PDA

View Full Version : delete



petityygirL
02-23-2010, 18:30
..

ameli
02-23-2010, 18:59
не мога да ти препоръчам нищо за боядисаната коса, но ще е добре да не гориш допълнително с преси, маши и т.н. .. :)

petityygirL
02-23-2010, 19:04
по принцип всеки ден се правя или с маша или преса .. не мога да я търпя без обем .. :(

bibonka
02-23-2010, 20:49
Дай на лично скайп и ще ти обясня за русата коса :)

BlackEyed
02-23-2010, 22:36
блах , имаш нужда от цялостна промяна , ти косата остави, дай викам да научиш как да пишеш елементарни думички, ъхъ ..не и мога са отделни думички, ейтакова (:

Boot
02-24-2010, 05:18
По-добре си се направи кИстенява :lol: щото така е гадно :Д

bibonka
02-24-2010, 11:05
Добре след като не искаш на лични тук ще обясня. Русото ти жълтее, извинявай , но жълтее, и то не един или два кичура, не са и корените, а е цялата коса :(

Вземи си така наречените Ash Blonde, Super Ash Blonde, или боя с перлен нюанс. По възможност професионална. Лично аз редувам боите > професионална и масова. Не знам защо,просто ефекта ми харесва :)

С каква боя се боядисваш ? Ако е палете > в кофата ... Изгаря кожата на главата много. По принцип от новата им серия ще получиш красив оттенък и косата не изгаря, но пък кожата ти става на плюски ( не съм само аз) .
Като се справиш с боята и жълтото, си взимаш маска за коса ( ако корените ти се омазняват, няма да слагаш маска там ) . Лично аз препоръчвам една маска с чесън,има я в Т-маркет (чесънът помага и за разтеж :о ) Тук ще вметна за суха и боядисана коса трябва да е маската. Прави я 1 път седмично. Веднъж на 2 седмици прави и следното - 1 жълтък, малко бяла хума , 1 лъжичка домашна ракия , 1 лъжичка сода , плиокаш на главата ( гледай да не се пресече жълтъка ) иии седиш 20 минути.

Купуваш си спрей за освежаване на косата ( Лореал, Сиос , абе какъвто си харесаш ) , за да не я миеш по 578348 пъти седмично . За кристали трябва ли да казвам ?

Като се изрусяваш ползвай блондори без амоняк или ако е с амоняк на Чифели ;о Без амоняк е една супра на Престиж ;о става чудесно русичко, леко жълто, ама е поправимо ;о

Обем можеш да си правиш лесно ;о С плитки, ролки, топиране в корените . Или просто като я измиеш я вържи на кокче от челото ;о и я хвани със шнолка, да не ти влиза оашката в очите ;о И аз как го обясних ;о

АААаа да ;о Купи си хубав шампоан ;о Препоръчвам на Чи ( за хидратиране на косата ) и балсамчето на Гарниер ( с манго,карите ).Но не нанасяй балсам на корените ;о


Едит ; Ромааан , дано някой го прочете :д Ако има нещо друго, питай.

Едит 2 : Извинявайтеееее за правописните грешки, ако имам такива :)

twilightHeart
02-24-2010, 11:36
Научи се да пишеш моля!

По темата: Сестра ми имаше същия проблем. Боядисваше си косата черна ии след известно време взе да и пада много. Доста и оредя косата, а и беше гъста. Накрая успях да я накарам (мрази да използва подобни неща) да си купи хининова вода. За около 1 месец косата и стана много по-здрава и не падаше толкова. Аз ти препоръчвам да комбинираш с хининов шампоан ии водата на АДДА козметикс е мн хубава. Дано да съм ти помогнала и успех с косата!

Не се боядисвай, чак толкова руса. Медните тонове или просто по-тъмните руси ще ти отиват повече. :)

Punisherrr
02-24-2010, 15:19
по желание на автора.