View Full Version : Секс под одеало или..
mood_boy
02-24-2010, 15:26
Здравейте, имам едно интересно въпроче, как го правите, под одеало или направо върху леглото? кое е по-удобно? Дали трябва момчето да е разсъблечено докато прави орална любов на момичето? Как заставате докато си играете с котето на приятелката? Гледате ли я в очите след като се стигне до същинската част? Коя поза е наий приятна? (опишете я)
Винаги са ме вълнували тези въпросчета, моля ви отговорете на всички (sun) :grin:
YouDontKnowMe
02-24-2010, 15:30
Здравейте, имам едно интересно въпроче, как го правите, под одеало или направо върху леглото? кое е по-удобно? Дали трябва момчето да е разсъблечено докато прави орална любов на момичето? Как заставате докато си играете с котето на приятелката? Гледате ли я след като се стигне до същинската част? Коя поза е наий приятна? (опишете я)
Винаги са ме вълнували тези въпросчета, моля ви отговорете на всички (sun) :grin:
1. По-често без одеало. Но аз обичам със.
2. По-удобно е без.
3. Не е задължително. Предполагам, че щом са стигнали до там, и двамата ще са се поразсъблекли.
4. До мен застава.
5. От време на време.
6. Мисионерска.
mood_boy
02-24-2010, 15:38
мерси много за отговорите, но пак имам въпрос- как е мисионерската? и не разбрах все пак , той ти е в краката той как е застанал ? разкра4ил ли се е , легнал ли е , на колене, надупен, настрани? :D :-)
Пробвай и както ти хареса така го прави.....кви са тия ..... въпроси
RedLabel
02-24-2010, 17:44
провери в гоогъл за подробности :-o :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Everytime
02-25-2010, 12:31
будала :lol: :lol:
Ако искаш и одеало под секс ? :grin:
още една безсмислена тема :?
Хммм... :-| нека видим сега....!
Ами как го правим?!...както дойде...не винаги имаме възможност да сме у тях или у нас за да го правим в леглото, че и одеало да намесваме.Но когато се случи да го правим по този начин в такава обстановка, обикновено сме позавити в началото, но след няма и 5 минути вече и следа няма от завивките тъй като са на земята обикновено :-D :-D :-D ... За гледането в очите...ами мога да кажа че много обичам да ме гледа в очите, както и аз него...мисля че този контакт е особено важен, защото показва най-малкото уважение един към друг, а и така удоволствието се засилва страшно много...покачва се адреналина.
той ти е в краката той как е застанал ? разкра4ил ли се е , легнал ли е , на колене, надупен, настрани?
...Ами зависи пак от мястото и ситуацията.Най-често, когато той ми пави орална :P :P :P ( мммммм ), е в полу легнало положение или на колене...гледката е разтърсваща!!!!
r3c0nn3c7w3
03-14-2010, 17:57
мдам :!: :!:
Annihilati0N
03-14-2010, 19:23
1. Както дойде
2. По-удобно е без.
3. Предполагам, че щом са стигнали до там и двамата ще са се съблекли.
4. Както ми е удобно.
5. Зависи от позата.
6. Задна ( за мен ).
П.С. Темата не е тъпа, просто автора е тъп!
Само ако има някой, който да ни види с одеяло ... иначе не ни трябва .
Ако е по-студено в стаята е с одяло,но аз искам да имам зрителен контакт и предпочитам без,а и няма щори и ако някой от техните излезе на балкона се вижда всичко.
Ако ще ми прави френска предпочитам да е открит,защото изпадам в смях,ако виждам как одялото се клати нагоре-надолу.
Ако ще е само орална любов искам да е съблечем от кръста нагоре,за да усещам горещото му тяло.
glamouros
03-14-2010, 20:56
П.С. Темата не е тъпа, просто автора е тъп! ouch + 8-)
Здравейте, имам едно интересно въпроче, как го правите, под одеало или направо върху леглото? кое е по-удобно? Дали трябва момчето да е разсъблечено докато прави орална любов на момичето? Как заставате докато си играете с котето на приятелката? Гледате ли я в очите след като се стигне до същинската част? Коя поза е наий приятна? (опишете я)
Без одеяла и завивки, по-удобно и свободно е.
Оралната любов само аз я правя, на мен не ми е приятна.
Винаги се гледаме в очите, и иначе кучешката най-радва. :)
A_Loving_Girl
03-15-2010, 00:01
Без одеяла и завивки, по-удобно и свободно е.
Оралната любов само аз я правя, на мен не ми е приятна.
Винаги се гледаме в очите, и иначе кучешката най-радва. :)
+1... :grin:
.....ездаческата също..... :grin: :-)
ами не и обръщайте внимание като е безсмислена темата...
Ами всеки път е различно, аз не обичам повтарящите се неща.
1. Както дойде!
2.На мен лично ми е по-удобно под завивките
3.Не!
4. Мисионерската!
Callisto
03-15-2010, 17:14
Винаги са ме вълнували тези въпросчета, моля ви отговорете на всички (sun)
1. Никакви одеала! Обичам да го гледам, да виждам как му доставям удоволствие, да се наслаждавам на хубавото му тяло...под одеалото това е невъзможно, пък и то пречи на движенията.
2. Естествено, че в/у леглото.
3. Аз винаги си го искам голичък. :P Много е сладък и като го видя гол и ми става много приятно.
4. Ами той застава по много начини било то застанал до мен, в/у мен или м/у краката ми.
5. Каквото и да правим контакта м/у очите ни не се прекъсва в повечето случей.
6. Има много хубави пози като кучешката и дълбоко проникване, но най-любимата ми е Ездачката. :) Доставя супер голямо удоволствие и на мен и на гаджето ми. Направо си умирам от кеф като започне тихичко да си пъшка. :)
kremen4eto
03-15-2010, 19:25
Здравейте, имам едно интересно въпроче, как го правите, под одеало или направо върху леглото? кое е по-удобно?
- Завивките пречат по принцип, но няколко пъти когато сме започвали под тях са били някакви адски нежни моменти, от които също имаме нужда :P
Дали трябва момчето да е разсъблечено докато прави орална любов на момичето?
- Няма неща, които трябва и не трябва. Всеки прави, което му харесва. Ако е в началото има някоя друга дрешка, ако е посредата - няма.
Как заставате докато си играете с котето на приятелката?
- Застава както дойде, както ни хване желанието.
Гледате ли я в очите след като се стигне до същинската част?
- Гледането в очите ме възбужда адски много. Радвам се, че го прави.
Коя поза е наий приятна? (опишете я)
- Кучешка - удобна, лесна, интересна :-P :grin:
DevilWish
03-16-2010, 09:29
Само първо с одеало ако е студено обаче.После 100% пада :D при нас няма как да се задържи :D бурни сме :D :D
kalashnika
03-16-2010, 13:15
Най обичам аз задната и на столче :oops:
nikity9926
03-16-2010, 16:17
мдам :!: :!:
++1