View Full Version : Пфф..ужасно съм объркана моля съвети...!
6okolad4ety95
02-26-2010, 13:03
Здравейте!Много съм объркана и аз незнам от къде да започна..така преди време се запознах със едно момче което харесвах (и все още харесвам)и нали станахме си най-добри приятели.Знам,че няма шанс да тръгна с него защото той си има гадже както и да е обаче сега започнах да харесвам още едно момче при него мисля,че имам шанс!Но немога без другото момче и двамата ги харесвам,но немога да избирам попринцип не съм алчна,но искам ги и двамата макар,че знам,че при единият нямам шанс,но немога без него,както и без другото момче моля ви кажете ми какво да правя!???Вече се побърквам :(
ShtrudeL
02-26-2010, 13:09
Вземи си свободния. Другия е зает. Няма не мога без него. Ако толко не можеш се самоубий. ^^
bratignat
02-26-2010, 13:10
Съсредоточи се върху момчето, което е свободно. С времето то ще започне да ти дава това, от което имаш нужда. Но недей да течеш на два стана, кофти е за всички участници.
filmimilmi
02-26-2010, 13:12
Помоли някоя приятелка да ти удари шамар и да си подредиш мераците в главата. След като момчето е заето, значи не е твое, но не е невъзможно да го спечелиш ако действаш подло и го съблзаниш. Въпроса е принципен. Другото е свободно, опитай с него и толова по темата. Не е възможно да имаш всичко, сама го осъзнаваш.
6okolad4ety95
02-26-2010, 13:31
Вземи си свободния. Другия е зает. Няма не мога без него. Ако толко не можеш се самоубий. ^^
пффф..ами то май тва остава да се самоубийя :? а и забравих да добавя нещо 2те момчета много си приличат на външен вид но по характер са напълно различни!Моля ви давайге още съвети!!
SmilezZz
02-26-2010, 13:40
Май не знаеш какво искаш :?
Седни и помисли добре - кое момче е по-добре и имаш по-силни чувства към него..
Не знам..Ти сама решавай с кого да бъдеш и слушай сърцето си,той ще ти каже най-правилното
6okolad4ety95
02-26-2010, 13:45
Май не знаеш какво искаш :?
Седни и помисли добре - кое момче е по-добре и имаш по-силни чувства към него..
Не знам..Ти сама решавай с кого да бъдеш и слушай сърцето си,той ще ти каже най-правилното
аз знам към кой са по-силин чуствата ми към заетото момче :(
Ами веднага ще ти кажа - засега се откажи и от двамата! Защото второто момче представлява интерес за теб, най-вероятно, заради приликата си с първото. Т.е. като не можеш да имаш оригинала, търсиш копие. Но забравяш, че копието не е предмет, а човек с чувства, които при тази постановка, почти сигурно ще нараниш.
Ако откъснеш първото момче от приятелката му, никога няма да си спокойна дали утре на теб няма да се случи същото.
Затова изчакай, като си поддържаш отношенията с истинския субект на интереса си. Не ви знам възрастта, но съдейки по въпроса(и правописа), не е много голяма. В тази възраст(аз я определям като максимум 14-15), връзките най-често са преходни. Утре може да се разделят с приятелката си и да имаш свободно поле и чиста съвест.
6okolad4ety95
02-26-2010, 14:02
Ами веднага ще ти кажа - засега се откажи и от двамата! Защото второто момче представлява интерес за теб, най-вероятно, заради приликата си с първото. Т.е. като не можеш да имаш оригинала, търсиш копие. Но забравяш, че копието не е предмет, а човек с чувства, които при тази постановка, почти сигурно ще нараниш.
Ако откъснеш първото момче от приятелката му, никога няма да си спокойна дали утре на теб няма да се случи същото.
Затова изчакай, като си поддържаш отношенията с истинския субект на интереса си. Не ви знам възрастта, но съдейки по въпроса(и правописа), не е много голяма. В тази възраст(аз я определям като максимум 14-15), връзките най-често са преходни. Утре може да се разделят с приятелката си и да имаш свободно поле и чиста съвест.
Благодаря ти :-) ! Но немога да се откажа от двамата :( дори немога да се откажа от единият :? а ми казваш да се откажа от двамата :? а това,че могат да скъсат де често го правят но после винаги се събират :( давайте още съвети моля ви!
Не стой на два стола - ще паднеш ;)
justwondering
02-26-2010, 16:11
Не може ли първото момче (заетото) да го имаш само като приятел, както е било досега?
А второто да излизате по-често двамата и т.н и в крайна сметка ще разбереш кого всъщност харесваш. Естествено, без да даваш напразни надежди на второто момче ако не си сигурна, че искаш него. Ще му разбиеш сърцето.
Еми тука вече сама трябва да си решиш.. Ако наистина сте най ~ добри приятели и ако го уважаваш и обичаш не би трябвало да се месиш във вруската му, а и не трябва да бъркаш приятелството си с любов.. Аз бих взела свободния, с които имам шанс.. А и мислиш ли че най ~ добрият ти приятел ще остане такъв след като му прийнаеш, че си влюбена в него .. би се почувствал като използван според мен..! :)
6okolad4ety95
02-26-2010, 17:06
Не може ли първото момче (заетото) да го имаш само като приятел, както е било досега?
А второто да излизате по-често двамата и т.н и в крайна сметка ще разбереш кого всъщност харесваш. Естествено, без да даваш напразни надежди на второто момче ако не си сигурна, че искаш него. Ще му разбиеш сърцето.
