View Full Version : Моля за съвет
Ето как стоят нещата: познавам се с едно момиче(от около 3 месеца..), макар, че се засичахме от много одавна.Но аз тогава нв и обращах внимание- имах др. мнение за нея(тогава).И от няколко месеца се сприят. - всеки ден се виждаме(а и работата го изискава), движем се заедно. Страшно много я харесвам- и когато и намекнах, че я харесвам и тях хоп се отдръпна! И сега няк. ме избягва, а знам че не съм и безразличен. Онзи ден си поговорихме(може да се каже) и тя ми каза да я оставя малко.Че за сега искала да бъдем само приятели. В момента незнам как да постъпя- страшно много я харесвам и страшно много държа на нея(просто свикнах с нея..)! Как да постъпя- да я оставя малко или да се боря за нея(впрочем тя от момичетата, които др. се влюбват)?Мерси
Еми да ти кажа доста ми е познато ... и аз се стряскам като някое момче ми каже, че ме харесва ... нормално е ... само че при мен е следното - много лесно се доверявам и привързвам към хората и затова се отдръпвам ( просто ме е страх да не сгреша ) ... може и при нея да е същото ... но В НИКАЪВ СЛУЧАЙ не я оставяй, защото ти е казала, че иска време ... момичетата харесват вниманието ... продължавай да се бориш за нея, но все пак не ставай банален ... иии мисля, че ще се получи между вас ... дано ... айде успех :) :-)
gergan4etooooo
02-26-2010, 06:06
Еми да ти кажа доста ми е познато ... и аз се стряскам като някое момче ми каже, че ме харесва ... нормално е ... само че при мен е следното - много лесно се доверявам и привързвам към хората и затова се отдръпвам ( просто ме е страх да не сгреша ) ... може и при нея да е същото ... но В НИКАЪВ СЛУЧАЙ не я оставяй, защото ти е казала, че иска време ... момичетата харесват вниманието ... продължавай да се бориш за нея, но все пак не ставай банален ... иии мисля, че ще се получи между вас ... дано ... айде успех Smile
Подкрепям \:D/
sh3_1s_7h3_0n3
02-26-2010, 06:39
Така и не се научих да ги разбирам тия работи. Какъв е смисълът да кажеш на някого в прав текст, че го харесваш, като можеш да му го покажеш по 1000 други начина и в зависимост от ответната реакция да си направиш заключения. И накрая като ти се отдаде възможност да я целунеш или прегърнеш, ще разбереш окончателно какво й е мнението. Губи се тръпката и закачката, като кажеш на някого директно, че го харесваш или 'айде да станем гаджета'.
Така и не се научих да ги разбирам тия работи. Какъв е смисълът да кажеш на някого в прав текст, че го харесваш, като можеш да му го покажеш по 1000 други начина и в зависимост от ответната реакция да си направиш заключения. И накрая като ти се отдаде възможност да я целунеш или прегърнеш, ще разбереш окончателно какво й е мнението. Губи се тръпката и закачката, като кажеш на някого директно, че го харесваш или 'айде да станем гаджета'.
зависи от човека..аз познавам момичета, които не обичат да им се овърта и да им се правят намеци ами казват" толкова ли неможе д ами го каже" ;) така ,че трябва първо да я опознае и тогава да реши как да действа..
Но щом вече си го направил в никакъв случай не я оставяй без внимание , не прекалявай обаче,за да не ставаш досаден :)
Аз пък смятам, че трябва да я остави. Момичето ясно си е заявило, че му няма мерак. Защо трябва да се набутва там, където очевидно не е желан?
soul1199
02-27-2010, 11:03
остави я за малко,ако найстина иска да е с теб ще ти каже :)
ivcheto0o
02-27-2010, 14:23
остави я за малко,ако найстина иска да е с теб ще ти каже :)
DevilWish
02-27-2010, 14:26
Дай й време ;) в никакъв случай не я претискай ;)
SpOrTs_GiRl
02-27-2010, 15:48
След като ти е казала да я оставиш за известно време - послушай я. Това означава, че найстина е мислиа по въпроса за вас и има нещо в предвид. Ако сега я притиснеш - тя ще се дръпне и ще я изгубиш.
justonegirlwithonehope
02-27-2010, 16:14
Остави я да премисли нещата, които и се въртят в главата, може би има нужда.Ако реши, че иска да е с теб се възползвай от решението и, ако не здраве да е.Продължи напред ! :)
Остави я да премисли нещата, които и се въртят в главата, може би има нужда.Ако реши, че иска да е с теб се възползвай от решението и, ако не здраве да е.Продължи напред ! :)май сте прави, но ние всеки ден сме заедно- просто така става и даже в един блок ?