View Full Version : Моля ви за помощ!!!
Ето го и моя проблем:
Тази година ми предстоят изпити и съм много объркана. От една страна страшно много харесвам английския език, уча го с удоволстввие, дори бях решила да кандидатствам в Първа Английска. От друга страна чувам много лоши отзиви за нея: че била пропаднала, нивото било ниско, било пълно с наркомани и т.н. и се навих за Испанската. И испанския го харесвам като език, самото училище е най-доброто в момента и съм напълно раздвоена. Моля ви да ми кажете, ако сте в Английската какво е положението, струва ли си?
Ами 2аег?
На нея нищо и няма :-o
someonerandom
02-27-2010, 12:59
Е в кой град си :D
*От София
Не, не, не втора АЕГ не, изключено. Просто искам мнения за първа.
SmilezZz
02-27-2010, 13:35
За тези училище не мога да ти кажа нищо..Не съм от София..
Но пък не слушай мнението на другите,че училището било такова и такова..
Ако си решена да кандидатстваш там - направи го..Но пък ако не си сигурна може да се отбиеш до Испанската и Английската и сама да видиш какво представлява у-щето..Да видиш какви се учениците - ддз..
someonerandom
02-27-2010, 14:34
И аз не съм от София и не мога да ти кажа нищо конкретно,обаче и за училището,в което съм,имаше слухове,че всички са наркомани и не знам какво си...в повечето случаи това или е плод на максимата "Гроздето е кисело" или е слух,пуснат от някое друго елитно училище,което не харесва въпросното :D
Едит:А нямаш ли някой познат,или познат на твой познат ( 8-) )който да учи там и да знае нещо?
nIkEnCeTy_bE
02-27-2010, 15:53
И аз не съм от София. Но така като гледам, доста се свали рейтинга на училищата с влизането на новите випуски. И аз съм заек, но все пак като виждам какви деца приемат в езиковите особенно. :? Недей все пак да слушаш другите, щом си си решила там, следвай мечтата си, ако мога така да я нарека. В крайна сметка за себе си го правиш.
За тези училище не мога да ти кажа нищо..Не съм от София..
Но пък не слушай мнението на другите,че училището било такова и такова..
Ако си решена да кандидатстваш там - направи го..Но пък ако не си сигурна може да се отбиеш до Испанската и Английската и сама да видиш какво представлява у-щето..Да видиш какви се учениците - ддз..
Абе да не слуша и после цял живот ще те кълне. Все едно да й кажеш скачай в пропастта. А и няма как да иде да види как са учениците и нещата там. Ако не си се сблъскал със системата и не си от години част от нея, няма как да имаш компетентно мнение.
И аз съм чувал неща за първа английска, но не знам кое е вярно и кое - не. Нека някой компетентен, учил (или преподавал ако се намират такива) достатъчно години там, каже.