View Full Version : Към момичетата ... Дали се кефят на ...
Здравейте искам да попитам момичетата дали се кефят на скаейтари, пънкари, драскачи, бмх-сари, мазачи :D и сякви такива стилове без фешан чалга селяндрущина ако ме разбирате ... (не че имам нещо против чалгарите и ... :o ) :)
darkPaladin
02-22-2010, 13:21
Здравейте искам да попитам момичетата дали се кефят на скаейтари, пънкари, драскачи, бмх-сари, мазачи :D и сякви такива стилове без фешан чалга селяндрущина ако ме разбирате ... (не че имам нещо против чалгарите и ... :o ) :)
всеки има вкус
Collapse8
02-22-2010, 13:27
Ахм. Стига да не парадират много с това и да не са обсебени от това което харесват Оо
Mии не се кефя на такива-растафари,скейтъпри и всички тем подобни,кефят ме обикновени момчета,които се поддържат,не искам и да са некфи безъмно фешански селяни,нормални хора да са :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
RoseDawn
02-22-2010, 14:15
кефят ме :lol:
DevilWish
02-22-2010, 14:17
Koга ще ви стане ясно, че относно желания, искания и тн всяко момиче ,а и момче е индивидуално.
Абе братле бъди такъв какъвто си и вярвай ми ще се намерят тези които да те харесват.Стига сте били като безмозъчни зомбита дето трябва да копират един от друг за да се чувстват приети.Харесвай се такъв какъвто си не се живей живота си по мнението на другите какво харесват ;)
SmilezZz
02-22-2010, 14:30
Всеки с вкуса си..Един харесва това,друг това :? :?
kotenceto_bonbon
02-22-2010, 15:01
еми да, ама ме радват и обикновените момченца :D
Аз не гледам дали е скейтър,фешън или чалгар то си е до човека 8)
justonegirlwithonehope
02-22-2010, 15:56
Зависи, на някой момчета им отива да са скейтъри примерно, на други не.Ако момчето е сладко и се разбираме добре стила не е от чак такова значение, но лично аз най-много се кефя на футболистчета и момченца тип - МУТРИИ :oops:
mOBSCENE
02-22-2010, 15:59
кефят ме :lol:
Кефят се момичетата, но не на позьорчета като теб хаха Аз лично също се кефя. Компанията ми се състои от скейтъри, драскачи и така. Но съм на мнение, че истински такива вече почти няма. Истинските са 22+. Днешно време всички са позьори и се крият зад нарицателното "скейтър", а всъщност си нямат и на идея за какво става на въпрос (вероятно ти).
PROVOCATIVE
02-22-2010, 16:28
При всеки е различно...
valdesbg
02-22-2010, 16:34
Ти какви стилове изреди...
Да ти пикам на идеалите :D
Кажете още 10 пъти ,че при всеки е различно !
Човекът пита вас ИНДИВИДУАЛНО !
Аз лично се кефя ..
Violenza
02-22-2010, 16:51
Умирам си по МАЗАЧИ?!? :lol:
Кефят се момичетата, но не на позьорчета като теб хаха Аз лично също се кефя. Компанията ми се състои от скейтъри, драскачи и така. Но съм на мнение, че истински такива вече почти няма. Истинските са 22+. Днешно време всички са позьори и се крият зад нарицателното "скейтър", а всъщност си нямат и на идея за какво става на въпрос (вероятно ти).
:razz: :lol: :lol:
Аз лично се кефя ..
:)
абе да ти кажа зависи.... повечето такива момчета се правят на печени и си хващат момичета за които не им пука ей така само да имат с кво да се фукат пред приятелите си. момичетата (поне аз) си търсят момчета които да ги е грижа за тях не е толкова важно дали си някъф скейтър, рапър или най известното момче в училище..... аз така мисля :)
Koга ще ви стане ясно, че относно желания, искания и тн всяко момиче ,а и момче е индивидуално.
+ :)
LoveRetroMusic
02-23-2010, 16:26
Не?
BeezyJey
02-23-2010, 16:53
Аз лично се кефя ..
kindergarden
02-23-2010, 16:56
мдаа до 16-17 години им се кефят
BeezyJey
02-23-2010, 17:00
мдаа до 16-17 години им се кефят
:D :D :D
moneycomeme
02-23-2010, 17:20
Кефят ме неглижирани момчета!
antifashionshit
02-23-2010, 17:26
мене пък ме кефят загорелите
DarknessAngel
02-23-2010, 17:48
Не виждам защо не. Радват,да. :)
XTREMEFREERIDE
02-23-2010, 19:03
Мазачи вика. :lol:
Иначе,кефеха ме едно време,са вече не.
