View Full Version : първи път
BlackRose93
02-22-2010, 19:07
не искам критики .а сериозни съвети и отговори.така... с гаджето ми искаме да го направим.но кое място е подходящо.има ли значение кондома.как трябва да действаме та да не ме боли и най-важното да няма фалове??? плс помогнете :) :) 8-[
BiGBaDWolF
02-22-2010, 19:18
Място?!? На улицата е неудобно :D Пробвайте във вас във тях така ще сте най спокойни (дома си е най хубаво :) ) а ако не става във вас или във тях значи ви е рано ...Ако Ти или той е алергичен към латекс има значение кондома ... Ако ли не е хубаво да ползвате такъв за да няма големи фалове! Аз препоръчвам DUREX А за да не боли трябва да е по нежен да те предразположи и да внимавате и двамата :) И спокойно няма да зглобявате совалка секс ще правите не е атомна физика :)
BlackRose93
02-22-2010, 19:38
мен не ме беше страх преди моята приятерка да ми каже за ужасната болка.аз продължавам да мисля че не боли но ми се иска да е абсолютно без последсвия.
SoStarstruck
02-22-2010, 20:07
мен не ме беше страх преди моята приятерка да ми каже за ужасната болка.аз продължавам да мисля че не боли но ми се иска да е абсолютно без последсвия.Болката винаги я има,всички жени сме я изтърпяли,не е за умиране. Силна,слаба или пък никаква. При всяка жена е различно. А иначе за съветите,които поиска - теми такива 100000,но ето пак от мен:
-за място: у вас или у тях,да сте сами,да имате на разположение достатъчно време,приятелят ти да те предразположи.
- за отношение: да не нежен,внимателен и бавен,да те пита от време на време как си и ако искаш да спирате за почивка.
- за презервативи: Durex ти препоръчвам (които и да са,има много видове,лично аз от всички съм доволна),може и лубрикант да използвате.
Успех. :wink:
Everytime
02-22-2010, 20:09
без болка няма да мине както и да го гледаш..
относно мястото ами във вас или във тях...
на презервативите има указание как се използват и има доста темички, за да не станат фалове,ако искаш да няма грешки презервативи и да не свършва в теб друго май няма :)
BlackRose93
02-22-2010, 20:10
мерси.който иска да добави още ...
NeverTheSame
02-22-2010, 20:23
Ами преди да направиш,каквото и да било добре си помисли готова ли си.Ако те е страх,не се чувстваш напълно готова,разколебана си-тогава не бързай.При положение обаче,че си сигурна и знаеш какво правиш го направи.Нека той да бъде по нежен да има търпение и да е спокоен,защото ако и двамата сте притеснени,то тогава нищо няма да стане x] Болката наистина е на лице.При някои е много силна [включвам и себе си...за жалост] при други по малка..а при други дори няма такава.Пожелавам ти да си от третия вид x]] Успех все пак!
BlackRose93
02-22-2010, 21:04
ми готова съм.но не знам защо той иска от сега да ми купи ескапел? и последен ''тъп'' въпрос колко трае тази болка ?
SoStarstruck
02-22-2010, 21:13
ми готова съм.но не знам защо той иска от сега да ми купи ескапел? и последен ''тъп'' въпрос колко трае тази болка ?Ами,щом иска да ти купи Escapelle,сигурно иска без презерватив да го направите (или и той не е от най-опитните и не знае какво прави) .. нз. А вие всъщност на колко години сте и двамата,приятелят ти да не е девствен също?? (не,че има лошо) :wink:
А за болката - поне при мен беше при първите няколко прониквания (най-силната),после се усещаше още,повреме на целия акт,но постепенно отслабваше. Следващите ми 2-3 пъти отново ме болеше,ама все по-малко и по-малко и така .. минава всичко. :wink:
Biskfitka
02-22-2010, 21:19
ми готова съм.но не знам защо той иска от сега да ми купи ескапел? и последен ''тъп'' въпрос колко трае тази болка ?НЕ ти трябва Ескапел,пие се при ''спешни случаи'' (предполагам знаеш какви),а ако използвате правилно презервативите няма да се налага да го пиеш.
За място-у тях или у вас е добре...
За болката-нормално е да боли,но не продължава дълго : ) спокойно...
Презервативи-Аз ти препоръчвам Спортекс :)
BlackRose93
02-22-2010, 21:24
не с кондом ще го правим.но той иска да е сигурен изцяло че всичко е наред.аз мисля че ако е внимателен няма да има ''поражения'' :o :-o
darkPaladin
02-23-2010, 00:17
ай изчакай 2 3г и тогава! ок!?
NeverTheSame
02-23-2010, 18:31
Няма нужда да се лишавате от 30 лв просто така за сигурност.Явно обаче и двамата не сте никак сигурни,за това просто изчакай..не че задължително трябва да слушаш,който и да било,но наистина по-добре си поговорете наясно ли сте и двамата за какво иде реч..
в никакъв случай не ползвайте Durex че са доста теснички и се получава дискомфорт в мъжа при което ще мушка на сляпо. Или ако ще ползвате нека първо си го сложи еи така пробно да го усети, може да му е идеален. Всичкото това го казвам от личен опит и се получи кофти ситуация
Земете си лубрикант че ако не успее да те възбуди достатъчно може малко протъркана ситуация да се получи :D
не с кондом ще го правим.но той иска да е сигурен изцяло че всичко е наред.аз мисля че ако е внимателен няма да има ''поражения'' :o :-o
Абе момиче ,да няма всеки път ,когато правите секс приятелят ти да купува ескапел и да го пиеш...Вие НОРМАЛНИ ли стеее????
BlackRose93
02-23-2010, 20:53
той искаше но го разубедих но след като durex не са хубави кои .кои са най надеждни
BlackRose93
02-24-2010, 12:02
:oops:
ReachlessGirl
02-24-2010, 12:37
кое място е подходящо.
Там където можете да се усамотите само двамата .. хубаво ще да е ако той се постарае и те предразположи не само по време на акта, а и преди това с обастановката (мое мнение)..
п.с. изключвам на вън .. :?
има ли значение кондома..
има значение как се използва .. иначе за видове и предпочитания не мога да ти отговоря ..
как трябва да действаме та да не ме боли
да те възбуди максимално, да се отпуснеш и да е много внимателен ..
и най-важното да няма фалове???
никога не може да си 100% сигурна .. просто внимавайте!
BlackRose93
02-24-2010, 13:59
ми у нас е най-добре май .мерси за всичко надявам се всичко да мине идеално.ако имате още нищо казвайте :) :) :)
kateto0123
02-25-2010, 13:29
men li4no ne me bole6e i mina idealno :) nadqvam se i pri vas da mine taka :) uspehh ... :)
хахахаха 1-во .. durex са си супер , 2-ро май не ти е дошло време за секс кат ти гледам разсъжденията сигурно си на 12-13 пък за ескапел е супер вредно , порасни пък ..
BlackRose93
03-08-2010, 17:24
мерси за съветите :oops:
TERIER4ETO
03-09-2010, 11:05
за да не те боли най-добре се отпусни и го остави той да си свърши работата :-)
Annihilati0N
03-09-2010, 16:41
той искаше но го разубедих но след като durex не са хубави кои .кои са най надеждни
Абе я се осъзнай бе момиче. Durex не били хубави презервативи?! О, господи...
BlackRose93
03-10-2010, 11:45
аз мисля че са най-хубави но някои др твърдят
Ако много се плашиш, опитай ти да си отгоре. Така ще можеш сама да контролираш нивото на болката. Но ако не стане, просто ще се наложи да опитате с вариант, при който той да решава до колко да те боли.