View Full Version : Уфф проблемм
Lolita93
02-22-2010, 17:51
С приятеля ми правим секс от няколко месеца, правили сме го над 20 пъти. В началото малко ме болеше, но сега всичко е наред, приятно ми е, но... не свършвам :( Знам какво е да получиш оргазъм от стимулиране на клиора, но вагиналния секс не ми доставя такова удоволствие ](*,) Защо така? Моля ви помогнете !
Everytime
02-22-2010, 17:55
ем туй мн странно..правете по-продължителен секс :)
Lolita93
02-22-2010, 18:00
Правим го, обикновено ползваме по 3-4 презерватива. То не, че не ми е приятно, напротив, но просто не свършвам. :shock: :(
HotSexyDoll
02-22-2010, 18:04
и аз имам същия проблем :oops:
BiGBaDWolF
02-22-2010, 18:12
Смени гаджето :D Или пробайте да се възбудите повече ... Любовната игра е най важна ..
_butterfly_
02-22-2010, 18:48
Изобщо не е странно, на някои жени им трябва години сексуален живот докато започнат да изпитват оргазъм, да не говорим, че за някои много трудно се постига вагинален. Нека приятелят ти наблегне на любовната игра и можеш да го насачиш къде да те докосва, да му покажеш какво ти доставя удоволствие. Също така опитайте разнообразни пози :!: , за да усетиш коя е твоята поза- добър пример е когато ти си отгоре, защото така подбираш интензитета и го направляваш по собстеното си усещане до достигане на удоволствието :) Не се притеснявай, всичко си идва с времето,опита, емоциите и чувставата,които влагате.
Biskfitka
02-22-2010, 20:27
Изобщо не е странно, на някои жени им трябва години сексуален живот докато започнат да изпитват оргазъм, да не говорим, че за някои много трудно се постига вагинален. Нека приятелят ти наблегне на любовната игра и можеш да го насачиш къде да те докосва, да му покажеш какво ти доставя удоволствие. Също така опитайте разнообразни пози :!: , за да усетиш коя е твоята поза- добър пример е когато ти си отгоре, защото така подбираш интензитета и го направляваш по собстеното си усещане до достигане на удоволствието :) Не се притеснявай, всичко си идва с времето,опита, емоциите и чувставата,които влагате.Най-точния отговор ... :)
Изобщо не е странно, на някои жени им трябва години сексуален живот докато започнат да изпитват оргазъм, да не говорим, че за някои много трудно се постига вагинален. Нека приятелят ти наблегне на любовната игра и можеш да го насачиш къде да те докосва, да му покажеш какво ти доставя удоволствие. Също така опитайте разнообразни пози :!: , за да усетиш коя е твоята поза- добър пример е когато ти си отгоре, защото така подбираш интензитета и го направляваш по собстеното си усещане до достигане на удоволствието :) Не се притеснявай, всичко си идва с времето,опита, емоциите и чувставата,които влагате.Най-точния отговор ... :)
+ Няма какво повече да се каже !
Lolita93
02-23-2010, 15:15
Мерси много, значи няма за какво да се притеснявам :)
FunkyBoy
02-23-2010, 15:44
ми пробвай аналния :)
neshtonovo
02-23-2010, 16:21
С приятеля ми правим секс от няколко месеца, правили сме го над 20 пъти. В началото малко ме болеше, но сега всичко е наред, приятно ми е, но... не свършвам :( Знам какво е да получиш оргазъм от стимулиране на клиора, но вагиналния секс не ми доставя такова удоволствие ](*,) Защо така? Моля ви помогнете !
Липсва ви опит , все още не сте опознали телата си и не знаете какво точно ви харесва... Нясочвай го за поза , темпо и т.н. и се отпусни напълно , не се притеснявай и твоя ред ще дойде.
wizzybizzy123
02-23-2010, 16:23
Липсва ви опит , все още не сте опознали телата си и не знаете какво точно ви харесва... Нясочвай го за поза , темпо и т.н. и се отпусни напълно , не се притеснявай и твоя ред ще дойде.
+
Wikzinka
02-23-2010, 17:46
Съгласна съм с _butterfly_
samaramorgan
02-23-2010, 19:09
Правим го, обикновено ползваме по 3-4 презерватива. То не, че не ми е приятно, напротив, но просто не свършвам. :shock: :(
3-4 само ? :-D пробрай още :)
beretta92sd
02-23-2010, 20:00
пробваи с момиче :)) ако получиш оргазам е ясна работата :))
inlove9006
02-24-2010, 06:06
И аз имах същия проблем но както казаха и останалите сменяйте позите кажи му да ти стимулира клитора по време на акта и няма как да не свършиш ;) :-)
Проблема е в приятеля ти, все пак сте от няколко месеца заедно трябва да се опознаете, а й трябва да може да борави с чурката си все пак. 8-)
Проблема е в приятеля ти, все пак сте от няколко месеца заедно трябва да се опознаете, а й трябва да може да борави с чурката си все пак. 8-)
:razz: