Влез

View Full Version : дунапренени ролки

roshlichka
02-23-2010, 15:35
искам да попитам как се къдри с дунапренени ролки защото има от много време вече може би 2-3 години но не съм ги ползвала защото незнам как став.. кажете ми как става номера на какв коса слага ли се нещо.

Aniiiii
02-23-2010, 21:21
Аз увивам малък кичур (мокър) И заплитам самата ролка горе в корените и хващам с онези черните фибички, че иначе се разпускат.

Според мен, ефекта е по хубав с големите плстмасови, защото с дунапренените, моята коса става като гнездо :lol:

dimeto007
02-24-2010, 06:04
Аз увивам малък кичур (мокър) И заплитам самата ролка горе в корените и хващам с онези черните фибички, че иначе се разпускат.

Според мен, ефекта е по хубав с големите плстмасови, защото с дунапренените, моята коса става като гнездо :lol:

+1

petiam
02-24-2010, 11:16
аз мисля, че с хартийки става много по-хубаво :)

Aniiiii
02-24-2010, 17:25

Гледах клипчета в ю тюб и не мога да го направя и не мога. Някък си го разрошвам и то не се захваща :? Иначе съм виждала как става и е мноого хубаво.
Ти имаш ли снимка направена така? Ако да, пусни да видим :)

petiam
02-24-2010, 17:30

Гледах клипчета в ю тюб и не мога да го направя и не мога. Някък си го разрошвам и то не се захваща :? Иначе съм виждала как става и е мноого хубаво.

в момента съм се къдрава от хартийките, сега ще ходя да си мия косата, пак ще се накъдря / бях го решила още в неделя 8-) /, ще се снимам и може да пусна някоя снимка .. :) иначе става много хубаво

roshlichka
02-24-2010, 19:34

ии аз немога с хартиийки-- опитвах ама нестава.

petiam
02-25-2010, 10:26

ии аз немога с хартиийки-- опитвах ама нестава.

Защо ?! Толкова е лесно, аз се навивам на влажна коса / в никакъв случай мокра, защото хартийките се късат /