Влез

View Full Version : Моля ви дайте ми съвет..

Aira
02-25-2010, 14:58
Здравейте, често пивша в форума, но поради мерки за сигурност искам да остана анонимна.
Имам приятел от 2 години.Връзката с него е най-хубавото нещо, което ми се е слувало никога не сме се карали и винаги сме си помагали, до вчера..
Преди 1 седмица братовчедка ми сподели с мен, че той бие майка си /тук искам да вметна, че нейната най-добра приятелка му е съседка и станало на въпрос за него/ естествено аз не можах да повярвам, и си помислих, че това са пълни глупости, все пак го познавах от толкова време и никога не е бил агресивен спрямо мен или някой друг, изключително мил човек е..Вчера реших да отида у тях сутринта без да го предупредя за да пием заедно кафе и да го изпратя за работа /имам ключ за апартамента му, както и той за моя/ та..на врата се сепнах от викове реших да изчакам докато скандала приключи и тогава да вляза почувствах се адски неудобно.Всичко утихна и тогава влязох и се запътих към кухнята където се чу страхотен трясък, когато отворих вратата видях любимия си наистина изнервен а майка му на земята.Не можех да порярвам на очите си, как едно толкова мило момче прави това.От уплахата тръгнах да излизам бях много разстроена и исках само да си отида вкъщи.Той ме настигна и ми каза че няма нищо страшно и иска да поговори с мен.Когато му зададох въпроса, защо го правиш той ми отговори с надсмешка "Защото всяка жена трябва да си знае мястото и да се "пошляпва от време на време".Казах му да не ме търси повече да изтрие номера ми и, че не искам никога да чувам за него като накрая добавих, че е "изрод" и щом бие жени мястото ми не е при него..Той ме стисна за ръката и ми каза че един ден ще съжалявам за това, че съм сложила край на връзката ни и никога не би ми посегнал за нищо на света.Прибрах се обадих се на родителите си и ги помолих да сменят бравите у дома колкото е възможно по-скоро.Обадих се на братовчедка ми и се извиних за това, че не повярвах на думите и, а тя ми каза че всеки от блока знаел за това но никой нищо не казвал..Мисля да си сменя номера и да замина при леля ми за няколко седмици наистина съм много разстроена и не знам как да се справя с това..
Исках да ви попитам как бихте реагирали в дадена ситуация, защото според някой хора съм регирала доста остро..

П.П. Съжалявам ако имам правописни грешки или някъде нещо не се разбира просто съм много объркана и всичко ми дойде много нанагорнище.Благодаря, на всички който ще се отзоват..

ShtrudeL
02-25-2010, 15:02
И аз не искам агресивен човек до себе си...а това,което ти е казал е обидно,жалко и глупаво. На всичкото отгоре ти е казал,че ще съжаляваш. Добре си направила. Наистина е и малко чудно как за 2 години си е бил мил както казваш,а сега е такъв...как може да бие майка си. Оо

darkPaladin
02-25-2010, 15:06
постъпила си правилно

Faces
02-25-2010, 15:08
Къв е тоя откъде е ? Ако искаш ми отговори на ЛС от кой град е и улица ако може щот ако не ми е много далеч мога да отида с едни аверчета да го науча къде му е мястото.Иначе по темата правилно си постъпила тоя хич не е добре бахти болния урод да посяга на майка си за такива главата на дръвника и това е хаби само въздуха нещастника сбъркан.За ЛС-то съм сериозен не съм някой пубер с побеснели хормони наистина искам да се видим с бившията ти.

SmilezZz
02-25-2010, 15:11
Постъпила си правилно..
Как може да бие майка си - човека,който се грижи за него :?
Пфф..Накъде отива света ? :?

babity
02-25-2010, 15:12
Първо: да отбележа, че като никога съм съгласна с Щрудел.
Второ: не само, че не си реагирала остро, но и лично аз те съветвам, независмо колко е мил, колко ще те умолява или ще реве да се събирате, да не го правиш. Такива хора действително съжаляват и се молят, и плачат, но винаги СЛЕД като са ти посегнали.