Знам,че ще му разбия сърцето :cry: затова смятам вобще да не му давам надежди само заради някъкъв мой ши*ан каприз :? защото го обичам,а в крайна сметка от цялата тази ши*ана история той ще страда! :cry:
pussucetka
02-26-2010, 17:07
\:D/
В живота винаги е така :) а понякога дори по-сложно..винаги трябва да избираме между две ,или повече неща,които желаем еднакво много...но най-добре прецени шансовете си и с двамата,прецени и чувствата си и в крайна сметка,колкото и изтъркано да звучи-послушай сърцето си ;) Защото ,ако харесваш първия ,но тръгнеш с втория надали ще си особено щастлива,тъй като ще ти е гадно че не си се пробвала с другия и така нататък и все ще те е яд за нещо, за това просто помисли,кого наистина харесваш повече, ского си прекарваш по-добре , кой се държи по-добре към теб и действай.. :)
Бъди си най-добра приятелка с единия, който си има приятелка, а с другия тръгни. Така ще имаш и двамата по един или друг начин :)
но понякога е болезнено да си просто приятел с някого ,когото харесваш , а на всичкото отгоре и да го гледаш,че е с друга а не с теб .. :)
6okolad4ety95
02-26-2010, 17:22
но понякога е болезнено да си просто приятел с някого ,когото харесваш , а на всичкото отгоре и да го гледаш,че е с друга а не с теб .. :)
така си е!Но не искам да наранявам приятелката на най-добрият ми приятел така,че явно колкото и да ме е трудно ще трябва да се откажа от него! :? но незнам как ще стане :-#
SummerDream8
02-26-2010, 18:16
Леле.. и аз съм в същата ситуация .. или може би бях .. не наистина как да ти дам съвет като аз самата незнам/незнаех какво да правя .. с времето това ще отмине..поне така предполагам .. :)
така си е!Но не искам да наранявам приятелката на най-добрият ми приятел така,че явно колкото и да ме е трудно ще трябва да се откажа от него! :? но незнам как ще стане :-#
Еми или единия или другия, то да не ти е банка дск :D
TalasamchoOOD
02-27-2010, 06:19
Аз съм в подобна ситуация само,че момичето, което харесвам ходи (по необясними за мен причини) с една горила, обаче разбира се има второ момиче, което ако се напъна може да я спечеля, но простоо няма да е същото ... аз ти казвам - НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ !!! Като не можеш с този, който наистина обичаш не се занивай с друг ... просто ще го нараниш ужасно много. Знам какво е да те нарани момиче ... не е особенно приятно. Просто гледай отстрани ... болезнено е, но другата алтернатива е да нараниш други !
6okolad4ety95
02-27-2010, 06:22
Аз съм в подобна ситуация само,че момичето, което харесвам ходи (по необясними за мен причини) с една горила, обаче разбира се има второ момиче, което ако се напъна може да я спечеля, но простоо няма да е същото ... аз ти казвам - НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ !!! Като не можеш с този, който наистина обичаш не се занивай с друг ... просто ще го нараниш ужасно много. Знам какво е да те нарани момиче ... не е особенно приятно. Просто гледай отстрани ... болезнено е, но другата алтернатива е да нараниш други !
прав си! :(
ReachlessGirl
02-27-2010, 06:27
Ами ше се научиш да можеш без него .. понякога не е важно какво искаш, а какво е!!! :?
TalasamchoOOD
02-27-2010, 06:32
Знаиш ли аз си мисля ?! По скайп и някое момиче да излезим (в твоя случай с момче) ... и проблема решен :D като не можеш с нито един от двамата - търсиш трети :grin:
6okolad4ety95
02-27-2010, 06:33
Знаиш ли аз си мисля ?! По скайп и някое момиче да излезим (в твоя случай с момче) ... и проблема решен :D като не можеш с нито един от двамата - търсиш трети :grin:
да бе да :? не искам никъв трети :? :? :?
TalasamchoOOD
02-27-2010, 06:37
Еми като не искаш трети ... алтернативите ми свършиха :D
6okolad4ety95
02-27-2010, 06:50
Играй ончебонче ?
8-) лесно ти е да го кажеш!
xXxSmilexXx
02-27-2010, 07:31
Опитай шанса си със свободния след време може да започнеш да го обичаш повече, а колкото до другия ти нали каза,че сте само приятели това значи ,че дори да си имаш гадже пак ще си останеш фр с него и няма нужда да се отказваш от приятел. ;-)
sh3_1s_7h3_0n3
02-27-2010, 07:35
е*аааааааси филма. :-o
Искаш единият, с когото нямаш шанс понеже си има гадже.
Искаш и другият, с когото имаш шанс.
Какъв ти е проблема изобщо?
Вторият е свободен - 'фащай го и толкоз'. Първият няма да ти се обиди, защото ти е най-добър приятел, а и се предполага, че няма да му пука особено какво е 'семейното ти положение', 'щото нали си има гадже.
Мнооого е сложна твойта. Не знам направо как ще се справиш.
soul1199
02-27-2010, 10:35
Take_That
02-27-2010, 18:02
Ако не харесваш второто момче, просто недей да го лъжеш и да си с него за едното "гаджосване" така да се каже. Ако обаче мислиш, че м/у вас може да се получи нещо пробвай :) Колкото до "заетото" момче - забрави го :)