View Full Version : Корем, дупее = )
Здравейте ! :)
Искам да постигна зашеметяваща фигура. Ще се опиша накратко: на 13 години съм, 1,71 см./ 51 кг. Може ли да ми кажете някакви упражнения в домашна обстановка за да постигна ето такъв корем:
1) http://media.snimka.bg/0375/007004585.jpg
2) http://drehi.org/images/stories/drehi-gr_3.jpg
3) http://i.actualno.com/club.bg/files/2007/07/12/2fdeac9533.jpg
Мога да кажа, че нямам коремче, но искам ето така както на снимките да е "оформен". С няколко думи: Как да постигна корем като на снимките с упражнения (може и лишаване от храна, но малко ;д ) , но за бърз срок . Да кажем 15 дни .
Другия въпрос е за краката. Как да отслабна във краката за кратко време (15 дни) и ето тези да са мой :д :
http://pred.blog.playersrepublic.fr/album/maggie_grace/cover-maggiegrace019.jpg
И последно как да постигна хубаво дупе. И плс дайте една снимка на хубаво женско дупе . :D:D :)
Благодаря предварително ! :-)
Грешен раздел.
amk933
cherrygloss
02-22-2010, 20:31
И аз имам нужда от същото (имам малко коремче).Ще следя темата с интерес.
Бтв: Аз съм си дръпнала от замунда тае бо и наистина е ефикасно, 1 час , много потене , но аз наскоро го занемарих.
Ето линк:
http://zamunda.net/browse.php?search=tae+bo&cat=0&incldead=1
Избираш някое и всеки ден го правиш.Иначе ефикасно е скачане на въже, обръч и коремни преси, ограничаваш се от тестяно, сладко, газирано, чипс и тнт.Най-важното е да правиш всичко редовно и да не се отказваш и ще има резултати ;)
lubomirky
02-22-2010, 20:34
нали знаеш, че всичките тела, които ги постна са страшно много часове във фитнеса ;) недей да се лишаваш от храна, просто гледай да е здравословна, а не да се тъпчеш с кфс и макдоналдс. прави някаква гимнастика сутрин и ходи да бягаш. не знам дали за 15 дни ще постигнеш резултатите, които искаш, но за малко по-дълъг период от време ще има ефект.
sunstreet
02-23-2010, 07:37
Аз от един сайт гледам упражненията, но не знам дали тук може да правя реклама. Напиши в Гугъл "Упражнения срещу целутит" например и те ще ти излязат. Също един начин, за които наскоро разбрах, но мисля че има ефект. Пии много вода от 6 до 8 чаши дневно. Помага за отслабването и кожата става по-чиста .. ;] :D 8) :)
blue_ice
02-23-2010, 12:45
нали знаеш, че снимките, които си пуснала са на модели, които не са постигнали тва тяло за около 15 дни :D изисква се години работа.. и се пак ти имаш хубави мерки, особено за 13-годишна
sunshine955
02-23-2010, 16:04
за коремчето помагат коремните преси :)
да дупето - бягане,скачане и клянания
за краката - помагат кляканията .. значи приклякваш леко стоиш 5-6 секунди после още малко пак стоиш 5-6 секунди и после клакаш до долу така и с изправянето :) надявам се да си ме разбрала :)
килограмите са ти много добре за височината :)
тренирай редовно за да имаш стегнато тяло .. трябва да тренираш СТРАШНО МНОГО за да си стегнеш тялото за 15 дни .. почти невъзможно е .. трабва постоянство и като си стегнеш тялото не свършва всичко до там трябва да тренираш редовно за да поддържаш фигура иначе постигнатите резултати много лесно ще се изгубат .. айде пожелавам ти успех с бързото стягане на тялото .. :)
BlackKeys
02-23-2010, 16:12
1. Жените от тези снимки са постигнали това тяло със супер много тренировки. За 15 дни и невъзможно, а и след това трябва да се стараеш да запазиш резултатите-да тренираш пак.
2. Тези снимки, които си дала, са от фотосесии, така че кой знае колко фотошоп има по тях.
Иначе, най-добре отиди да бягаш или на фитнес, където някой фитнес инструктур ще ти каже какво да правиш по-точно.