dedodekster
02-25-2010, 15:16
Къв е тоя откъде е ? Ако искаш ми отговори на ЛС от кой град е и улица ако може щот ако не ми е много далеч мога да отида с едни аверчета да го науча къде му е мястото.Иначе по темата правилно си постъпила тоя хич не е добре бахти болния урод да посяга на майка си за такива главата на дръвника и това е хаби само въздуха нещастника сбъркан.За ЛС-то съм сериозен не съм някой пубер с побеснели хормони наистина искам да се видим с бившията ти.
Присъединявам се към мнението на Faces!
Ако е от София тоз, дай адрес да го посетя :-x

wasch0
02-25-2010, 15:24
И аз не искам агресивен човек до себе си...а това,което ти е казал е обидно,жалко и глупаво. На всичкото отгоре ти е казал,че ще съжаляваш. Добре си направила. Наистина е и малко чудно как за 2 години си е бил мил както казваш,а сега е такъв...как може да бие майка си. Оо

++

justonegirlwithonehope
02-25-2010, 16:05
Съвсем права си.Та как ще живееш с този човек с теб и с вечните въпроси и притеснения, какво да говориш и какво да правиш, та да не посегне и на теб.Как ще живееш в страх.. Всеки нормален и себеоважаваш се човек ще го направи. :)

Sa6eks
02-25-2010, 16:16
Мале това, ако е вярно, да бие майкаси тя го е кърмила, била е гладна и жадна заради него, той да има подслон и храна да му е топло, а той ще посяга ааааа.... не е редно така, ако му бях съседщеше да си събира зъбчатките...

Alex4o0o
02-25-2010, 16:22
Постъпила си правилно и имаш пълното основание да се страхуваш!Наистина ще е добре,ако отидеш при леля си - ще си починеш и ще се оттърсиш от стреса,докато нещата се успокоят..не е нормално да се бият съпруги и деца,а какво остава за майка :(

hopekiller
02-25-2010, 16:43
Да биеш жена говори, много лошо за един мъж, но да биеш майка си - това вече си е за смъртна присъда. Правилно си постъпила. На твое място не бих го погледнал повече...

anonimchetou
02-25-2010, 17:11
и според мен си в правото си.. А това "ще съжеляваш" ми звучи някво страшничко. Да не би да има някакви проблеми тва момче?. Щото има и други такива хора които привидно са добре но всъщност нещо им се случва в главите.

peshost
02-25-2010, 17:26
На тоя един здрав бой му трябва да знае друг път. Егати малоумният тъпанар...

SpOrTs_GiRl
02-25-2010, 18:12
Постъпила си напълно правилно.

SpeakSoftlyLove
02-25-2010, 18:20
Ти добре си направила, ама сега като си се успокоила, не мислиш ли, че би било редно да направиш нещо за да помогнеш на тази жена?
Все пак става ясно, че човечетата от блока няма да направят нищо, а хората, които предлагат 'услугите' си в този форум, най-вероятно не са от твоя град.

П.П. Оставам с впечатлението, че съчуствието на (повечето) хората е страшно притъпено. Да живее News Corporation.

LadyDi
02-25-2010, 18:22
Какво би могла да направи тя, което майка му да не може да направи? Да подаде жалба в полицията? Да му прати хора да го набият?

SpeakSoftlyLove
02-25-2010, 18:27
От една страна е така, но от друга тя му е майка и е жертва на насилие, което означава, че е много малко вероятно да се оплаче.

LadyDi
02-25-2010, 18:31
Да, обаче не мисля, че е редно и авторката да се набутва между шамарите.
Жената е пълнолетна, ако досега не е съобщила в полицията, че я тормозят, вероятно това се дължи на факта, че не иска... Дали това е резултат от страх или нещо друго, можем само да гадаем.

Aira
02-25-2010, 19:02
Благодаря на всички който бяха съпричастни към темата.
Не си мислете, че не искам да помогна на жената, но как бих могла ? Не знам с какво мога да съдействам, изпитвам страх от този човек вече, като разбрах за истинската му същност.Според приятелката на братовчедка ми най-вероятно е бил тормозен като малък от баща си /родителите му са разведени/, наистина ми е много неприятно и искам да помогна на майка му защото тя е много добра жена, но кой да предпазя първо себе си или нея как да постъпя, дори не знам какво е редно да се направи в тази ситуация, не знам дали не би посегнал и на мен ако се намеся..

П.п ако има някакво значение аз съм на 20 а той на 22.

SpeakSoftlyLove
02-25-2010, 21:07
Ако се чувстваш прекалено застрашена (което май е случая) ще е по-добре да не правиш нищо (както каза LadyDi)
Но ако мислиш, че има начин да направиш нещо, което найстина ще има ефект и не те застрашава прекалено, тогава го направи.
Все пак ти си знаеш, постъпи както намираш за правилно - после на теб се пише, не на мен.
Успех и дано да намериш спокойстви по тоя въпрос.

Take_That
02-27-2010, 18:13
Постъпила си много правилно