View Full Version : Как да си начупя косата ..??
Така проблема ми е следния
.. преди каквато и пяна да ползвах се начупваше страхотно, но сега неиска .. :smt022
Моля ви момичета дайте някакви предложения щот се отчайвам напълно.
Сешоара ми изгоря и няма начин да я начупя с дифузера. :smt102
Мс предварително :smt039
iLoveChocolate
02-23-2010, 13:29
намажи я с пяна или просто я изкъпи и я вържи на висок кок. или сложи пяна и после я навии с ролки. друг вариант е мократа коса да се сплете на плитки,ама тоя вариант е много бухнал и не е хубаво начупен
silwinka
02-23-2010, 15:32
пяна , преса , маша , дифузер?
също става и с хартийки ( чичо Google ще ти обясни подробно всичко)
Успех.
sunshine955
02-23-2010, 16:13
може да си я начупваш с бира или просто да си я рържиш на висок кок както казаха преди мене но аз не слагам пяна .. намачквам я докато е влажна и я връзвам на кок .. сутринта с малко пяна или блсам без отмиване става .. сега не го правя това но преди резултатите бяха добри сега се правя само с дифузер и пяна :)
pitbullxx
02-23-2010, 16:32
пяна , преса , маша , дифузер? 8-)
tonitta много хубаво ти е начупена :)
А иначе и аз имам същия проблем. Много ми харресва начупена коса с дифузер, или пяна (или идвете ;д ) но моята е чисто права попринцип и никък не се начупва :?
Единственият начин за мен е, първо се къдря (плитки или с маша) и после с мнооого лак, пяна и после я суша да се втвърди ... :o
mimsssssss
02-23-2010, 21:24
някой може ли да ми покаже ефекта след ползване на дифузер ?
lipstick
02-24-2010, 06:42
Mисля че си получава нещо такова:
http://prikachi.com/images.php?files/1386924U.jpg
с дифъреза се получава .. абе може би сте гледали клипа на райна мога и сама ето така трябва да се получи . Аз съм се правила така ии наистина седи страхотно
tonitta много хубаво ти е начупена :)
А иначе и аз имам същия проблем. Много ми харресва начупена коса с дифузер, или пяна (или идвете ;д ) но моята е чисто права попринцип и никък не се начупва :?
Единственият начин за мен е, първо се къдря (плитки или с маша) и после с мнооого лак, пяна и после я суша да се втвърди ... :o
Ани препоръчвам ти да се накъдриш с хартийки .. Просто ефекта е невероятен :-) На дълга и средна по далжина коса стои много хубаво :)
Shadowsogirl
02-24-2010, 15:26
^
Малеее, колко ти е хубава косата.
koshtramba
02-24-2010, 17:06
Пробвай с молитва.
Много искам да пробвам с хартийки, но не мога да му схвана цаката :-D
а tonitta, и моята е същата :shock: как се къдриш така, не знам :shock:
Моята не се поддава на нищоо :? Трябва да пробвам твоя начин :P
ValLoveYa
02-24-2010, 17:59
след като се изкъпеш си навий ролки на косата стой 2-3 часа и ги махни след това с малко пяна намачкай косата и с така става начупена
Neopitom3na
02-24-2010, 18:00
пробвай с плитки
аз пък най-държа на машата :smt007 с една тънка обикновена маша колко прически съм си правила..
иначе с хартийки става мн добре .. аз съм се правила :smt061
аз пък най-държа на машата :smt007 с една тънка обикновена маша колко прически съм си правила..
O да, с маша и аз много обичам. Мн е хубаво :) Но трябва много да се занимаваш .. отнема ми по 2 часа да си направя цялата коса :Х
сега като съм с къса коса ми стигат 10 минути.с дълга-15;ако селигавя нещо-20 минутки 8-)
Molzinka
02-25-2010, 16:07
:shock: Боже хората търсят как да постигнат права коса като твоята, а ти я начупваш :(
Mисля че си получава нещо такова:
http://prikachi.com/images.php?files/1386924U.jpg
не е задължително при мене става ефекта на това първото или второто момиче,което се беше снимало..но моята коса попринцип е къдрава и с дифузер става още по.. така,1е то си зависи от косата имам приятелка на която съсмем леко и се начупва и става на вълни много красиво :-P
ccuuccii
02-26-2010, 13:38
Много искам да пробвам с хартийки, но не мога да му схвана цаката :-D
а tonitta, и моята е същата :shock: как се къдриш така, не знам :shock:
Моята не се поддава на нищоо :? Трябва да пробвам твоя начин :P
аз също не мога да я направя никак .... моята също е много права но и косъмът ми е дебел косата ми е гъста и тежка...нищо не става приятелките също пробваха да ме направят всички от тях се правят много хубаво но никоя не успя да ме направи и те се отчаяха :D :D няколко вечери подрет съм стояла по 2 часа в банята докато умия всичката пяна и лак от косата си :D :-D :-D :-D
Inn0cenCe
02-27-2010, 16:22
:shock: Боже хората търсят как да постигнат права коса като твоята, а ти я начупваш :(
+ :lol:
По темата: Еми като излезеш от банята и я изсусиш, остави я леко влажна намажи, портарям САМО НАМАЖИ с пяна за коса и я вържи на висок кок.След 15-20 минути както е още на кок я изсуши с сешуар и я пусни. Трябва да ти е чуплива и после си я дооправи с още малко пяна (като я намачкаш с ръце ) :).
angel4eto100
02-27-2010, 17:39
Течен Фиксатор за къдрици страхотен е. А ако го съчетаеш с дифузер става.... :smt007
еми то нали всеки каквото си няма, това иска. Моята също е идеално права и какво ли не съм пробвала.. и нищо :D :D правя се с плитки и отгоре с пресата и после много лак, но пак ми държи 2 чааса :-D :-D
brokeninside13
02-28-2010, 15:11
Нормално....На хората с прави коси им писва с права и повече харесват къдравата и начупена и обратното. :)
Иначе като се изкъпя и си я навия на кок косата става уникално. Много ми харесва, и с преса лееко накъдрена :smt007
ilenceto92
03-05-2010, 16:59
Pqna za koga \Intesa ili TaFT\
BIRA :P
Sladka voda :D
Presa
Masha :D:D:D:D golqm izbor imash :P