Напротив.. Всичко написано по-горе е лъжа. Колкото и тъпо да звучи, това е постигнато с диети, имам същата фигура ( колкото и нескромно да звучи) Ако беше с упражнения щяха да имат плочки. :wink: ( ама ти по-добре недей да си правиш прочки щото те тежат повече от тлъстинките и ще постигнеш обратен ефект)Имам предвид упражнения за корема де иначе тичай на воля скачай на въже, изкачвай стълби Н0 не прекалявай :) ( Според мен е грозно да видиш момиче с много мусколи,но това си е мое лично мнение)
Neopitom3na
02-23-2010, 16:57
фитнес му е майката :wink:
BlackKeys
02-23-2010, 17:00
Напротив.. Всичко написано по-горе е лъжа. Колкото и тъпо да звучи, това е постигнато с диети, имам същата фигура ( колкото и нескромно да звучи) Ако беше с упражнения щяха да имат плочки. :wink: ( ама ти по-добре недей да си правиш прочки щото те тежат повече от тлъстинките и ще постигнеш обратен ефект)Имам предвид упражнения за корема де иначе тичай на воля скачай на въже, изкачвай стълби Н0 не прекалявай :) ( Според мен е грозно да видиш момиче с много мусколи,но това си е мое лично мнение)
Еми то по какъв друг начин остава да се постигне?
И ти за 15 дена ли постигна това?
Не се заяждам...
Еми то по какъв друг начин остава да се постигне?
И ти за 15 дена ли постигна това?
Не се заяждам...
Не разбира се.. просто съм си такава, почти никога нямам апетит и затова ям малко. Просто исках, да кажа да не прави грешката с многото коремни преси защото дори тук някъде имаше такава тема, за Бритни, в началото със снимка и после ( след време) дето сестра и казва, че правела около 1000 преси на ден иначе и на двете е с едно и също тегло, на втората всичко са прочки без никаква мазнита, но изглежда по-пълна. И вместо да изглежда по-слаба изглежда точно обратното..
Ся ще ме накараш да я търся да видиш каква е разликата :D :D
П.С. Намерих темата тя дори е важна..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116872
абе аз да питам нещо което ми е странно
повечето момичета имат наравно ребра с корем 8-) хах не мога да обесня затова ще надраскам
http://prikachi.com/files/1386240J.jpg
на какво се дължи ... и да кажа че това не са тлъстинки а кокали 8-) и дори да кача пак си седи така
повечето момичета имат наравно ребра с корем 8-) хах не мога да обесня затова ще надраскам
на какво се дължи ... и да кажа че това не са тлъстинки а кокали 8-) и дори да кача пак си седи така
Може би си прекалено слаба.. :)
viksit0y
02-23-2010, 17:56
И при мен е така 8-)
LoveRetroMusic
02-23-2010, 19:07
на 13 години съм, 1,71 см./ 51 кг.
къде отиваш, може би :Д
TheGirlNextDoor
02-23-2010, 19:16
и при мен е така пък не съм мнoгo слаба..в смисъл коремче си имам за смъкване 8-)
zxcvbnmasdfghjkl
02-23-2010, 19:25
и при мен е така пък не съм мнoгo слаба..в смисъл коремче си имам за смъкване 8-)
е и при мен преди беше така (като малка-14-15) сега вече съм си оформила плочки :) :)
такъв корем не се прави за срок от 15 дни. бих казал ще ти трябва поне 15 месеца упоритост, упражнения и правилна диета, като искам да отбележа, че диета не означава лишаване от храна, а хранителен режим
FlowerPower
02-24-2010, 07:05
До HexGirl: Много натуристично картинно описание :razz: .Виждала съм и други такива ;) .Или си голям клечо, или имаш по- големи ребра, или и двете.
stelkastel
02-24-2010, 07:53
И аз имам подобен корем. Винаги съм се чудила защо е такъв! :D Казват ми, че приличал все едно има плочки! :-D :-D
Nestlee, и аз искам същите неща като теб, но за разлика от мен ти си много с много по-малко килограми. :D :D
Много съм навита да отслабвам и искам да има някой съпричастен с мен, но няма :? Ако искаш ми пиши да обменим Internet кординати!
Иначе знам неща за отслабването, но като не се изпълняват (аз съм точно от тези, които не изпълняват) и няма никаква полза. :(
До HexGirl: Много натуристично картинно описание :razz: .Виждала съм и други такива ;) .Или си голям клечо, или имаш по- големи ребра, или и двете.
големи ребра е явно 8-) но е доста натрапчиво 8-)
HexGirl, да не би да си имала рахит като малка?
twilightHeart
02-24-2010, 12:26
+
А и дай некви снимки да се види имаш ли, нямаш ли нужда..
silwinka
02-24-2010, 15:20
Изрових няква статия , погледни
Смятаме да развием „скулптурните“ ти умения навреме, за да разхождаш спокойно изваяното си тяло под слънчевите лъчи.
Освен това ще разчупим стандартните фитнес-правила за трениране, за да не ти става скучно още преди да си започнала.
Новата алтернатива на тренировките с тежести и машини са плиометричните упражнения.
Те не са някакво революционно нововъведение в спортуването, просто винаги са били използвани само от професионални състезатели.
Плиометричните упражнения позволяват на всеки мускул да достигне максималната си сила за минимално време.
