам".
Остави ме без думи след този коментар, наистина, не очаквах да го чуя от разумен човек, като теб.
По темата : на обществените места (дискотеки, училище, кафета ,музеи , кина , магазини) има далеч по-интересни неща за правене. Опипването и секса- някой друг път.
BigFakeSmile
02-23-2010, 08:31
на 14 бях, но у тях, не по дискотеки...
Като се замисля имам някакъв спомен от детската градина още, но не го броя. На 13-14 бях, когато вече съм осъзнавала, какво става. Приятно е чувството и потрепвам всеки път и до днес.
Това е любимата ми част! Да показвам на обществени места, колко силно искам приятеля си. Пък, ако мога и да го сграбча и да се започваме...ах, леле, но често не се стига до там :( Обичам и обратното, той да ме пипа тук и там. Тръпката е адски вълнуваща, но естествено се съобразяваме и с обстановката;)
xXxSmilexXx
02-27-2010, 22:43
Бях на 13
Хареса ми
Бяхме у тях :))
StepUpFenka
03-02-2010, 22:55
на 6 :D :razz: :grin: шегичка , еми са съм на почти 14 еми преди няколко месеца ... ддз на 13 ще да съм била :D :grin: :-P :razz: :oops:
TheOneAndOnly
03-09-2010, 12:03
На 16 бях
Wikzinka
03-09-2010, 13:49
на 13-14 бях .... не помня точно :) Нямам нищо против да ме пипа на обществени места , даже ми действа възбуждащо :oops:
На 16.
Мии много хубаво ми стана :D
Ако съм поне наполувина сигурна че няма да ни видят му давам :P
VampirePrincess93
03-09-2010, 15:39
на колко не помня но си беше яко
а за обществените места там най обичам а пък и да искам да го спра немога като се заинати да си пъхне ръката :D :D
nikity9926
03-09-2010, 17:20
На 14 и беше готино :)
XTREMEFREERIDE
03-09-2010, 19:03
Хмм. Незнам точно на колко. Изпитах удоволствие, както нормалните хора изпитват. : D
Не му давам много много на обществени места, иначе, когато му дам е някакво .. адското. : D
На 15 :)
В началото се чувствах странно, но после се отпуснах и ми стана хубаво.
В дискотека не бих му позолила, но някъде където няма много хора.. защо не 8)
Callisto
03-09-2010, 20:25
Не се сещам точно на колко години бях дали на 13/14 или 15. Помня само за сегашното ми гадже, понеже само той ме интересува в момента. :D Бях на 16 като тръгнахме. Адски много си паднахме един с друг. Абсолютно еднакви сме...да не казвам, че рожденните ни дни ги дели 1 ден. Още на първият ден тръгнахме...даже секс имаше...., но рано сутринта....това май се брои за 2ри ден. :D
Често ме гали м/у краката. Един път даже седнахме на стълбите на един магазин близо до спирката на автобуса с ръце в чуждите панталони. :D Гледахме хората как минават пред нас и се наслаждавахме на удоволствието от другия. :)
na 16 ;) иначе навън е яко :Д стига да се прави внимателно...4е да не види никой ;д :D
Nikkynce
03-10-2010, 10:27
Нааа 13 или 14 години бях... :-D Не помня точно момента и човека, но трябва да е било яко, защото не помня да са ме докосвали между краката и да не ми е харесвало. :grin:
mOBSCENE
03-10-2010, 15:54
миналата година :lol:
Много го обичам погалването. Изтръпваш един вид.
Reaper93
03-10-2010, 16:30
Божее мечтая някое момиче да ме пипа така.. :oops:
+1
животтт