View Full Version : Подут корем
BlackKeys
02-26-2010, 18:10
Оф, коремът ми се подува! Попринцип имам малко излишни мазнини и работя по премахването им, ако ма значение. Обаче сутрин като стана, въпраки всичко е плосък и през деня се подува. Не е заради цикъл. Някакви съвети? От няколко месеца пия единствено вода, ям плодове и зеленчуци редовно, и съм намалила сладкото страшно много. Бързи храни не съм пипнала... От какво може да е? Възможно ли е да стаав от бързо хранене, защото съм свикнала да се храня бързо...
ImmortalSportFreak
02-26-2010, 18:20
Да.Възможно е да е от бързото хранене.Опитвай се да ядеш по-бавно и да сдъвкваш добре храната. :)
darkflower
02-26-2010, 18:20
Не отхвърляй всички храни, а се храни умерено, но често. Като го караш предимно на плодове естествено, че ще ти се подуе корема...от вода също и то много. Давам ти съвет за правелен хранителен режим-ти си го поправи, ако има нужда: закуска(мюсли без захар с вода, не с мляко, понеже то е полезно предимно за бебетата докато порастват), м/у закуската и обяда можеш да хапнеш примерно 1 морков (спомага за хубав тен), обяд (пилешка пържола със зелена салата и лимонче), следобед изяж някакъв плод (най-много бих ти препоръчала цитрусовите плодове като портокали и грейпфрут най-вече-пълни са с витамини и са фет бърнари(спомагат за изгарянето на мазнините)), вечеря( някаква риба с лимонче и пак може салатка). Така се чувстваш сита през целия ден. Важно е да не испитваш глад, понеже испиташ ли глад вече лошото е сторено и даже и да тръгнеш да се храниш, пак си качил малко на тегло даже и да са грамове...но грам след грам прави килограм. През деня ти препоръчвам да приемаш към 2 литра вода (не много повече или по-малко). - Аз лично спазвам същия хранителен режим , но вместо вода си изцеждам сок от грейпфрут. (Тежа 40 килограма(на 17 години) и се чувствам и изглеждам перфектно-пожелавам ти го и на теб) :)
ПС: често ям вредна храна, даже и сега съм на 1 чйзбургер, ч хамбургер, полувин макфиш и 1 бира...номера е просто да съчетаваш добре храните...сега като испия 1 сок от пресен грейпфрут нищо няма да ми има. От 6 месеца не съм тренирала, а нито килограм не съм качила.
^бтв колко си висока.. 40 кг. много малко ми се виждат.. знам ли :?
съгласна съм с ImmortalSportFreak .. Успех! :)
neshtonovo
02-26-2010, 19:49
Подут корем се получава от неправилно хранене - не трябва да пропускаш да се храниш особено сутрин.
BlackKeys
02-27-2010, 09:55
От няколко месеца винаги закусвам сутрин, освен някоя субота или неделя, коагто стана към 12 и направо обядвам. Днеска ще ям бавно и ще дъвча хубаво да видим дали ще има ефект.
darkflower
02-27-2010, 10:24
173см. В моето семейство винаги всички са били много слаби и е било почти невъзможно да натрупат някой килограм. Напоследък ям какво ли не но не мога да надебелея. Баба ми като е забременяла е тежала 40кг, в 9тия месец е била 44кг, а катое родила пак е била 40, а детето е било 3 и малко. Следователно нищо не е качила. При майка ми също. Нз много си харесвам гена кажи речи високички, слаби, подгръдната ми е 72, гръдна 92, което си е супер според мен и сме някви млади винаги. Малко се дразня като оприличат майка ми на моите години ама няма как не може да и се отрече, че изглежда млада. :D
BlackKeys
02-27-2010, 10:45
173см. В моето семейство винаги всички са били много слаби и е било почти невъзможно да натрупат някой килограм. Напоследък ям какво ли не но не мога да надебелея. Баба ми като е забременяла е тежала 40кг, в 9тия месец е била 44кг, а катое родила пак е била 40, а детето е било 3 и малко. Следователно нищо не е качила. При майка ми също. Нз много си харесвам гена кажи речи високички, слаби, подгръдната ми е 72, гръдна 92, което си е супер според мен и сме някви млади винаги. Малко се дразня като оприличат майка ми на моите години ама няма как не може да и се отрече, че изглежда млада. :D
Моля те, качи снимка в цял ръст. Ако искаш ис отрежи главата.
Тебе доколкото си спомням беше писала, че причличаш на анорексичка, не си ядяла... не съм сигурна точно. Може и да греша. :)
BlackKeys
02-27-2010, 15:46
От яденето ще е... Днеска като се храня по-бавно не се подува толкова много.
ledenakrasota
02-27-2010, 16:33
И с моя корем е така :lol: Сутрин е плосък,а вечер е подут.Май-защото ям бързо.Иначе си ям редовно,но бързо закусвам :-o
А и като ходиш всеки ден до тоалетна не се подува така :-D
dead_princess
02-27-2010, 16:41
Леле 173cм, 40кг е супееер малко :smt119
Аз съм 168, 50 кг, а пък съм доста слаба ..
много яка реклама си направи на фамилията.. за ръста тези килограми са доста под нормата.. и бтв не ме интересува колко ти е гръдната ъмм не съм момче по дяволите! :? :D