Тоест,сладки са,ама не са мой тип.
Ама има много момичета,на които им харесват
точно пък такива.
soul1199
02-23-2010, 19:25
кефя се на скейтърите :oops:
ThedramaQueen
02-23-2010, 19:42
даааа много ясно??!!!!
че то други момчета има ли? 8-)
Честно аз само такива харесвам. Може да е ограничено, обаче фйешъните и чалгарите въобще по никакъв начин не могат да ми грабнат окото. Просто с тях нямаме никакви допирни точки. Не че сред скейтърите и т.н. няма идиоти, напротив. Друг е въпросът, че имам изявена слабост към скейтъри точно. :grin:
golqmumnik
02-24-2010, 22:20
кефя се на скейтърите :oops:Ела да те изплющя по дупето с новия ми скейт,бейби 8)
ShtrudeL
02-24-2010, 22:27
Честно аз само такива харесвам. Може да е ограничено, обаче фйешъните и чалгарите въобще по никакъв начин не могат да ми грабнат окото. Просто с тях нямаме никакви допирни точки. Не че сред скейтърите и т.н. няма идиоти, напротив. Друг е въпросът, че имам изявена слабост към скейтъри точно. :grin:
...А ти каква си? Защо повечето определяте хората само като метъли,чалгари,хаусъри,ске търи,фешъни и т.н. Аз например не мога да си сложа който и да е от споменатите за етикет. Оо
BarbieWantsToBeMe
02-25-2010, 08:18
Аз лично се кефя, всъщност гаджето ми е скейтър :P 8)
DarkWitch
02-25-2010, 08:24
Въпроса ти е реторичен направо...
Разни хора,разни интереси т.е. има хора на които им харесват на други не
Аз имам няколко такива приятели и приятелки,готини хора са. Но ако говорим за връзка си падам по рокаджии :D Такив е моят стил,такава съм и аз,така че не виждам нищо странно.
Макар че любовта не пита стига да имаме общи допирни точки даден стил не би могъл да ме спре да съм с него,така че зависи
:)
скейтъри? - Не.
пънкари?- Да.
Драскачи? - Не.
бмх-ари? - Не.
Мазачи? - Не.
мхм .. други такива стилове. Ми сега има един стил, всеобщ такъв - позьори. Не им се кефя, вобще даже.
dimitar_ak
02-25-2010, 08:58
Кога ще се светнете, че харесването е на база индивидуални качества, а не на база численето към социална група.
Димитър, друго си е да кажеш, че гаджето ти е беемхиксар :)
darkPaladin
02-25-2010, 10:01
кефя се на скейтърите :oops:Ела да те изплющя по дупето с новия ми скейт,бейби 8)
после дупе да ти е яко като те набарам
soul1199
02-25-2010, 10:18
кефя се на скейтърите :oops:Ела да те изплющя по дупето с новия ми скейт,бейби 8)хах :-D
скейтъри? - Да
пънкари?- Не
Драскачи? - Да.
бмх-ари? - горе-д0лу
Мазачи? - Не.
perli4kaa
02-25-2010, 16:19
Mии не се кефя на такива-растафари,скейтъпри и всички тем подобни,кефят ме обикновени момчета,които се поддържат,не искам и да са некфи безъмно фешански селяни,нормални хора да са :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Alex4o0o
02-25-2010, 17:12
фешан чалга селяндурите the best :lol: :D
...А ти каква си? Защо повечето определяте хората само като метъли,чалгари,хаусъри,ске търи,фешъни и т.н. Аз например не мога да си сложа който и да е от споменатите за етикет. Оо
Аз съм като теб значи, нещо средно м/у всички, нямам точни граници. :)
Що не изреди спрелтаЧИ и злетаЧИ (твоите стилове).
SweetLuna7
04-13-2010, 12:40
По принцип зависи от човека, но ако тр да избирам... скейтъри :grin:
Тая темичка ми се вижда стара и обсъждана стотици пъти.
Ясно е ,че всеки си има вкусове.
Заключвам по мое усмотрение