Обикновено първоначалното натоварване е чрез дълги и различни движения, последвани от къси и концентрични (съсредоточени в един мускул) такива.
Този цикъл е изключително полезен за мускулатурата – повишава силата, тонуса и стабилността. Експлозивността в подобни упражнения пък гарантира бърз ефект, тъй като тялото е шокирано. Буквално.
Ще използваме този принцип, за да tи предложим тренировка за супер стягане на краката и дупето. Те най-често са сред проблемните зони на жените, а освен това не се влияят толкова лесно, колкото ни се иска.
Упражненията първо се изпълняват в една серия 2 пъти седмично. След това увеличавай всяка седмица сериите с по една, докато не станат 3 за всяко движение.
След края на тренировката не забравяй да се разтягаш, а поне в 3 от останалите си свободни дни опитай да се натоварваш интензивно за 40 до 60 минути с кардио.
http://www.tialoto.bg/images/photos/0000008143-article.jpg
stelkastel
02-24-2010, 15:43
Е какво е това, аджеба, пало...пило...плиометрични упражнения? :-o :-o
ImmortalSportFreak
02-24-2010, 17:44
Тяло не се прави с дни;седмици;месеци.. тяло се прави с години !!! Запиши се за някакъв спорт.
Относно въпроса на HexGirl - това може да е симптом на гръбначно изкривяване но не винаги.Ако искаш отиди да те прегледат за всеки случай.
godsmack321
02-24-2010, 22:18
Всеки има различна фигура!
Аз имам ОГРОМЕН апетит :( . По принцип винаги съм била против диетите и съм казвала, че с фитнес, тичане и т.н. се постига фигура, а не с гладуване. Ама последните месеци незнам какво ми става, но за малко разнообразие взех да се занимавам с диети. Утре ще опитам да кача снимки на коремчето ми пък вие да прецените какво ми трябва. :) Благодаря за мненията ви. :-)
Тяло не се прави с дни;седмици;месеци.. тяло се прави с години !!! Запиши се за някакъв спорт.
Относно въпроса на HexGirl - това може да е симптом на гръбначно изкривяване но не винаги.Ако искаш отиди да те прегледат за всеки случай.
това и аз си го мислих и ходих и ми няма нищо :) за щастие
просто твърде широко ми е там
stelkastel
02-26-2010, 17:17
Nestlee, не знам дали ми получи съобщението. Не искам да спамя, но ето скайпа ми: stiliianka. Аз те търсих, но не знам дали си ти. :(
bizzskwittka
02-26-2010, 19:15
Luscious_Heart
02-27-2010, 16:53
++++ Явно всички вие от някъв измислен "собствен" опит давате коремните преси като съвет, ама образовайте се малко. Опитайте и вижте дали става с коремни преси. :razz:
Ай сега... Според мен също е с диета може би. Сауната също топи. Бягането... ама сериозно!
И не на последна част - авторке, ако структурата ти не го позволява, такъв корем няма да видиш в огледалото.
"може би..." :Х << Добре умници айде, че аз съм така по "тъпичка" и не разбирам от "тъпите" ви намеци. Може ли точно и директно да кажете каквото искате да кажете с товаа??
FlowerPower
03-03-2010, 18:53
че си голяма клечка 8-)
BlackKeys
03-03-2010, 18:58
"може би..." :Х << Добре умници айде, че аз съм така по "тъпичка" и не разбирам от "тъпите" ви намеци. Може ли точно и директно да кажете каквото искате да кажете с товаа??
Че може би 8-) си добре (поне на килограми).
iceangel
03-03-2010, 21:25
Ооо и аз искам такива крака ама няма как да стане с моята фигура.
И аз съм на 13 1.73 някаде и 53кг. Коремните преси наистина дават резултат моето коремче е наполовина готово като това на снимките. Значи трябва да ги правиш не само тялото да вдигаш, (това го правих доста време и сега горната част ми е перфекна обаче доло има още за оформяне) а да дигаш и краката и тялото, като краката ги свиваш като ги качваш нагоре. Прави по 200 на ден и за 3 месеца ако тялото ти е предразположено и не се тъпчеш с хамбургери ти гарантирам резултат. А също много важно е да пиеш мноого вода.
За краката - не прави клякания! Ако клякаш ще има резултат, но долната част на крака (обягва ми името нещо) ще добие доста мускули и ще се оголеми. Решението е бавно бягане - сприниорите имат мусколести крака ама тея по маратоните са с клечки нали. Жалко че неможе да се прави в домашни условия, моите бедра и дупе са ужасни заради гена на майка ми. Скачането на въже май също помага. И пак не забравяй водата.
Такова тяло не се прави за 15 дни просто е невъзможно. И ти трябва някаква диета, не да ядеш по 3 портокала на ден, просто да се ограничаваш малко от малко.