View Full Version : И тая любов ръжда не хваща :(
mechtaq_za_teb
02-22-2010, 12:20
Сигурно 50% от съфорумците знаят моята история.. но аз н е мисля да навлизам в подробности. С него имахме връзка година и месец-два(не знам точно колко). Като в последните месеци от връзката ни... той охладня, почна да се държи грубо, гадно.. понякога дори отвратително. Имаше моменти, в които съжаляваше и го доказваше, но сякаш в него има вече ново Аз. Все още ми е трудно да приема, че нещата се развиха по този начин... че изобщо стоя и губя време в писане за него... въпреки ясния отговор, че трябва да гледам напред. Ами винаги когато тръгна да гледам н апред, той ме потърсва... А на мен ми трябва страшно малко, за да се върна назад. Може би.. ако мине повечко време без да ме търси, бих имала волята и ясното съзнаение да си кажа Не, край, дотук.
Сега той пожела да не се търсим известно време( не че го казва за пръв път), за да види дали му пука.. дали не. Просто знам, че така трябва, че даже не трябва да се занимаваме повече един с друг, просто ми се иска да знам, че няма да ме забрави толкова лесно... макар че се съмнявам. :? Пък и не знам колко време вече трябва да мине, за да спра да си вкарвам филми... и да осъзная за себе си, че не си струва мисленето?
И аз съм горе-долу в същото положение.. :( Той скъса с мен, а аз така и не разбрах защо.. Просто започна да се държи по-хладно с мен,престана да ме търси, а аз го обичах страшно много :( Мина вече 1 седмица аз се опитвам да не мисля за него, да се занимавам с някакви други неща макар, че всичко ми напомня за него и ми е много трудно - въпреки всичко има една малко част от мен,която тайничко се надява той да ме потърси ама едва ли ще стане.. Незнам просто какво да ти кажа .. ;(
понякога това са то момчетата-гадни същества!Може поне като те е оставил да спре да те търси,за да можеш да го забравиш нооо.Не знам едва ли съм човекът който може да ти даде съвет,но според мен наистина недей да му обръщаш внимание...знам ,че ще ти бъде трудно но това е животът.Но знай че колелото се върти и някога и него ще го боли токлкова колкото теб сега те боли...надявам се поне малко да ти помогнах! :-)
Bellatrix
02-22-2010, 14:54
По-добре се откажи... тия надежди винаги се оказват голяма грешка и загуба на време. Ако ти е успокоение - не си единствената зарязана и забравена почти веднага. Мен бившия ме замени точно за 2 дена. И не вярвам да се сеща за мен изобщо. Боли, трудно е, понякога всяко второ нещо ти напомня на него, но по един или друг начин човек се лекува. Мечтай за някой друг, намирай си занимания, не му вдигай като те потърси. Лека полека ще започнеш да се чувстваш по-добре.
bratignat
02-22-2010, 15:02
Зарежи....ако трябва излизай по заведения и се наливай с алкохол, но не си губи времето за този.
justonegirlwithonehope
02-22-2010, 15:52
Зарежи....ако трябва излизай по заведения и се наливай с алкохол, но не си губи времето за този.
И какво ще спечели ако се налива с алкохол както се изрази ти ? Заслужава ли си заради едно момче, незнаещо какво иска момичето да съсипе месеци от живота си ? :? Наистина е по-добре да продължиш напред.Разбира се, че когато си обичал силно не можеш да забравиш просто ей така, но положи някакво старание.Аз всяка сутрин се будя с усмивка и с мисълта, че не ме е*е за нищо, преди да заспя отново си лягам с тази мисъл и колкото и налудничево да звучи действа.Просто не му обръщай внимание и си втълпи, че той вече е минало за теб, а настоящето ти е пред теб, а в него няма място за него.Продължи напред, не гледай никога назад (: :P[/b]
PROVOCATIVE
02-22-2010, 16:53
Това с алкохола е последното нещо,което момиче в неиното положение трябва да прави... :lol:
Наистина,през главата да не ти минава такова нещо!
DevilWish
02-22-2010, 17:01
Смятам, че най-доброто ,което можеш да направиш е, да му звъннеш и да му кажеш, знаеш ли не знам дали си готов с решението, но аз осъзнах, че на мен самата не ми пука ;)
mechtaq_za_teb
02-22-2010, 17:29
Смятам, че най-доброто ,което можеш да направиш е, да му звъннеш и да му кажеш, знаеш ли не знам дали си готов с решението, но аз осъзнах, че на мен самата не ми пука ;) какво решение... неговото решение ми е ясно. според мен той н яма какво да решава.. доскоро мислех, че наистина му липсвам понякога. вече прдпочитам да мисля, че не му пука.. дори да не е така. не бих му се обадила :)
Take_That
02-22-2010, 17:46
Когато той те потърси този път ти бъди тази, която ще му каже: "Имам нужда от време, не ме търси засега!", щом смяташ, че така чувствата ти ще избледнеят :)
mechtaq_za_teb
02-22-2010, 17:52
Когато той те потърси този път ти бъди тази, която ще му каже: "Имам нужда от време, не ме търси засега!", щом смяташ, че така чувствата ти ще избледнеят :)Той няма да ме потърсо, което от една страна ме наранява... но от друга ми дава шанс да го забравя, понеже аз няма да го потърся също.
bratignat
02-22-2010, 19:36
Под наливане с алкохол имах предвид, да излиза и да се забавлява. Един много добър писател , Ремарк го е казал „Любовните страдания не могат да бъдат преодолени с философия; това е възможно само с помощта на друга жена.“ Същото важи и за вас жените. Пончкога ни се случва да хлътнем по човек който така се променя, че ние обичаме споменът за него и ни е трудно да се разделим. Щом не си прави труда да ти звъни дори, какво остава да се бори за вниманието ти.
Take_That
02-22-2010, 19:58
Когато той те потърси този път ти бъди тази, която ще му каже: "Имам нужда от време, не ме търси засега!", щом смяташ, че така чувствата ти ще избледнеят :)Той няма да ме потърсо, което от една страна ме наранява... но от друга ми дава шанс да го забравя, понеже аз няма да го потърся също.
Това, че няма да те потърси наистина е добре. Аз лично смятам, че колкото по-малко контактуваш с него, толкова по-добре ще е за теб и ще успееш да го забравиш. Единствено ти можеш да си помогнеш, трябва да имаш воля и желание да го забравиш и помни, че никой не може да ти го направи толкова лошо, колкото ти самата :) Успех и бъди силна :)
BlueParadise
02-22-2010, 20:43
Гледай само на шанса който ти дава през времето в което не те търси,а не да се чувстваш наранена...по-просто казано, ДА НЕ ТИ ПУКА ЗА НЕГО... щото най-вероятно на него не му пука за теб...ние сме такива .. непукисти..
Collapse8
02-22-2010, 20:54
Някакъв шанс да ми отбаннете ShtrudeL ?
skateprinces19
02-22-2010, 21:15
Смятам, че най-доброто ,което можеш да направиш е, да му звъннеш и да му кажеш, знаеш ли не знам дали си готов с решението, но аз осъзнах, че на мен самата не ми пука ;)
Подкрепям DevilWish напълно, обади му се и му кажи, че не ти пука, макар и да не е точно така, първоначално ще ти е тежичко, но после ще ти олекне сигурна съм .. И не си заслужава заради един такъв, който буквално не знае какво иска да се ядосваш и да си хабиш нервите ;) :-)