PDA

View Full Version : Екскурзия

fani92
02-25-2010, 16:43
Здравейте :) Аз съм на 17. Преди около час най-добрата ми приятелка ми предложи да отида с нея и с родителите й на екскурзия до Турция.Предложи ми, защото сме много близки и знам турски-ще им бъда от полза.Когато се прибрах обаче, майка ми категорично ми отказа като използва мотива,че нямам паспорт (Трябва да ходя до друг град с родителите ми за да си извадя паспорт) :o . До сега имаше много екскурзии, които дори не съм казвала на нашите, за да не натежи семейния бюджет и за да не се притесняват,че няма да могат да ме пуснат - сега се отваря добра възможност но тя пак не ме пуска.Не пия, не пуша имам добри оценки, помагам в домакинството - не съм проблемно дете и няма причина да не ме пуска...ама на....незнам какво да направя вече..омръзна ми....моля ви за съвет..какво да напрая, за да я убедя???

6okolad4ety95
02-25-2010, 17:20
Ами..сигурно ти е мн.кофти..поговори с нея и и кажи,че много искаш да отидеш ако тя пак ти откаже я попйтай защо!

ivcheto0o
02-25-2010, 17:51
Настояваи,все някога ще се съгласят

SmilezZz
02-25-2010, 18:02
Да,наистина настоявай..
Поговори с нея,обясни й,че много искаш да отидеш с приятелката ти..Не знам..Ако пък пак ти откаже - попитай я защо не те пуска..
Успех !!

MrUnnamed
02-25-2010, 19:19
Седни и поговори подромно кажи и , че няма от какво да се притеснява имаш надзиратели и , че си доста голяма за да мислиш с акъла си ... Но да ти кажа чесно Турция е много проста държава но като имаш възможност защо да не ... Аз лично съм обиколил половината Европа но никога няма да отида в Турция.

Късмет ти желая !

Brook
02-25-2010, 23:03
И я се приесъединявам към всички,че трябва да седнеш на една маса в вашите и да ги попиташ каква е пречината да не те пускат.Ако трябва преговаряй с тях Кажи им че ти няма да си само да си с твоята приятелка а ще бъдеш и с нейните родители те ще те пазят и наглеждат. Обаче честно да ти каза не мисля че ще те пуснат поради пречината че отиваш в Турция.По принцип ние българите доста сме предобедени донякъде с известна причина към Турция. Мисля че те се претисняват да не стане нещо докато си там ,но това са според мен предразъдици. Все пак не виждам нищо лошо от това че искаш да отидеш там като искаш.