PDA

View Full Version : Загубвам Ума И дУма !

LoVe3
02-26-2010, 19:02
ЗдР :P искам да ви помоля за едно съветче иии така значи харесвам си едно момче от 4години и до няколко месеца не смеех да го заговоря (хипер тъпо :D ) сега сме си фрр ама не знам по скаипа като си пишеме аз пиша за всякакви теми и съм много приказлива а на живо като го видя някакво странно чувство имам боли ме и ми се свива корема и езика сякаш ми се завръзва и той като ме пита нещо аз го гледам тъпо и му отговарям с възможно най-краткия отговор. МолЯ Ви Се КаЖеТе Ми КаК Да ПрЕоДоЛеЯ ТоВа защото той постоянно по скайпа ме базика че ме било срам и тем подобни ама мен не ме е срам просто като го видя забравям коя съм
Моля ви се помогнете защото не мога така :( :(

П.С той знае, че си го харесвам ако това ще ви помогне :):)

iveetyy
02-26-2010, 19:09
Ами..трябва да се отпуснеш бе,момиче ! Да не ти пука той какво ще ти каже или какво ще си помисли.Просто си бъди ти ! Когато те пита нещо се замисли и започни да говориш по твое мнение как стоят нещата.Протакай малко.Като се замислиш не е чак толкова трудно след като спреш да се притесняваш и да оставяш свиването на корема и връзването на езика да ти пречат ;/.

fc
02-26-2010, 19:18
Усмивчици, прегръдки, сядане в краката му...

pamii
02-26-2010, 19:20
А той харесва ли те? :)

LoVe3
02-26-2010, 19:28
мии всъщост не знам :D ноо то и едни мой мн добри приятелки си го харесват такаче и да ме харесва може и да не ми каже :( ама според мен ако не ме харесва поне има някакви симпатии към мен :):)

ReachlessGirl
02-27-2010, 06:35
Замисли се дали има смисъл от срама?? :?
И от какво те е срам? От това, че си говориш с някой .. т'ва няма как ние да ти помогнем трябва сама да се осъзнаеш и да го преодолееш .. :?

soul1199
02-27-2010, 10:46
кажи му по СКАЙПа,че като го видиш забравяш думите и не издържаш :)