View Full Version : Любовта.... и сексът...
reAL_TRuth
02-23-2010, 18:35
Много се чудих в кой раздел да пусна темата и избрах да е в "Любов", защото въпросът ми по-скоро е свързан с нея, а след това със секса. Отнася се повече към момичетата, но нямам против и момчета да изкажат мнението си.
Случвало ли ви се е да се влюбите? Наистина да се влюбите лудо в него, до такава степен, че да не знаете какво вършите? Да не виждате граница между грешно и правилно? И в един момент да чуете думите виж, вече можем да бъдем само за секса, но нищо повече.Сигурно тези думи са ви наранили, но въпреки това сте се съгласили само защото сте искали да виждате този човек, да изпитвате неговата близост, дори да знаете, че за него е различно и че не е както преди. Е случвало ли ви се е? Как сте се чувствали през този период, кога сте сложили край, защо и как? Съжалявате ли и как бихте определили постъпката си?
SoStarstruck
02-23-2010, 18:38
Не ми се е случвало. С колкото и пишмани да съм се занимавала (за съжаление),никой не е имал чак такава наглост да изисква това от мен след раздяла.
А иначе чувството се определя като отчаяност,силно желание всичко да бъде както преди,дори и ясно да се вижда,че е невъзмножно. С една дума - това е надеждата,която умира последна. :wink:
Assshley
02-23-2010, 18:53
Не ми се е случвало,но,за да ти го каже ако някой евентуално ти го е казал значи е нямал никакво уважение към теб или просто е пълното детенце.Такива няма да минат при мен .. :? Колкото и да съм влюбена ще си запазя себеуважението и гордостта.
soul1199
02-23-2010, 19:32
Много се чудих в кой раздел да пусна темата и избрах да е в "Любов", защото въпросът ми по-скоро е свързан с нея, а след това със секса. Отнася се повече към момичетата, но нямам против и момчета да изкажат мнението си.
Случвало ли ви се е да се влюбите? Наистина да се влюбите лудо в него, до такава степен, че да не знаете какво вършите? Да не виждате граница между грешно и правилно? И в един момент да чуете думите виж, вече можем да бъдем само за секса, но нищо повече.Сигурно тези думи са ви наранили, но въпреки това сте се съгласили само защото сте искали да виждате този човек, да изпитвате неговата близост, дори да знаете, че за него е различно и че не е както преди. Е случвало ли ви се е? Как сте се чувствали през този период, кога сте сложили край, защо и как? Съжалявате ли и как бихте определили постъпката си?случвало ми се е да ми каже,че иска само секс и нищо друго,зарязах го,ама не изпитвах кой знае какви чувства :?
Май сега ми се случва. В смисъл... влюбена съм, да (или поне така мисля, така изглежда). И да, бих направила всичко (всъщност, почти), само за да виждам този човек. А границата м/у грешното и правилното почти съм я заличила. Умишлено. Чувствам се по-добре, когато не я виждам, не я усещам.
Знам, че след време той ще ми каже "виж, вече можем да бъдем само за секса, но нищо повече" и в интерес на истината не се виждам как бих реагирала. Може би няма да го дапусна. Ще отказвам, и ще продължавам да се боря за нещо повече, докато на него не му писне и не "тегли чертата".
Иначе съм повече от убедена, че никога не бих прекратила случващото се сега.
(Колко съм глупава само. Чак се дразня...)
justonegirlwithonehope
02-24-2010, 12:33
Не ми се е случвало такова нещо, но предполагам, че ако ми се случи ще му тегля една майна и ще продължа напред.В крайна сметка не е нито първия, нито последния ! :)
love_you_boy
02-24-2010, 12:44
да,случи ми се 1 път.толкова силно бях влюбена,че бях готова на всичко за него .... но когато го правехме аз виждах,че той не ме гледа по същия начин,не се старае да ми достави удоволствие ,а само ме използва.ходех у тях,свършвах си работата и си тръгвах,а в замяна не получавах нищо.чувствах се като евтина к*рва ,видях че нито 1 свястно момче не би постъпило като него и че той не ме заслужава и прекратих всичко.моят съвет е -намери сили и го остави.ще си намериш някой,който те заслужава,а не такъв БОКЛУК
ReachlessGirl
02-24-2010, 13:26
До сега не ми се е случвало и да се надявам, че няма да ми се случва .. :-o Иначе и двете сериозни връзки, които съм имала (едната все още си я имам) секса е бил на заден план .. и винаги са се съобразявали с мен! :-o
А ако попадна на такава ситуация колкото и да ме боли ще го оставя ..
