View Full Version : 20 Стотинки спасяват живот!
BiGBaDWolF
02-22-2010, 14:32
Правите ли секс без презерватив? Ако ДА колко често.Колко от вас честно прочетоха Темата за Болестите Предавани по полов път? Колко често се иследвате за такива болести? НЕ БЪДЕТЕ ЕГОИСТИ 20 СТОТИНКИ СПАСЯВАТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ! (не намерих същата тема за това пуснах тази мисля че е важна и трябва да и се обърне внимание,ако има такава тема заключете моята! И без тъпи отговори моля :) )
И какъв живот спасяват?
Ако имам доверие в партноьра си няма проблеми
Ходил съм на излседвания 2-3 пъти и съм чист
Не купувам презервативи от 20 стотинки
BiGBaDWolF
02-22-2010, 14:43
И какъв живот спасяват?
Ако имам доверие в партноьра си няма проблеми
Ходил съм на излседвания 2-3 пъти и съм чист
Не купувам презервативи от 20 стотинки
1-Няма болести
2-Говоря за безразборния секс!
3-Презервативите от 20 стотинки ги давам за пример не съм казал че трябва някой да купува такива :)
secretboy
02-22-2010, 15:54
a ako izmaa6 nekoi s 20 st u glavata i otnema jivot :P
HotSexyDoll
02-22-2010, 18:36
прав си :D :D
SoStarstruck
02-22-2010, 19:03
Прав си,но за 20 стотинки .. Такива ефтини презервативи,дето само като ги пипнеш и се разпадат,едва ли ще помогнат много за предпазването. Купуват се качествени .. Durex например. :) Който цени себе си,де. Имам приятелки,които си купуват от ефтините презервативи,защото иначе няма да им стигнат пари за цигари,но .. както и да е,всеки си го пати после. :wink:
Everytime
02-22-2010, 19:06
ти от 20 стотинки ли си купуваш, пич надали те ще те спасят от бащинство..
препорачвам ти Durex или Sportex (точкуваните на спортекс са страшни)
а относно секса без презерватив,ами кажи речи като си имаш сериозна връзка :) 8)
BiGBaDWolF
02-22-2010, 19:24
НЕ КУПИВАМ ТО 20 СТОТИНКИ БЕ :grin: СЛОЖИЛ СЪМ ГИ ЗА ПРИМЕР НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ ? КАК ДА НАПИША ТЕМАТА DUREX спасява живот?!? :D Иначе за инфо ползвам DUREX
beretta92sd
02-22-2010, 19:49
Това че е Дурекс и е скъп негарантира качество, аз съм го правил и с презервативи паломита които са рекламни и се продават по 25 ст и са доста здрави нямат късане за разлика от Някои Модели на Дурекс.
FunkyBoy
02-22-2010, 19:50
20 ст. СПЕСТЯВАТ живот :-D
Fifooooo
02-22-2010, 19:51
презерватив стани баща- 20 стотинки
SoStarstruck
02-22-2010, 19:54
20 ст. СПЕСТЯВАТ живот :-DВсъщност да :lol: ..
Автора говори за венерическите болести май,затова 'спасява'. :)
FunkyBoy
02-22-2010, 20:01
20 ст. СПЕСТЯВАТ живот :-DВсъщност да :lol: ..
Автора говори за венерическите болести май,затова 'спасява'. :)
ами да, ама не от всички се мре ;) и все пак по добре без тях :?
Ходих,здрава съм и той се прегледа и той здрав винаги има един спортекс на масата добре сме и давам 1.80
YouDontKnowMe
02-22-2010, 21:04
Правите ли секс без презерватив? Ако ДА колко често.Колко от вас честно прочетоха Темата за Болестите Предавани по полов път? Колко често се иследвате за такива болести? НЕ БЪДЕТЕ ЕГОИСТИ 20 СТОТИНКИ СПАСЯВАТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ! (не намерих същата тема за това пуснах тази мисля че е важна и трябва да и се обърне внимание,ако има такава тема заключете моята! И без тъпи отговори моля :) )
Темата за болести предавани по полов път се засяга в 7-8 клас (за първи път, най-късно.)Така де, и без да я четем имаме известни знания. Аз , лично, съм я чела.
Ходя на прегледи.
И все пак не ползвам презервативи със сегашния ми партьор. Изгорете ме на клада^^
neshtonovo
02-23-2010, 08:15
И мислиш ли,че с тая тема ще повлияеш на някой....утре пак ще има теми от рода : "Правих го без презерватив ,може ли да съм бременна?' и т.н.
Macallan
02-23-2010, 13:25
еби си майката писна ми от вас
Durex и Sportex, там е истината. :-D
Е, и от обикновените съм пробвала. Не са ми правили проблем, не са се пукали и т.н., но са малко дефектни и са способни да прекъснат секса точно когато е най-хубаво ... Просто се разместват иии .. става много шитаво.
Не, виж сега...хората не, че се стискат за 20 стотинки, но просто им е по-хубаво на голо, натурално така...Това е проблемът...
По останалото си прав.
SkylineDrift
03-15-2010, 10:51
20 ст. СПЕСТЯВАТ живот :-D
Де са обаждаш па ти ве... :P
Винаги използвам кондоми. Наясно съм с болестите и смятам, че по този начин предпазвам не само себе си, а и партньора ми, отговорна съм не само към себе си, а и евентуално към съществото, което може да порасне в мен, ако не се пазя. И смятам, че това е отговорност, която всеки трябва да поеме. Ок, удоволствие - удоволствие да е, често - често да е, аз съм ЗА. Но трябва да си поемем и отговорността.