View Full Version : ...
Kukumqvka
02-24-2010, 08:22
Нищо не означават..
Аз сънувах,че с мама печелим от тотото и тя се развежда с 'баща' ми
ама няма.. : )
MaLkaTa_LaDy
02-24-2010, 08:32
Определено означават нещо, защото всичко, което сънуваш го възпроизвежда въображението ти. Те показват нещо за съзнанието ти, но не съм посветена в тази наука за сънищата, така че не знам точно какво е. Но често хората сънуват неща, които ги притусняват, неща на които се надяват, неща, които е можело да се случат. Общо взето това, което ги вълнува. Но въображението украсява сънищата.
Иначе ето какво пише в съновника за изневярата:
Сънуваш ли, че ти изневеряват, означава че ти предстоят мръсни финансови сделки. Видиш ли в съня си, че ти изневеряваш, значи ти предстоят ядове, заради загуби на пари и мошеничества.
myNameIsImmortal
02-24-2010, 10:54
Казвал съм го в безброй много теми, ще го кажа и тук:
Сънят е смесица между бивали случки, в небивали комбинации..
justonegirlwithonehope
02-24-2010, 11:57
Попринцип сънищата се пораждат от желанията на човек или пък случващото му се.Аз поне си ги обяснявам нещо като блян.Може би вътрешно желаеш тази изневяра, която така упорито сънуваш, но все пак не знам.Не претендирам, че съм права :)
Hopegiver
02-24-2010, 13:02
еми щом се разбирате и се карате само за дреболии... и да стигнеш до изневяра си припомни сънищата си , за да си припомниш и него - може би ще се откажеш
инече никва идея - кво означават....
определено има нещо вярно в тези сънища тъи като и на мене са ми се сбъдвали :-o
ShtrudeL8
02-24-2010, 14:39
Е пък изневери му като толко ти се иска де.
Take_That
02-24-2010, 16:04
Мисля, че сънищата ти означават нещо като страх. Твърде много си се вглъбила в 1-я сън, а следващите са резултат от самонавиването ти. Колкото по-малко мислиш за тези сънища, толкова по-добре ще си :)
Аз смятам, че просто трябва да чакаш нещата да се развият, и да се чудиш или не нищо няма да стане..
Самият Фройд е казал че сънищата са на подсъзнателно ниво и те отразяват в повечето случай ( и в конкретно твоя ) страхове таени дълго в себе си които в следствие на стрес, преумора или безсъние излизат на повърхноста в формата на сън. Аз мисля че ти си се страхувала не толкова от физическата изневяра колкото от психическата такава . Тоест да нарушиш доверието му. И за да подкрепя думите си ще ти посоча примера с песента. Когато я чуваш ( в съня си естествено ) ти се чувстваш виновна. Сега естествено всеки отговаря сам за себе си - дали се чувстава виновен за физическата или психическата изневяра. Аз мога да те посъветвам само да се поуспокоиш малко да се усмихнеш на живота и всичко ще отмине !! :)
fifinkathefreak
02-24-2010, 18:34
А притесняваш ли се дали той може да ти изневерява?И съня да те поставя в подобна ситуация,за да видиш каква ще е собествената ти реакция отстрани?
Liquicity
02-24-2010, 20:36
Сънищата са дело на твоето подсъзнание, което ти не можеш да контролираш и да разбираш, но го има и почти винаги, това което ти казва то е правилният избор (говоря принципно, не само за сънищата).В случая със сънищата...ами принципно те много, много рядко означават точно това, което виждаш, пък камо ли да се приемат като поглед в бъдещето, или нещо такова.Сънищата са начина на твоето подсъзнание да ти покаже, че нещо не е наред.Не ги приемай буквално като изневяра или желание за изневяра, а за нещо, което трябва да оправиш във връзката ви и това е просто символика.Но да разгадаеш един сън не е никак просто!Поинтересувай се, чети в разни съновници, в чичко Гогле и може би ще разбереш смисъла на това, което ти подсказва подсъзнанието.Също така повтарящият се сън, или в твоя случай не еднакъв, но със сходен смисъл, означава, че проблемът е важен и трябва да намериш начин за решаването му.Едва тогава тези сънища ще те оставят.Успех!
П.П.Това не са някакви предположение, просто на последък попадам все на такива книжки с интересни информации за това.
П.П.2 Ако искаш да се информираш по-подробно за случая.Потърси в гугъла "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу и по-точно главата посветена именно на сънищата. :)
krem4et0
02-25-2010, 07:01
Аз явно прекалявам с гледането на "Листопад", защото сънувам, че приятелят ми ми изневерява със сестра ми. Нищо не значи. Просто може би се притесняваш това да не се случи по принцип във връзката ви. Спокойно.
soul1199
02-25-2010, 12:25
може да се притесняваш да не го загубиш подсъзнателно,нямам идея,но защо не споделиш с приятеля ти?аз бих споделила,ако тези сънища ме тормозят :)
GregoryHouse
02-25-2010, 16:18
Your mind is tricking you...