speedemon5
02-24-2010, 13:36
Никога не бих искал от едно момиче секс,особено ако съм наистина влюбен в него.Явно съм едно от малкото момчета които ги интересува повече любовта :D
Никога не бих искал от едно момиче секс,особено ако съм наистина влюбен в него.Явно съм едно от малкото момчета които ги интересува повече любовта :D
Минутки за реклама.
мне да не съм толкоз .... че да се съглася да ме използват !!!
sunshinepp
02-24-2010, 14:27
Емии за жалост да.. случи се :) скъсахме . . Той искаше да се виждаме само за секс ( поне така казваше) . . Виждахме се няколко пъти и аз прекратих.. това ме нараняваше прекалено много.. :-) Не желая да навлизам в подробности, беше гаден период !! :)
Съжалявате ли и как бихте определили постъпката си?
От една страна може би съжалявам.. но пък бях още малко време до него..
А постъпката ми я определям като жалка и слаба.. :)
Дам аз съм се съгласявал аз скъсах с нея после ми се обади и поиска да пробваме така що да не се съглася...секса ни беше супер ;) После си намерих приятелка и това беше 8)
Violenza
02-24-2010, 16:27
Не ми се е случвало,но,за да ти го каже ако някой евентуално ти го е казал значи е нямал никакво уважение към теб или просто е пълното детенце.Такива няма да минат при мен .. :? Колкото и да съм влюбена ще си запазя себеуважението и гордостта.
Защо да няма уважение към нея?! Това, че иска да спи с нея не означава, че не я зачита. (зависи и от конкретния случай, може наистина само да я използва)
Аз те съветвам да не се влияеш от съветите на 13-15 годишни девствени момичета, които нямат реална преценка.
Направи това, което смяташ за редно. Ако искаш да продължиш "връзката" по подобен начин - продължи я, но ако ще се чувстваш използвана и после ще съжаляваш, се отдръпни навреме.
r3c0nn3c7w3
03-13-2010, 23:18
Виж не мисля, че като двамата праявите секс нещо
ще се промени в вашата връзка или поне за мен, а и нетрябва,
защото за мен секса нищо не определя нито чувства нито нищо не би се засилило с такава степен, че да не можеш му фанеш края.
А от гледна точка на момчето то ако не те смята за с извинение лека жена няма да го каже. С нещо ти си го провокирала да го каже.
GossipGirl89
03-13-2010, 23:56
Не ми се е случвало до сега, но се замислих сериозно над това какво бих направила ако ми се случи. Зависи колко съм влюбена в мочмчета. В момента съм толкова влюбена в един човек, че съм точно в състоянието, което си описала ти - готова съм на всичко за него, различавам кое е правилно и кое не е и въпреки това съвсем умишлено правя неправилното, защото така се чувствам по-добре. Има моменти, в които знам, че трябва да си отстоявам позициите и да си пазя достойнството, но въпреки това аз не го правя, защото знам, че така нещата между нас ще се оправят малко или много и ще бъда щастлива от присъствието му... Преди не бях такава. Преди не позволявах на абсолютно никой да накърни достойнството ми и си пазех самочувствието като очите, но след като го направех все страдах и може би точно за това сега не го правя и умишлено премахвам границата между правилното и неправилното...
Не знам как бих реагирала в бъдещето на варианта "само секс", човек никога не може да знае какво точно би направил в дадена ситуация
ако не е попадал в нея, но на този етап в момента, с всичките тия чувства, които изпитвам... ако момчето ми каже нещо такова най-вероятно ще се съглася... само за да го виждам, да бъда с него, да знам, че ме желае дори и за миг... Доста жалко от моя страна, нали хах...